WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Ειδήσεις > Ελλάδα
Μεγάλες Αλήθειες
Το 1400 μ.Χ. οι σωροί των σκουπιδιών στο Παρίσι είχαν τόσο μεγάλο ύψος, που συγχέονταν από πολλούς με τα αμυντικά τείχη της πόλης

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-07-2007, 10:52   #1 (permalink)
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη Ipap

Ipap is on a distinguished road
Προεπιλογή Κρίσιμη η κατάσταση νεαρού αστυνομικού

"Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, στο Ασκληπιείο Βούλας, νοσηλεύεται αστυνομικός της ασφάλειας, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού τη νύχτα από τριάντα περίπου κουκουλοφόρους στο πάρκινγκ του Ελληνικού.

Στο γήπεδο του baseball πραγματοποιούνταν ροκ συναυλία, την οποία παρακολουθούσαν περίπου 4.000 άτομα. Ο 24χρονος αστυνομικός φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε καταστολή.

Ο δεύτερος αστυνομικός, 34 ετών, νοσηλεύεται επίσης, καθώς φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

Οι νεαροί κρανοφόροι χτυπούσαν με σιδηρολοστούς, ξύλα και ρόπαλα τους αστυνομικούς, που ήταν σε υπηρεσία, και μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης τον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων." ANT1

Αυτά τα αποτελέσματα έχει κατά τη γνώμη μου, η συνεχής αναπαραγωγή από τα μέσα των φριχτών βίντεο βασανισμών από "αστυνομικούς" και γενικότερα η λογική της ισοπέδωσης. Πολύ φοβάμαι ότι όσοι συντηρούν το θέμα δείχνωντας με το δάχτυλο τους το σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων και όχι των συγκέκριμένων που εμπλέκονται στα χυδαία βίντεο, η ζωή απλών νεαρών αστυνομικών που κάνουν τη δουλειά τους, θα κινδυνεύει με τη λογική του "Αστυνομικός είναι άρα βασανιστής , βαράτε τον....".
Ο χρήστης Ipap δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-2007, 11:05   #2 (permalink)
Ηλεκτρικός Θησέας

Το avatar του χρήστη Astrolabos

Περιοχή: Καλαμάτα
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos
Προεπιλογή Απάντηση: Κρίσιμη η κατάσταση νεαρού αστυνομικού

Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή γαμώτο. Πόσο ζώα μπορεί να είμαστε και να μην το καταλαβαίνουμε;
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-2007, 16:38   #3 (permalink)
Νέο Μέλος

silversurfer is on a distinguished road

Σεβασμός για τη ανθρώπινη ζωή, όλων των ανθρώπων όμως όχι μόνο του κάθε ασφαλίτη. δεν έχουν σεβαστεί κανέναν.... ποτέ και όσο πιο πίσω πας τόσο χειρότερα είναι , όσο λιγότερο τους ανεχόμαστε τόσο πιο νομοταγείς θα είναι.
Ο χρήστης silversurfer δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-2007, 16:42   #4 (permalink)
Brainlagged

Το avatar του χρήστη Panagioths

Panagioths έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Panagioths

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο silversurfer Εμφάνιση μηνυμάτων
Σεβασμός για τη ανθρώπινη ζωή, όλων των ανθρώπων όμως όχι μόνο του κάθε ασφαλίτη. δεν έχουν σεβαστεί κανέναν.... ποτέ και όσο πιο πίσω πας τόσο χειρότερα είναι , όσο λιγότερο τους ανεχόμαστε τόσο πιο νομοταγείς θα είναι.
Συμφωνώ 1000%!
Σεβασμός στην κάθε ζωή ανεξαρτήτως που ανήκει. Εαν αντιδρούσαμε σαν λαός όσοι από αυτούς κάνουν αυτά τα έκτροπα θα ήταν ήσυχοι σαν γατούλες και όσοι δεν το ανέχοταν θα μετέβαιναν στο απέναντι στρατόπεδο (παρανομία, μαφία) ή θα άλλαζαν επάγγελμα!
Παλιά 08-07-2007, 12:18   #5 (permalink)
Brainlagged

Τόσο ζώα που φοράμε μια κουκούλα -για να μην μας αναγνωρίσουν- και κάνουμε οτι μαλακία και παρανομία μας έρθει γιατί νιώθουμε οτι επαναστατούμε κάπου, νιώθουμε οτι υπάρχουμε όταν πάμε και προκαλούμε τόση ζημιά σε έναν άλλο άνθρωπο (ασχέτως εαν είναι αστυνομικός ή φοιτητής ή μικρός/μεγάλος σε ηλικία) επειδή δεν γουστάρουμε κάτι πάνω του. Άντε μετά να κρατήσεις τους μπάτσους από το να σαπίζουν στον ξύλο οποιονδήποτε θεωρούν κουκουλοφόρο... Και γίνεται κύκλος το πράγμα και την πληρώνουν αθώοι άνθρωποι που έτυχε να δουλεύουν ως φύλακες, αστυνομικοί ή να συμμετέχουν σε μια πορεία για τον σκοπό της διαδήλωσης και μόνο...
Παλιά 09-07-2007, 16:40   #6 (permalink)
Νέο Μέλος

συγνώμη αλλά κάνεις λαικισμό.
Παλιά 09-07-2007, 16:43   #7 (permalink)
Brainlagged

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο silversurfer Εμφάνιση μηνυμάτων
συγνώμη αλλά κάνεις λαικισμό.
Δηλαδή;
Παλιά 09-07-2007, 15:57   #8 (permalink)
Νέο Μέλος

