|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όταν λέμε σε κάποιον «Αντίο» του λέμε κυριολεκτικά σύμφωνα με την αντίστοιχη Ισπανική φράση ότι «θα τα πούμε στον άλλο κόσμο» δηλαδή πρόκειται για .. αποχωρισμό! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#12 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω πολύ όσους έχουν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο μέχρι στιγμής. Βοηθάτε πολύ στην έρευνά μου.
Ελπίζω να το συμπληρώσουν και άλλοι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα. Περιμένω τις εντυπώσεις σας !!! |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Τι κάνουν οι φίλοι;
Ελπίζω να συνεχίζεται το ενδιαφέρον που έχετε δείξει μέχρι στιγμής και να υπάρχει ανάλογη ανταπόκριση και από άλλα μέλη... Συγγνώμη που σας κουράζω, αλλά καθώς πρόκειται για την έρευνα του διδακτορικού μου, η συμβολή όλων σας είναι πολύ σημαντική στην προσπάθειά μου !!! Να είστε καλά και περιμένω τα σχόλιά σας !!! |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δεν μας κουράζεις καθόλου. Χαρά μας που σε βοηθάμε.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
pptp client firewall , spyware on a computer , claim win antivirus , spyware blaster license , dod antivirus software cheap low cost Sony cinescore oem download discount Autodesk autocad 2013 32 bit download oem cheap discount Microsoft office 2010 home and student family pack 64 bit download now remove antivirus system pro alert , spyware protect 2009 hijack , shield pro 2006 antivirus , firewalls & network security , commodo firewall vista , internet firewall downloads , list of common spyware , winantiviruspro , window antivirus 2009 , quickheal antivirus 9.50 cheapest Divergent media clipwrap 2 mac download cheapest discount Fl studio 8 xxl download oem cheapest Adobe photoshop cs4 extended mac download now download software tool , download rising antivirus 2009 , new powerful antivirus , antivirus light , how secure is my firewall cheap discount Nikon capture nx 2 mac download cheap low cost Corel paintshop photo pro x4 oem download cheap low cost Adobe visual communicator 3 download oem
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:08.

.... Προσπάθησα να το κάνω αρκετά πλήρες για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο