|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| ο Λουδοβίκος ο 14ος της Γαλλίας έκανε μπάνιο μονό μια φορά τον χρόνο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Το θεμα ειναι αν οι αρχες καταφερουν και το κρατησουν ολο αυτο το πανηγυρακι με τα μπλοκα και με τα προστιμα ,αρκετο καιρο,ετσι να το κατανοησουν ολοι,οτι δεν υπαρχει οδικη αγωγη και θα μαθουμε μονο αν μας γραψουν...
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Σχεδόν 6000 διπλώματα έχουν αφαιρέσει. Καλά τα πάνε.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Όσο και αν είναι βέλγικο το κράτος πρόνοιας εδώ, είναι πολύ λογικό μια κοινωνία να αποθέτει τις ελπίδες της και να επενδύει μέσω των παροχών (είπαμε όσο ανύπαρκτες και να είναι) του κράτους στο "νέο αίμα".
Δεν βάζω ετικέτες, απλά έτσι είναι τα πράγματα. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Χοχοχο! Πως επενδύει δηλαδή; Με το ενδιαφέρον που δείχνει για την παιδεία; Την πρόνοια για εύρεση εργασίας στους νέους ανθρώπους ή σε αυτούς που τώρα μπαίνουν στο παλούκι της αναζήτησης εργασίας; Εδώ νέος επιχειρηματίας είσαι και πας να ζητήσεις δάνειο από τράπεζα και σε κοιτάζουν με μισό μάτι στην καλύτερη ή σαν μελλοντικός κοσκοτάς στην συνηθέστερη).
Δεν μου αρέσουν οι επιβολές από το κράτος, τους νόμους και οποιονδήποτε άλλο: θέλω η ζωή μου να μου ανήκει και να την διαχειρίζομαι όπως θέλω εγώ. Και το ξαναγράφω: είναι μεγάάάάάάάλη βλακεία να μην θέλεις να φοράς κράνος αλλά πιο μεγάλη είναι να στο επιβάλουν μέσω χρηματικής ποινής! |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αν ήσουν στη σουηδία δε θα τα έλεγες αυτα
![]() |
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:44.

Υβριδικός τρόπος