|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Thomas Edison, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Γιατί να επιβάλλεται η ιδιωτική ασφάλεια; Η δημόσια δε μας κάνει; Ή μήπως το άσυλο είναι να μας προφυλάσσει από την δημόσια αστυνομία; Το άσυλο είναι για να προφυλάσσει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, γι' αυτό απαγορεύεται η είσοδος των σωμάτων ασφαλείας (ναι ακόμα και της πυροσβεστικής σε περίπτωση φωτιάς) στο χώρο. Δεν κάνει διάκριση δημόσιας και ιδιωτικής.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Γιατί να επιβάλλεται η ιδιωτική ασφάλεια; Η δημόσια δε μας κάνει; Ή μήπως το άσυλο είναι να μας προφυλάσσει από την δημόσια αστυνομία; Το άσυλο είναι για να προφυλάσσει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, γι' αυτό απαγορεύεται η είσοδος των σωμάτων ασφαλείας (ναι ακόμα και της πυροσβεστικής σε περίπτωση φωτιάς) στο χώρο. Δεν κάνει διάκριση δημόσιας και ιδιωτικής.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Αμα απαγορεύεται η είσοδος των σωμάτων ασφαλείας πως τα σώματα αυτά θα προστατεύσουν το πανεπιστήμιο; Εξ' αποστάσεως;
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Και ρωτάω, η ιδιωτική αστυνομία δεν είναι σώμα ασφαλείας;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ALTEREGO
![]() Εγγραφή: Jul 2007
Περιοχή: ταυρος
![]() |
Εκτός απο τους ''αναρχικούς'' που εκμεταλεύονται το άσυλο υπάρχει και ένα γκρούπ που αποτελείται απο μικροαπατεόνες μέχρι πρεζέμπορες που φυσικά χρειάζεται καποιος να τους συλάβει . Σίγουρα όχι ο πρύτανης , όχι οι φοιτητές αλλά ή αστυνομία . Ισως η δημηουργία αστυνομίας πανεπιστημίων που θα ελεγχεται απο το Υπ. παιδείας και τους πρυτάνεις να είναι μία λύση
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Είναι τελείως διαφορετική η αστυνομία του υπουργείου Δημ. Τάξης και η ιδιωτική ασφάλεια που είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι που φροντίζουν για την τάξη μέσα σε ένα πανεπιστήμιο. Δεν θα μπορούν να σε συλλάβουν και να σε πάνε στον Εισαγγελέα αλλά θα μπορούν να σε πετάξουν έξω από το πανεπιστήμιο ή να σε παραδώσουν στην αστυνομία έξω από το ίδρυμα. Για να καταλάβεις τι εννοώ να το γράψω στην βαρβαρική γλώσσα "σεκιούριτη".
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Και εσύ πιστεύεις ότι κάποιος που πέρνει 600 € θα κάτσει να τα βάλει με 10-15 νοματέους ε; Δεν το νομίζω. Και δεν νομίζω η ιδιωτική αστυνομία να μπορέσει να απωθήσει από τον ιδρυματικό χώρο μια ομάδα ταραξιών.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Αμα είναι ένας, δύο, τρείς τέτοιοι εννοείται πως δεν θα κάνουν τίποτα... Αλλά εγώ μιλάω για ομάδα τέτοιων ανθρώπων, ομάδα πλήθους αναλογικά με το τι έχουν να φυλάξουν! Επειδή έχω δει πόσο θρασύδειλοι είναι όλοι αυτοί που χώνονται μέσα στα πανεπιστήμια, εαν υπήρχε περιφρούρηση, τους κυνηγούσαν, τους παρέδιδαν στην αστυνομία μετά θα είχαμε τάξη
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Sep 2007
![]() |
Πολύ καλά κάνουν και σπάνε αυτό το κατάλοιπο τις χούντας και παγκόσμια αποκλειστικότητα τις Eλλάδας. Βεβαια καλο θα ήταν να σπάσουν και κανένα κεφάλι μπας και σταματήσουν να σπάνε τις περιουσιες μας.
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:33.

Υβριδικός τρόπος