WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ελλάδα (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/)
-   -   Θάνατος 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-16%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%95%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-9799.html)

gatoni 09-12-2008 13:02

Απάντηση: Θάνατος 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 63102)

Αναμένουμε την βαλλιστική εξέταση. Ο τύπος λένε ήταν ο Ράμπο των Εξαρχείων. 10 χρόνια στο Α.Τ. Εξαρχείων. Τέως αλεξιπτωτιστής, ειδικές δυνάμεις δλδ και έτσι. Υπάρχουν και αυτοί στα σώματα ασφαλείας. Πιστεύω θα ναι και καλός στο σημάδι αφού ηταν των ειδικών δυνάμεων.

Ακριβώς ρε συ. 10 χρόνια στα Εξάρχεια. Που όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ενώ 100% έχει ζήσει απείρως χειρότερες καταστάσεις με αναρχικούς κλπ να αντιδρά με αυτό τον τρόπο απέναντι σε 16χρονα για κάποια μπουκάλια και κάποια μπινελίκια. Εχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια τα οποία δεν θέλω καν να τα αναφέρω πόσο μάλλον να τα πιστέψω

Παράθεση:

Φήμες όμως λένε πως η σφαίρα είναι παραμορφωμένη. Αν ισχύει αυτό σημαίνει πως ήταν από εξοστρακισμός.

Χλωμό. Κανένας δεν έχει διαψεύσει πως οι πυροβολισμοί έπεσαν από σχετική απόσταση. Ποιά η πιθανότητα να εξοστρακίστηκε η σφαίρα από απόσταση και να τον βρήκε στην καρδιά; Χώρια που από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το γεγονός όλοι οι δημοσιογράφοι,πολιτικοί κλπ που μπορούν να ξέρουν πραγματικά τι έγινε εμένα μου φαίνεται πως αυτά περί εξοστρακισμού είναι παραμύθια.

Παράθεση:

Δεν μπορώ να πιστέψω πως η ηλιθιότητα ενός ανθρώπου μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο χάος.....

Ε καλα, προφανώς το ποτήρι γέμιζε πάρα πολύ καιρό και αυτή ήταν η σταγόνα που το ξεχείλησε. Από εκεί και πέρα γίνεται καθαρά και πολιτική εκμετάλλευση της κατάστασης. Και αυτό είναι το πραγματιά εξοργιστικό. Αλλά θα μου πεις το ίδιο δεν είχε γίνει και πέρυσι με τις φωτιές; Και μετά από 2 βδομάδες πήγαμε και βγάλαμε τους ίδιους στις εκλογές. Αυτοί μας αξίζουν,τόσο απλά.
Και μια σοφή κουβέντα που έχω ακούσει παλιότερα λέει πως σε αυτή τη χώρα οι ντροπές μας κρατάνε όσο θέλουν οι ειδήσεις των 8. Σε 1-2 μήνες το πολύ πόσοι θα θυμούνται αυτά που γίνονται τώρα; Αυτοί είμαστε δυστυχώς.

gatoni 09-12-2008 13:06

Καλό ταξίδι στο παιδί.

Xristos dantis ft Notis Sfakianakis - Xeimwnas einai
You need to upgrade your Flash Player

Νύχτες φευγάτες
με αλκοτέστ κι εξακριβώσεις
σε μια πορεία μες την κοσμοχαλασιά
ήρθαν σε βρήκαν και σου είπαν να δηλώσεις
κι εσύ τους είπες μοναξιά
δηλώνω μοναξιά

Νύχτες φευγάτες με υποσχέσεις και εκδηλώσεις
σε μια πατρίδα όλο τρύπες και φτερά

ήρθαν σε πιάσαν και σου είπαν να δηλώσεις
κι εσύ τους είπες ερημιά
δηλώνω ερημιά

Χαμένος τώρα σε παράδεισους κρυφούς
των Εξαρχείων την πλατεία να βιώνεις
καλέ μου φίλε σου μιλώ και δεν ακούς
χειμώνας είναι εκεί που πας και θα κρυώνεις

Mέρες και νύχτες σαν πουλιά στην καταιγίδα
αυτή που τρέμουν και φοβούνται τα παιδιά
ήρθαν κι εκείνοι που σου πούλαγαν ελπίδα
κι ενώ τους πήρες αγκαλιά
σου πέρασαν θηλιά

Χαμένος τώρα σε παράδεισους κρυφούς
των Εξαρχείων την πλατεία να βιώνεις
καλέ μου φίλε σου μιλώ και δεν ακούς
χειμώνας είναι εκεί που πας και θα κρυώνεις

Neacel 09-12-2008 13:48

Ρε σεις ολο το θεμα ειναι πως εφυγε το παιδι άδικα.

Και το δεύτερο είναι. Για ρίξτε μια ματιά στην υπογραφή του Αstrolabou.....

Καταλαβαίνετε το νόημα της? Αυτό ζούμε από προχθες με όλα αυτά τα έκτροπα....

greekfansws 09-12-2008 16:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 63106)
Ρε σεις ολο το θεμα ειναι πως εφυγε το παιδι άδικα.

Και το δεύτερο είναι. Για ρίξτε μια ματιά στην υπογραφή του Αstrolabou.....

Καταλαβαίνετε το νόημα της? Αυτό ζούμε από προχθες με όλα αυτά τα έκτροπα....

Παράθεση:

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία
Δεν ξέρω τι γίνετε όταν η δημοκρατία θεωρεί το δικαίωμα ως αυθάδια, την ελευθερία ως παρανομία και την ισότητα ως αναίδεια του λόγου, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τίποτα από όλα αυτά που έγιναν.

Σήμερα το μεσημέρι είδαμε πως η αστυνομία έσπασε και έσπρωξε την πορεία από την βουλή προς την πανεπιστημιου χωρίς να έχουν γίνει έκτροπα.

Χθες είχες ομάδες άντε 100 ατόμων στο ίδιο μέρος και το μόνο που έκαναν ήταν να τους κοιτάνε και να πετάνε δακρυγόνα και η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι γιατί δεν κάνανε τις ίδιες κινήσεις χθες το βράδυ γιατί δεν θέλουν να τους πιάσουν.

gatoni 10-12-2008 02:38

Εκρήξεις στην Αθήνα
You need to upgrade your Flash Player

..........

Ή είναι η πυθεία ή.....

greekfansws 10-12-2008 04:10

ή είναι έτοιμη να κυβερνήσει μαζί με τον γιωργο. ορίμασαν μαζί :rofl::rofl:

gatoni 10-12-2008 04:24

Για να τελειώνει και το παραμύθι του εξοστρακισμού.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4491210

Mazda 6 10-12-2008 07:36

Δε μπορώ τώρα να διαβάσω όλα τα ποστ, υπόσχομαι να διαβάσω αργότερα και να κάνω ολοκληρωμένη απάντηση... προς το παρόν μόνο αυτό για τον αστυνομικό...

Τώρα που στη φυλακή θα είναι η καλύτερη .. και θα τον έχουν οι υπόλοιποι για να τους κάνει .. θα καλοπεράσει..

Astrolabos 10-12-2008 11:05

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103422

Neacel 10-12-2008 23:54

Ντάξ η λασπολογια που εκτοξευεται απο κανάλια για το ποιόν του πιτσιρικά δεν έχει όριο. Από το οτι ειχε αποβληθει απο το σχολειο του, ως το οτι πηγαινε σε ματς και εκανε επεισοδια. Σε λίγο θα μας πουν πως σταύρωσε και τον Χριστό και έψηνε Εβραίους μαζί με τους Ναζί.

Έλλλλλλλλεος με τα κανάλια....

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:33.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0