|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μόνο τα θηλυκά κουνούπια τσιμπάνε. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Λοιπον εχω αυτο το προβλημα το οποιο πραγματικα δεν μπορω να το κατανοησω..
εχω το λαπτοπ με τα βιστα και οταν του παταω να συνδεθει σε ενα ασυρματο δικτυο το κανει ομορφα και ωραια. πηρα μια κεραια για να πιανει ασυρματα δικτυα και τη συνδεσα στο σταθερο μου υπολογιστη που εχει ΧΡ. τοποθετω την κεραια στην ακριβως ιδια θεση που πιανει και το λαπτοπ και παταω συνδεση.. Το σημα ειναι ακριβως το ιδιο. αλλα στα ΧΡ οταν κανω συδενση μου κολλαει στο σημειο "ανανεωση της διευθυνσης ΙΡ". Μηπως, λεω μηπως ξερει κανεις τι γινεται και δεν μπορω να συνδεδεθω; ![]() |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Η κάρτα ασύρματου δικτύου του desktop με τα XP έχει τους σωστούς οδηγούς;
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις και να ενεργοποιήσεις την κάρτα ασύρματου δικτύου στο laptop και μετά μια επανεκίνηση στον ασύρματο router;
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Τι δίκτυο έχεις κάνει; Ad hoc ή infrastructure? (Πριν με ρωτήσεις που είναι αυτό, κοίτα στις ιδιότητες της ασύρματης σύνδεσης)
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
το ΧΡ ειναι που εχει το προβλημα αλλα την εκανα την απενεργοποιηση στη συνδεση και ενεργοποιηση και σου λεει οτι ισως να εχετε περιορισμενη προσβαση η να μην μπορειτε να χρησιμοποιειται καποιες εφαρμογες του ιντερνετ | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:22.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο