|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Ιαπωνία παράγουν τετράγωνα λεμόνια, είναι πιο εύκολο να συσκευαστούν. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Tunersdevelopment
|
Ρε παιδιά αναφερόμαστε στις κινήσεις του Χριστόδουλου, όλα είναι καθαρά θέμα εντυπώσεων... Αν δεν θέλει να προκαλέσει αρνητικές κρητικές να είναι λίγο ποιο διακριτικός. Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος της εκκλησίας να κυκλοφορεί με 15 κιλά χρυσό καπέλο. Αν είναι δυνατόν!
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...
|
To κακό είναι οτι δεν αστειεύεται,εκφραζει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας.Γιαυτό έχουμε γίνει μια συντηριτική κοινωνία.Αν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δεξια απο την αριστερά,αστα να πάνε.
|
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Το να βρίζεις την εκκλησία επειδή δεν πιστεύεις είναι "αριστερά"; Το να μην αφήνεις αυτούς που λες φασίστες,να εκφραστούν είναι "αριστερά"; Το να έχεις "δεξιά" τσέπη είναι "αριστερά"; Το να είσαι αντι- κατι είναι "αριστερά"; | |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
|
Ας τα πάρουμε ένα ένα.
Δεν έβρισα την εκκλησία,στον Χριστόδουλο τα έχωσα γιατί οπως οι περισσότεροι στην ηγεσία της εκκλησίας καπηλεύεται την πίστη,για να κερδίσει εξουσία και χρήμα.Οι πράξεις του γενικως δεν συμβαδίζουν με το πνεύμα του χριστιανισμου. Δεν στερησα τον λόγο απο κανέναν,δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι,συζητηση κάνουμε και ακούω ολες τις απόψεις. Καλά για τις τσέπες δεν το σχολιάζω καθόλου,εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάποια στελεχη της αριστερας ματσωμένα που και εγω τα κατακρίνω. Εδω μας λες οτι δεν υπαρχουν αριστεροι και δεξιοι που να καταλαβεις τι σημαινει αντιφασισμος.Αναρχικός είμαι ιδεολογικα,εννοείτε οτι ειμαι εναντιον κάθε είδους φασισμου. Εσυ προτιμας να μην είσαι τίποτα,μαλλον πρεπει να ψαχτεις λιγάκι ιδεολογικα,διαβασε τις διαφορές αριστερας και δεξιάς για αρχη. |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Επειδή δεν ξέρεις τι είμαι και τι σχέσω έχω με την πολιτική καλύτερα να μην αναφέρεσαι σε μένα για ψάξιμο...
Ο φασισμός ξέρεις δεν έχει χρώμα.Και η αναρχική ιδεολογία που έχεις είναι γνωστή.Το να σπας(όχι εσύ προσωπικά) τα γραφεία της χρυσής αυγής και να λες πάρτε τα φασίστες είναι πολύ δημοκρατικό... Όχιότι οι χρυσαυγήτες είναι άγιοι,αλλά τουλάχιστον εκφράζουν μια ιδεολογία και όχι μια αντιδεολογία. Και αν θυμάμαι καλά η αναρχική σου ιδεολογία μιλάει για κατάρευση των πάντων και για χαοτισμό.Ωραία την εκφράζετε μέσα από το ίντερνετ και από έναν υπολογιστή από την Αμερική... Και όλοι μα όλοι έχουν δεξιά τσέπη.Απλά ρίξε μια ματιά στη ντουλάπα σου... |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
|
Οτι να ναι λες πάλι.
Οι χρυσαυγήτες εκφράζουν μια ιδεολογία:Θάνατος στους Αλβανούς και όλους τους οικονομικους μετανάστες,να σφάξουμε ολους τους Τουρκους και να παρουμε τη πόλη,ειμαστε ανώτερη φυλή οι Έλληνες,μίσος για κάθε τι διαφορετικό. Από οτι φαινεται είσαι άσχετος και από αναρχική ιδεολογία.Αυτή εκφραστηκε απο κοινωνιολόγουσ και ανθρωπιστές όπωσ ο Μπακούνιν,ο Προυτον,ο Κροπότκιν που ειναι οι θεμελιωτές της θεωρίας του αναρχισμού.Δεν ειναι σκεψεις του Μπάμπη του Σουγιά οπως εσύ νομίζεις. ΔΕν μιλάει κανείς για χαοτισμο,εκτιθεσαι συνεχώς οταν μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις.Κατάρευση του υπαρχοντος συστήματος και δημιουργία νέου χωρισ εξουσία με ιεραρχική δομη απο κατω προσ τα πάνω.Μέσω συμβουλιων τον έλεγχο και τις αποφάσεις τισ παίρνει ο λαός. Ο αναρχισμος δεν αρνήται την τεχνολογία,δεν σημαίνει οτι πρεπει να παμε να ζήσουμε στις σπηλιές αφού όλα γυρω μας ειναι καπιταλιστικά. Για πες μας δηλαδή τη σχέση εχεις με την πολιτική? |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Desert rose
|
....και γιατί παρακαλώ να ενδραπεί ο Προκαθήμενος... δεν κατάλαβα?
Εδω δεν ενδράπηκε να δηλώσει ότι δεν ήξερε τίποτα για την εφταετή χούντα της Ελλάδας ,διότι σπούδαζε , μορφωνόταν,διάβαζε για την ακρίβεια,και ήταν πολύ απησχολημένος αν καταλάβαμε σωστά......Που καιρός να πληροφορηθεί για τα εθνικά αναμορφωτήρια σε ΕΑΤ/ΕΣΑ, Μακρόνησο,Αλικαρνασσό, Παρθένι,Ωρωπό,Κορυδαλλό,Ζά ουνα....Σιγά μην κόλλαγε, σε μια απλή κατάθεση στεφάνου ![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=zuJzEQMvU1A Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paullina : 05-05-2007 στις 16:31. |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Desert rose
|
Τι συμβαίνει εδω βρε παιδιά? Η αρχική υποβολή, μου αφαίρεσε παράγραφο στο σχόλιο ,και στην μετέπειτα διόρθωση ...εξαφανιζόλ και το ίδιο το σχόλιο...
Και είμαι ... με μια μπύρα μονάχα..... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
|
Hταν μελετηρό παιδί!!!Γενικώς είχε πέσει μια επιδημία εκεινη την εποχή και ολη η ηγεσία της εκκλησίας ήταν κωφαλαλη...
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:28.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο