|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Σελήνη απομακρύνεται από την Γη με ταχύτητα 4 εκατοστά το χρόνο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Το Γ.Ο.Β.Α.Κ.Ι. δεν παίζει πλέον σαν παράταξη; Ψηφίστε κάποια άκυρη παράταξη, οτιδήποτε αρκεί να φάνε τα μούτρα τους ρε, μπας και στρώσουν.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Τι!;Υπάρχει τέτοια παράταξη και δεν την έχω πάρει χαμπάρι!;
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Όποιος θέλει να μάθει τι σημαίνει το Γ.Ο.Β.Α.Κ.Ι. να μου στείλει πμ
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Γιατί δεν πατάνε οι φοιτητές στις Γενικές Συνελεύσεις. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Τωρα ειδικα που εμαθα τι σημαινουν τα αρχικα τρεχοντας!!!
Ρε γμτ εμεις εχουμε απο αυτα που ακουσα μονο ΠΑΣΠ,ΔΑΠ,ΠΚΣ,ΕΑΑΚ! Απο αυτα αν θα επιλεξω!Δηλαδη ή για ΕΑΑΚ με βλεπω ή για ΠΚΣ ή για ακυρο! @Astrolabos:Δηλαδη εγω να μην παραπονιεμαι εεε;Σε εμας (τουλαχιστον στη 1 συνελευση που εχω παει) δεν εχουν πεσει ουτε μαρουλια ( ) ουτε λιγο ξυλο!Ε, μονο βρισιες και πολλες (μα παρα πολλες) μαλ@κιες! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:54.

Απο αυτα αν θα επιλεξω!Δηλαδη ή για ΕΑΑΚ με βλεπω ή για ΠΚΣ ή για ακυρο!
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο