|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η πρώτη βόμβα υδρογόνου ζύγιζε 65 τόνους και είχε το κωδικό όνομα "Ivy Make". Η ρίψη της έγινε το 1952 και η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που εξαφανίστηκε κυριολεκτικά ένα από τα νησιά Μάρσαλ. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Ναι ρε παιδιά δεν αμφισβητώ την ασφάλεια που δίνει το κράνος ή η ζώνη αλλά δεν μου αρέσει που επιβάλλεται μέσω προστίμου και οι περισσότεροι το φοράνε για αυτό. Θα προτιμούσα λόγω οδηγικής αγωγής παρά λόγω καμπάνας!
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Ή αν θες να το δείς αλλιώς δεν γίνεται η κοινωνία να επενδύει σε εσένα τόσα χρόνια και μετά εσύ να πετάς την επένδυση αυτή στα σκουπίδια γιατί είσαι μάγκας και δε θες να φοράς κράνος. Πρόστιμο και πάλι πρόστιμο. | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Brainlagged
![]() |
Παράθεση:
Και σε περίπτωση που δίνει ας μην δίνει σε κάποιον που δεν φορούσε κράνος, το δέχομαι. Η κοινωνία δεν επενδύει σε εμένα ούτε σε κανέναν. Να πεις για τους γονείς ή όσους πληρώνουν για να μεγαλώσεις και έχουν την έγνοιά σου το δέχομαι αλλά δεν αφορά την κοινωνία. Δεν μου αρέσει να μεγαλώνουμε έναν άνθρωπο με τύψεις και ενοχές για το τι κάνει επειδή "χρωστάει" στην κοινωνία. Κανείς δεν χρωστά και δεν οφείλει σε καμία κοινωνία τίποτα ειδικά στην σάπια κοινωνία που ζούμε εμείς εν έτη 2007.Σημειώνω οτι όλα αυτά δεν αφορούν τους ανθρώπους που σε έφεραν στην ζωή και σε μεγάλωσαν φυσικά ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...
|
Kαι εγώ δεν καταλαβαίνω τι παει να πει εχει επενδύσει η κοινωνία επάνω μου.Γεννιόμαστε δηλαδή με μια ετικέτα στο αυτί και η κοινωνία περιμένει από μας να μεγαλώσουμε για να μας αρμέξει?Δεν θέλω να περιμένει τίποτα αυτή η κοινωνία από εμένα δεν τις χρωστάω τίποτα.Προσωπικά φοράω πάντα ζώνη γιατί την ζωή μου δεν την χαρίζω,για μένα και μόνο την φοράω.Αλλά με την λογική ότι αν χτυπήσω επιβαρύνω το κράτος ,οδηγούμαστε και αλλού.Σύμφωνα με την απαγόρευση αυτή θα έπρεπε να απαγορευτεί η υπερκατανάλωση γλυκών, το κάπνισμα, το αλκοόλ, γιατι αυτα προκαλούν ακόμα περισσότερους θανάτους και απασχολούν το σύστημα υγείας.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:44.

Και σε περίπτωση που δίνει ας μην δίνει σε κάποιον που δεν φορούσε κράνος, το δέχομαι. Η κοινωνία δεν επενδύει σε εμένα ούτε σε κανέναν. Να πεις για τους γονείς ή όσους πληρώνουν για να μεγαλώσεις και έχουν την έγνοιά σου το δέχομαι αλλά δεν αφορά την κοινωνία. Δεν μου αρέσει να μεγαλώνουμε έναν άνθρωπο με τύψεις και ενοχές για το τι κάνει επειδή "χρωστάει" στην κοινωνία. Κανείς δεν χρωστά και δεν οφείλει σε καμία κοινωνία τίποτα ειδικά στην σάπια κοινωνία που ζούμε εμείς εν έτη 2007.

Υβριδικός τρόπος