αξιότιμοι κύριοι του site,

σχετικά με τον τραυματισμένο αστυνομικό πρέπει να σας πω τα εξής, κατα αρχήν ας μην είμαστε υποκριτές. τα κρούσματα βίας από αστυνομικούς είναι απίστευτα πολλά, έχουν κάνει πολλές "βίαιες πράξεις και εξευτελισμούς" σε γυναίκες σε μετανάστες σε φοιτητές. δεν έχουν σεβαστεί τίποτα και αντιθέτος ο νόμος τους καλύπτει, αρκεί να σας πω ότι για την "ζαρντινιέρα" δεν έχει ουσιαστικά τιμωρηθεί κανείς, η απλή διαθεσιμότητα δεν λέει κάτι όταν σακατεύεις τον άλλο. Εδώ στο site δεν έχω δει κανέναν από τους τύπους που στεναχωριούνται τώρα να μας έχει σχολιάσει ζητήματα αστυνομικής βίας, ίσως γιατί δεν του έχουν τύχη, ίσως έχει ακόμα εμπιστοσύνη στην αστυνομία κτλ. μη μου πείτε για την οικογένεια του, γιατί και αυτοί που βασανίζονται στα τμήματα έχουν οικογένεια, μη μου πείτε για το τι φουκαράδες είναι γιατί έχουν σακατέψει πολύ κόσμο, μιλάμε για ένα σώμα από λαμόγια. Δείξτε μου μια φορά έναν αστυνομικό που θα έχει καταγγείλει συναδελφό του λόγο άσχημης συμπεριφοράς, για αυτό είναι το ίδιο όλοι, η σιωπή είνια συνενοχή.
δεν επιθυμώ να πεθάνει αλλά πραγματικά δε με νοιάζει, όπως δε νοιάζει και όλα αυτά τα άτομα για αυτούς που ταλαιπωρούν.το ότι είναι αστυνομικός θα είναι και βασανιστής είναι σχεδόν σίγουρο, γιατί αλλιώς θα είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του και φυσικά θα τον είχαν διώξει από το σώμα, αλλά σιγά μη χάσει τη καρέκλα, τώρα όμως την έχασε.......
Η καλύτερη αντιμετώπιση των βιαστών, αστυνομικών κουκουλοφόρων (όπως αυτοί που βαρούσαν τον κύπριο φοιτητή), ασφαλιτών που έχουν φρουτάκια και οίκους ανοχής είναι το λυντσάρισμα, να μη κυκλοφορούν πουθενά. Μέσα στα τμήματα έιναι όλοι μάγκες με τους μετανάστες και τους φτωχούς ανθρώπους, επίσης να σας πω ότι αν είχαν τα αυγά οι δυο αστυνομικοί θα είχαν τραβήξει όπλο, αλλά δεν τα έχουν, δεν τους παίρνει, δεν θα έφευγε από εκεί ούτε ο άλλως όρθιος, επίσης ο ένας ο μεγαλύτερος σε ηλικία παρόλο που είδε τον άλλο σε άσχημη φάση τον παράτησε, αυτά δεν τα κάνουν ούτε δεκαπέντε χρονών παιδιά, να εγκαταλείψουν τον κολλητό τους. Το πρόβλημα είναι κοινωνικό, οι αστυνομικοί με την συμπεριφορά τους δίνουν από μόνοι τους την δαικιολογία για λυντσάρισμα.
η ανθρώπινη ζωή λοιπόν φίλοι μου, είναι κάτι πολύ σοβαρό, για όλους όμως όχι μόνο αν είσαι ασφαλίτης. Αν ήταν και για την ελληνική αστυνομία ιερή η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, δεν θα είχαμε τέτοια παρατράγουδα, δεν ξύπνησαν κάποιοι και είπαν ωραία σήμερα θα κινδυνέψω για την πλάκα μου να βαρέσω έναν αστυνομικό, έχουν νιώσει την ανατριχίλα την αστυνομοκρατίας είτε επειδή είναι αναρχικοί και τους διώκουν το φρόνημα οι αστυνομικοί ως πιο λογικοί και σωστοί ελληναράδες, είτε γιατί δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση αυτή. Αν εσείς την αντέχετε, τότε νομίζω πρέπει να κοιτάξετε πιο προσεκτικά μέσα στην κοινωνία μας. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι πάντα. δεν υποστηρίζω το να γίνουμε όλοι κουκουλοφόροι, ελπίζω ότι δεν χρειάζεται για να γίνει δημοκρατική η αστυνομία, πρέπει όμως όταν βλέπουμε στην κοινωνία μας κάποιο σοβαρό θέμα να το σχολιάζουμε ανάλογα, το σοβαρό πρόβλημα λοιπόν είναι ότι η Ε.Α. δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια φυσικά κατά την προσωπική άποψη κάι όχι ότι κάποιοι ίσως μικροί και σε ηλικία χτύπησαν τον αστυνομικό, θα μπορούσαμε πολύ εύκολο να τους χαρακτηρίσουμε παρίες, επομένως δεν κοιτάμε τι κάνουν οι παρίες αλλά τι κάνει το οργανωμένο κράτος μέσω της αστυνομίας του, κάνει μπλε του φοιτητές, χειρίζεται τους μετανάστες σαν λεμονόκουπες παρόλο που η ελλάδα έχει στείλει μετανάστες παντού, έχουν το κλασικό ύφος του "μπάτσου" και δημοσίου υπαλλήλου, τι θέλουν τελικά να βαράνε και να δέρνουν χωρίς να τους λέιει κάνείς τίποτα? αυτό είναι οργανωμένο κράτος?

αυτά αποτελούν την προσωπική μου άποψη, πάντα όλες οι απόψεις είναι δεκτές, αρκεί να είναι με επιχειρήματα, όχι λαικισμό και κουτοπονηριές,δεν φοράω κουκούλα, δε με εκφράζει, χωρίς τη κουκούλα κάνεις πιο μεγάλα πράγματα, σας λέω απλά τα επιχειρηματά μου. Ελπίζω να ανοίξουμε μια ωραία συζήτηση πάνω σε αυτό το μεγάλο θέμα.
Παλιά 09-07-2007, 16:09   #9 (permalink)
Viva Fidel!

Το avatar του χρήστη aitherovamon

Περιοχή: Ιωλκός
aitherovamon is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην aitherovamon

δεκτη και ωραια η αποψη σου,αλλα οτιδηποτε και αν πιστευεις ή αντιπροσωπευεις,πιστευω οτι κανενας δεν ειναι ικανος και αξιος να στερησει απο καποιον αλλο συνανθρωπο του τη ζωη...

οτι και να σαι ,ασφαλιτης η αναρχικος δεν εχεις το δικαιωμα να παρεις τη ζωη..αλλα με αυτη τη βαναυση επιθεση ηταν σαν να πηγαιναν να του παρουν τη ζωη..

το βια στη βια δεν νομιζω οτι ειναι οτι το καλυτερο...
ολοι μας εχουμε παραπονα απο την κοινωνια που ζουμε , αλλα πιστευω οτι καλυτερα θα ηταν να δουλευουμε μαζι για να την κανουμε καλυτερη με πραξεις παρα με τη βια και με το φοβο..
Παλιά 09-07-2007, 16:24   #10 (permalink)
Brainlagged

Εμείς δεν υποστηρίζουμε την βία είτε έρχεται από κουκουλοφόρους ή αστυνομικούς ή τον οποιοδήποτε. Και για να μιλήσω συγκεκριμένα για τον εαυτό μου, εγώ δεν έχω συμφέρον ούτε άμα χτυπάει ο αστυνομικός ούτε ο κουκουλοφόρος. Δεν ανήκω σε καμιά από τις δύο ομάδες οπότε δεν έχω υποκειμενικά συμφέροντα υπερ/κατά καμίας. Σαν φορολογούμενος πληρώνω (εξαναγκαστικά αλλά ας μην το συζητήσουμε σε αυτό το θέμα) την αστυνομία για να κάνει έργο φύλαξης και τήρησης της τάξης σύμφωνα με τους τρέχοντες νόμους. Σύμφωνα με αυτούς τους νόμους δεν επιτρέπεται το ξυλοκόπημα ούτε η φυλάκιση χωρίς δίκη (δεν αναφέρω την προφυλάκιση γιατί αυτή είναι μέχρι να ξημερώσει η επόμενη μέρα και να πάει στον Εισαγγελέα υπηρεσίας). Δεν πληρώνω για να έχω κάποιους να το παίζουν εξουσία ούτε τους νταήδες ούτε τους υπεράνω. Ο θεσμός της αστυνομίας έχει σαπίσει, έχει εκτροχιαστεί και βρωμάει από πάνω μέχρι κάτω. Και αυτό γιατί κανένας δεν θέλει ουσιαστικά αλλαγές. Ούτε αυτοί που ψηφίζονται αλλά (ακόμα χειρότερα) ούτε αυτοί που ψηφίζουν. Τους αρέσουν οι μπάτσοι που κοπανάνε τον οποιοδήποτε, οι κουκουλοφόροι που φορώντας ένα πανί στο κεφάλι για να μην φαίνονται βγαίνουν στους δρόμους και εξαπολούν τρομοκρατία προς όλους. Γιατί όταν σπάνε αυτοκίνητα της αστυνομίας ή μαγαζιά ή αυτοκίνητα ΙΧ ασχέτων ανθρώπων τα πληρώνει ο λαός -σαν δημόσιο ή ο κάθε άτυχος μεμονωμένα δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι όλα αυτά δεν προσφέρουν κάτι σε αυτόν που δεν είναι κουκουλοφόρος ούτε αστυνομικός αλλά πληρώνει τα σπασμένα με τον ένα ή άλλο τρόπο, άμεσα ή εμμεσα...
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές