|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ψάχνοντας να βρούμε αντικείμενα, όπως κλειδιά, τηλεκοντρόλ κ.α, χάνουμε ένα χρόνο από τη ζωή μας | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
δεν εχουν χαμηλο iq ουτε μαλακια κανανε ρε παιδια. Απλα οι του δημοσιου ψαχνουν μιση ευκαιρια για λουφα. Πως κανει ο Μπορχα τη μιση ευκαιρια γκολ? Ετσι και οι του δημοσιου. Χωρις να φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι. Η φιλοσοφια ερχεται απο ψηλα κι απ τα σπιτια μας
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Η πιο συγκλονιστική όμως είδηση που αφορά μέτρο κατά του καύσωνα, είναι αυτή κυρίες και κύριοι:
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Χτες πήγα στην ΔΕΗ Παγκρατίου λίγο πριν κλείσουν (στις 13:30 κλείνουν) και με το ζόρι να με εξυπηρετήσει μια μόνο υπάλληλος που είχε μείνει στα διοικητικά γραφεία στους πάνω ορόφους γιατί είχαν χαλάσει τα a/c και είχαν φύγει οι υπάλληλοι (μου είπε) και αυτό που ζητούσα ήταν αρμοδιότητα άλλου... Εν το μεταξύ είχα πάει με μηχανάκι και έξω έκαιγαν όλα κυριολεκτικά. Μέσα ήταν απλά δροσερά.
Τώρα για να σχολιάσω την υπουργική απόφαση που αναφέρει για το πρόωρο σχόλασμα των δημοσίων υπαλλήλων χτες και σήμερα δεν ξέρω κατά πόσα kWatt καταναλώνουν οι δημόσιες υπηρεσίες μαζί αλλά μια τέτοια απόφαση για να παρθεί πρέπει να έχει γίνει μια μελέτη πιο πριν (σε ηλεκτρολογικό επίπεδο) ώστε να δείχνει οτι συμφέρει ενεργειακά μια τέτοια κίνηση. Εμένα όμως δεν με κάνει να νιώθω οτι έχει γίνει κάποια μελέτη απλά ήταν μια απόφαση ποιοτικής εκτίμησης... |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Desert rose
|
Και για να μην είμαστε εντελώς μίζεροι....τον ανθρώπινο παράγοντα περιέλαβε αποκλειστικά νομίζω το μειωμένο ωράριο, και όχι την εξοικονόμηση κατανάλωσης k/watt.Τις ανθρώπινες απώλειες φοβήθηκαν στην ουσία, γιατί ενα κράτος απογραμμάτιστο και ασύνδετο όπως είμαστε εμείς , δεν παύει στην αδιαφορία και την αναλγησία που πάγια το διακρίνει , να διατηρεί στο ακέραιο , τον ενοχικό του χαρακτήρα. Αυτό είναι σχέση αμφίδρομη , όταν ξέρουν ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους , και σε κάθε δύσκολη περίπτωση αφήνουν τον πολίτη εκτεθειμένο στη μοίρα του, όταν στη γωνία καραδοκούν τα κανάλια για τον όποιον καθ" ύλην υπουργό.
Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έδωσαν όσοι μίλησα χθες μαζί τους. Διότι εξοικονόμηση ενέργειας μπορούν να επιτύχουν και με τεχνητό μπλακ άουτ....μιας ώρας έστω. Αλλα σε αφυδατωμένα πτώματα , με ωρυόμενους συγγενείς τριγύρω, και τους Εισαγγελάτους on air ....είναι αδύνατο να παρέμβουν ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Desert rose
|
Είναι υπέθεσε, η γκροτέσκο άποψη του πράγματος ...
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:37.

Υβριδικός τρόπος