|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε «Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν χτισμένο εκεί για προληπτικούς λόγους όπως συνηθιζόταν κατά την Τουρκοκρατία! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Έτσι ονομάζει το ιστολόγιο του ο Θεόδορος Σγουράκης από την Ξάνθη και εξιστορεί πως τον έσωσε το κράνος, γιατί πιστεύει ότι πρέπει να φοράμε κράνος και επίσης αναφέρει τους λόγους για τους οποίους το πρόστιμο για την μη χρήση κράνους είναι απάτη.
http://giatidenforaskranos.wordpress.com/ διαβάστε το, αξίζει τον κόπο. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Αν και λίγο μπέρδεμα η ροή όσων γράφει (σε σχέση με το θέμα του για τα κράνη) εγώ ήμουν και είμαι υπερ του να μην θεωρείται παράβαση το εαν φοράς ή οχι κράνος. Είναι θέμα της προσωπικής ασφάλειας του καθενός τι θα κάνει και όχι του νόμου. Από την στιγμή που δεν επηρρεάζεται η ασφάλεια τρίτων από το εάν ο αναβάτης φορά ή όχι κράνος δικαίωμά του να φοράει ή όχι. Δεν μου αρέσουν οι νόμοι που επιβάλλουν συνήθειες που αφορούν το άτομο κάποιου ενήλικα με σώα τας φρένας...
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ρε φίλε γράψε την αστυνομία στα
σου και φόρα το κράνος ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ....Δηλαδή ακούω κάτι τραγικά του τύπου 'Βάλε ζώνη, ή βάλε κράνος γιατί παρακάτω έχει μπλόκο΄και τρελαίνομαι... Τόσοι ανεγκέφαλοι υπάρχουν εκεί έξω που θερίζουν ζωές...Αξίζει να ρισκάρεις έτσι τη ζωή σου ;; |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Μια και είναι σχετικό το θέμα θέλω να πω και εγώ μια ιστοριούλα. Πριν από 2 εβδομάδες περίπου έτσι μου ήρθε μια φλασιά και λέω στη γυναίκα δε πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο? Κάποια στιγμή στην Καβάλας και ενώ όλοι οι δρόμοι ήταν σχεδόν άδειοι, πέσαμε σε μποτιλιάρισμα. Με τα πολλά βγήκα από τη λεωφόρο ακολουθώντας το στενό που βγαίνει στα ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω. Έτσι από περιέργεια είπα να γυρίσουμε να δούμε τι στο καλό συνέβει. Ενώ περίμενα να ανάψει το φανάρι ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά μια γυναίκα γύρω στα 45-50 τρέχοντας όπως δεν έχω τρέξει εγώ ποτέ μου. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν η μάνα. Γυρίζοντας από το αντίθετο ρεύμα είδαμε μια κοπέλα στην αριστερή λωρίδα ξαπλωμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μια μηχανή στην τέρμα δεξιά λωρίδα που είχε χτυπήσει πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Κάτω στο πεζοδρόμιο ένα τύπο ξαπλωμένο επίσης. Κανείς δεν φορούσε κράνος. Κανείς δεν κινιόταν. Έφυγα όταν έφτασε η μάνα που λέγαμε. Δεν ξέρω τι έγινε και αν έζησε κάποιος.
Είμαι σίγουρος ότι το έχετε δει όλοι. Είμαι σίγουρος ότι παρόλα αυτά δεν το φοράτε το κράνος, μερικοί βλακωδώς άλλοι από μαγκιά κλπ. Να είστε σίγουροι ότι 100% μία φορά με τη μηχανή θα πέσετε. Αν είστε τυχεροί θα ζήσετε. Αν φοράτε το κράνος έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Ναι ρε παιδιά δεν αμφισβητώ την ασφάλεια που δίνει το κράνος ή η ζώνη αλλά δεν μου αρέσει που επιβάλλεται μέσω προστίμου και οι περισσότεροι το φοράνε για αυτό. Θα προτιμούσα λόγω οδηγικής αγωγής παρά λόγω καμπάνας!
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
n00bie member
Περιοχή: Athens
![]() |
Όσοι μιλάνε για οδηγική αγωγή - οδηγική παιδεία σε αυτή την ηλικία είναι τουλάχιστον τραγικοί. Πιστεύω ότι όλοι όσοι είναι πλέον κάτοχοι ενός διπλώματος, είναι αρκετά ώριμοι ώστε να μπορούν να καταλάβουν 5 πράγματα. Έχει περάσει πλέον η ηλικία "παιδείας" κατά πολύ.
Και για τα παιδάκια μας νομίζετε ότι η παιδεία τους στηρίζεται στο σχολείο μόνο; Ο ξάδερφος μου, νέος πατέρας, δεν φοράει ποτέ ζώνη στο γρήγορο του αυτοκίνητο, ποτέ κράνος στη 900άρα μηχανή. Νέος πατέρας. Όταν η κόρη του λέει θα πάει 15 θα της πάρει παπάκι, για να μην είναι "σέλα". Ότι και να του λέω, δεν καταλαβαίνει. Δυστυχώς είναι μακριά από την ανάγκη της παιδείας, αλλά η κόρη 1 έτους τώρα σιγά σιγά παίρνει παιδεία. Εδώ λέμε όχι στο κράνος γιατί χαλάει το μαλλί... wtf ?? |
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jpavly : 13-06-2007 στις 13:17. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Vourligan
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Συμφωνώ απόλυτα με τον Παναγιώτη. Πρέπει να είναι αποκλειστά θέμα του οδηγού για το αν θα φορέσει ζώνη ή κράνος.
Ομως είναι επίσης σωστό ότι αν οδηγάς μηχανή θα πέσεις τουλάχιστον μία φορά σίγουρα. Το έχω νιώσει... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Ή αν θες να το δείς αλλιώς δεν γίνεται η κοινωνία να επενδύει σε εσένα τόσα χρόνια και μετά εσύ να πετάς την επένδυση αυτή στα σκουπίδια γιατί είσαι μάγκας και δε θες να φοράς κράνος. Πρόστιμο και πάλι πρόστιμο. | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Το θεμα ειναι αν οι αρχες καταφερουν και το κρατησουν ολο αυτο το πανηγυρακι με τα μπλοκα και με τα προστιμα ,αρκετο καιρο,ετσι να το κατανοησουν ολοι,οτι δεν υπαρχει οδικη αγωγη και θα μαθουμε μονο αν μας γραψουν...
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Σχεδόν 6000 διπλώματα έχουν αφαιρέσει. Καλά τα πάνε.
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:56.

σου και φόρα το κράνος ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ....

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο