|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καμηλοπάρδαλη καθαρίζει τα αφτιά της με την γλώσσα της | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Πως ορίζετε την ελεύθερη διακίνηση ιδεών; Δεχόμαστε ότι η αναρχία είναι μια ιδέα που οι οπαδοί της την εκφράζουν με τις ενέργειες τους; Πόση δημοκρατία θέλουμε να έχουμε; Πόση δημοκρατία πρέπει να έχουμε;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Αυτο εσενα δεν σου προκαλει εντυπωση? | |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Και που ξέρουν ποιοί είναι αριστεροί βρε παιδιά; Πως τους καταλαβαίνουν και τους μπαγλαρώνουν μόνο αυτούς;
|
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Εγώ ξέρω μια φορά ότι όταν τα σπάγανε στο σύνταγμα αν ήθελα μπορούσαν να τους κυκλώσουν όπως τους 60 φοιτητές που τους βαρούσαν και τους μαζέψανε , μια πλάτεια ήταν.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έγινε το παραμικρό όταν ο Πούτιν εκείνη την περίδο ήταν στην Ελλάδα. Ακόμα θέλω να ξέρω τί δουλειά είχε αυτό το άσπρο αυτοκίνητο έξω από το πανεπιστήμιο, νομίζω ότι η υπόθεση με τους κουκουλοφόρους μόνο "αγνή" δεν είναι με την έννοια ότι δρουν αυτόνομοι και όντως αντιπροσωπεύουν ας πούμε τον χώρο της αναρχίας, που πιστεύω ότι δεν υπάρχει όπως έπρεπε(ιδεολογία κλπ.) |
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Εσενα δεν σε παραξενευει καθολου το γεγονος οτι κουκουλοφορος δεν εχει πιαστει ποτε κατα την διαρκεια επεισοδιων? | |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αφού οι κουκουλοφόροι κρύβονται στις κλούβες και δεν μπορούν να τους βρούν
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Τώρα στο συγκεκριμένο περιστατικό έχουμε ξεφύγει θαρρώ από το στενό πλαίσιο του ασύλου και έχουμε πάει πια σε κάτι ανεπίτρεπτο, κατά τη γνώμη μου, την προσαγωγή αθώων. Θεωρώ βέβαιο ότι η κοπέλα θα αθωωθεί. Αλλά δεν μπορεί να μην οργίζεσαι, αφού ένας συμφοιτητής σου βρίσκεται στα καλά καθούμενα κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα! Όπως στην περίπτωση του Παναγιώτη, που λέει η Δέσποινα, ο οποίος συνελήφθη επειδή κάποιοι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν από τα πράσινα σταράκια. Βέβαια το παιδί αθωώθηκε, αλλά πρόλαβε να κάνει κάποιες βδομάδες στον Κορυδαλλό... | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 11-09-2007 στις 17:33. |
||
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Το οτι δεν έχουν πιαστεί κουκουλοφόροι μέχρι στιγμής οφείλεται στο οτι είτε είναι δικοί τους αλλά επειδή δεν μπορεί να είναι όλοι και κάθε φορά δικοί τους ή επειδή εαν τους μαζέψουν τους κουκουλοφόρους μετά δεν θα έχει πρόφαση το υπουργείο δημ. τάξης να ζητάει τόσα πολλά κονδύλλια και γενικά δεν θα χρειάζονται τόσοι πολλοί αστυνομικοί στην υπηρεσία
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Άρα μπορούμε να έχουμε το άσυλο για εκφράσεις ιδεών οι οποίες είναι γενικά αποδεκτές και θα μπορούσαμε κάλλιστα όταν κάποιος παρανομούσε και έμπαινε σε κάποιο ίδρυμα για να γλιτώσει το άσυλο για τον συγκεκριμένο να μην ίσχυε;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Αυτο δεν νομιζω να μπορει να ισχυσει... Τουλαχιστον με τα "μυαλα" που υπαρχουν στην αστυνομια.... ΑΝ αλλαξουν βλεπουμε.... ΑΝ μαθουν να σεβονται αλλες ιδεολογιες ισως να μπορεσει να γινει και αυτο.... Αλλα επειδη βλεπω πολλα ΑΝ νομιζω πως η αστυνομια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:09.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο