WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ελλάδα (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/)
-   -   Καλα δεν ντρεπεται o Χριστόδουλος? (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-o-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-618.html)

depoina 05-05-2007 14:11

Απάντηση: Καλα δεν ντρεπεται o Χριστόδουλος?

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Liverpoulaios (Μήνυμα 7699)
Μα καλά πιστεύει κανεις σοβαρός σήμερα ότι όντως υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί;Ας μη ζούμε ακόμα στα χρόνια του συμοριτοπόλεμου...Αλλά στη Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι θα μου πεις...

Θα αστειεύεσαι μάλλον...

nikos360 05-05-2007 14:24

Ρε παιδιά αναφερόμαστε στις κινήσεις του Χριστόδουλου, όλα είναι καθαρά θέμα εντυπώσεων... Αν δεν θέλει να προκαλέσει αρνητικές κρητικές να είναι λίγο ποιο διακριτικός. Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος της εκκλησίας να κυκλοφορεί με 15 κιλά χρυσό καπέλο. Αν είναι δυνατόν!

achilles 05-05-2007 14:26

To κακό είναι οτι δεν αστειεύεται,εκφραζει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας.Γιαυτό έχουμε γίνει μια συντηριτική κοινωνία.Αν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δεξια απο την αριστερά,αστα να πάνε.

Liverpoulaios 05-05-2007 14:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο achilles (Μήνυμα 7712)
To κακό είναι οτι δεν αστειεύεται,εκφραζει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας.Γιαυτό έχουμε γίνει μια συντηριτική κοινωνία.Αν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δεξια απο την αριστερά,αστα να πάνε.

:clap::clap:
Το να βρίζεις την εκκλησία επειδή δεν πιστεύεις είναι "αριστερά";
Το να μην αφήνεις αυτούς που λες φασίστες,να εκφραστούν είναι "αριστερά";
Το να έχεις "δεξιά" τσέπη είναι "αριστερά";
Το να είσαι αντι- κατι είναι "αριστερά";

achilles 05-05-2007 14:52

Ας τα πάρουμε ένα ένα.
Δεν έβρισα την εκκλησία,στον Χριστόδουλο τα έχωσα γιατί οπως οι περισσότεροι στην ηγεσία της εκκλησίας καπηλεύεται την πίστη,για να κερδίσει εξουσία και χρήμα.Οι πράξεις του γενικως δεν συμβαδίζουν με το πνεύμα του χριστιανισμου.
Δεν στερησα τον λόγο απο κανέναν,δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι,συζητηση κάνουμε και ακούω ολες τις απόψεις.
Καλά για τις τσέπες δεν το σχολιάζω καθόλου,εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάποια στελεχη της αριστερας ματσωμένα που και εγω τα κατακρίνω.
Εδω μας λες οτι δεν υπαρχουν αριστεροι και δεξιοι που να καταλαβεις τι σημαινει αντιφασισμος.Αναρχικός είμαι ιδεολογικα,εννοείτε οτι ειμαι εναντιον κάθε είδους φασισμου.
Εσυ προτιμας να μην είσαι τίποτα,μαλλον πρεπει να ψαχτεις λιγάκι ιδεολογικα,διαβασε τις διαφορές αριστερας και δεξιάς για αρχη.

Liverpoulaios 05-05-2007 15:04

Επειδή δεν ξέρεις τι είμαι και τι σχέσω έχω με την πολιτική καλύτερα να μην αναφέρεσαι σε μένα για ψάξιμο...
Ο φασισμός ξέρεις δεν έχει χρώμα.Και η αναρχική ιδεολογία που έχεις είναι γνωστή.Το να σπας(όχι εσύ προσωπικά) τα γραφεία της χρυσής αυγής και να λες πάρτε τα φασίστες είναι πολύ δημοκρατικό...
Όχιότι οι χρυσαυγήτες είναι άγιοι,αλλά τουλάχιστον εκφράζουν μια ιδεολογία και όχι μια αντιδεολογία.
Και αν θυμάμαι καλά η αναρχική σου ιδεολογία μιλάει για κατάρευση των πάντων και για χαοτισμό.Ωραία την εκφράζετε μέσα από το ίντερνετ και από έναν υπολογιστή από την Αμερική...
Και όλοι μα όλοι έχουν δεξιά τσέπη.Απλά ρίξε μια ματιά στη ντουλάπα σου...

achilles 05-05-2007 15:23

Οτι να ναι λες πάλι.
Οι χρυσαυγήτες εκφράζουν μια ιδεολογία:Θάνατος στους Αλβανούς και όλους τους οικονομικους μετανάστες,να σφάξουμε ολους τους Τουρκους και να παρουμε τη πόλη,ειμαστε ανώτερη φυλή οι Έλληνες,μίσος για κάθε τι διαφορετικό.
Από οτι φαινεται είσαι άσχετος και από αναρχική ιδεολογία.Αυτή εκφραστηκε απο κοινωνιολόγουσ και ανθρωπιστές όπωσ ο Μπακούνιν,ο Προυτον,ο Κροπότκιν που ειναι οι θεμελιωτές της θεωρίας του αναρχισμού.Δεν ειναι σκεψεις του Μπάμπη του Σουγιά οπως εσύ νομίζεις.

ΔΕν μιλάει κανείς για χαοτισμο,εκτιθεσαι συνεχώς οταν μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις.Κατάρευση του υπαρχοντος συστήματος και δημιουργία νέου χωρισ εξουσία με ιεραρχική δομη απο κατω προσ τα πάνω.Μέσω συμβουλιων τον έλεγχο και τις αποφάσεις τισ παίρνει ο λαός.
Ο αναρχισμος δεν αρνήται την τεχνολογία,δεν σημαίνει οτι πρεπει να παμε να ζήσουμε στις σπηλιές αφού όλα γυρω μας ειναι καπιταλιστικά.
Για πες μας δηλαδή τη σχέση εχεις με την πολιτική?

paullina 05-05-2007 16:13

....και γιατί παρακαλώ να ενδραπεί ο Προκαθήμενος... δεν κατάλαβα?
Εδω δεν ενδράπηκε να δηλώσει ότι δεν ήξερε τίποτα για την εφταετή χούντα της Ελλάδας ,διότι σπούδαζε , μορφωνόταν,διάβαζε για την ακρίβεια,και ήταν πολύ απησχολημένος αν καταλάβαμε σωστά......Που καιρός να πληροφορηθεί για τα εθνικά αναμορφωτήρια σε ΕΑΤ/ΕΣΑ, Μακρόνησο,Αλικαρνασσό, Παρθένι,Ωρωπό,Κορυδαλλό,Ζά ουνα....Σιγά μην κόλλαγε, σε μια απλή κατάθεση στεφάνου!!!!

paullina 05-05-2007 16:27

Τι συμβαίνει εδω βρε παιδιά? Η αρχική υποβολή, μου αφαίρεσε παράγραφο στο σχόλιο ,και στην μετέπειτα διόρθωση ...εξαφανιζόλ και το ίδιο το σχόλιο...
Και είμαι ... με μια μπύρα μονάχα.....:angry:

achilles 05-05-2007 16:28

Hταν μελετηρό παιδί!!!Γενικώς είχε πέσει μια επιδημία εκεινη την εποχή και ολη η ηγεσία της εκκλησίας ήταν κωφαλαλη...:)

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:52.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0