WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Αστρολογία
Μεγάλες Αλήθειες
Η Παρασκευή και 13 θεωρείται άτυχη μέρα, γιατί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 ο Πάπας, σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας, εξέδωσε μυστική διαταγή θανάτωσης των Ναϊτών Ιπποτών.

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-05-2007, 12:20   #1 (permalink)
Evil Nazi
 
Το avatar του χρήστη Xavier
 
Εγγραφή: Jun 2006
Μηνύματα: 2.766
Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Κινέζικο Ωροσκόπιο 2007

Ο Κάπρος της φωτιάς
Το έτος 2007 στο κινέζικο ηλιακό ημερολόγιο συμβολίζεται με το ζεύγος γιν Φωτιά-Νερό. Βασιζόμενοι στην ανάλυση των 3 κύκλων επιρροής που ασκούν τα πέντε στοιχεία μεταξύ τους τον παραγωγικό, τον καταστροφικό και τον αποδυναμωτικό, το στοιχείο του Νερού θα προσπαθεί να κυριαρχήσει του στοιχείου της Φωτιάς. Το γεγονός αυτό συμβολικά δίνει την εικόνα ενός αγώνα επιβίωσης, έντονης αντιπαράθεσης και ανταγωνισμού. Έτσι, το ζευγάρι του έτους που συμβολίζεται από την εικόνα της Φωτιάς πάνω στο Νερό είναι δείγμα διατάραξης της αρμονίας, γεγονός που προμηνύει ένα πολυτάραχο έτος σε παγκόσμιο επίπεδο με διεθνή επεισόδια.

Μια θερμή χρονιά!
Η ποιότητα της Φωτιάς του έτους αξιολογείται ως γιν και μπορούμε να την παρομοιάσουμε με τη φωτιά ενός κεριού ή μιας σπίθας. Η γιν Φωτιά λοιπόν του έτους συμβολίζει ένταση, αστάθεια, κυκλοθυμική τάση. Μια σπίθα φωτιάς μπορεί να κάψει όλο το δάσος. Αναμένεται ότι αυτήν τη χρονιά θα υπάρξουν έντονες διεθνείς διαμάχες λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων. Η γιν Φωτιά αντιπροσωπεύει επίσης πυρομαχικά και όπλα, γεγονός που συνεπάγεται ότι πολλές χώρες θα θελήσουν να εξοπλίσουν το στρατό τους και φυσικά μπορούμε να περιμένουμε και παράνομες συνδιαλλαγές σε αυτόν τον τομέα με αντίστοιχες συνέπειες από τρομοκρατικές ενέργειες.


Ο Κάπρος ανήκει στο στοιχείο του Νερού και απεικονίζει την έναρξη του χειμώνα και τη γέννηση του Ξύλου - καινούργια ζωή, αναζωογόνηση. Αντίστοιχα αυτό μεταφέρεται στη δική μας πραγματικότητα ως ένα καινούργιο ξεκίνημα, μια νέα εποχή για τις διεθνείς σχέσεις και την κοινωνική τάξη των πραγμάτων. Σχέσεις ερωτικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, πολιτικές θα περάσουν μια δύσκολη και αρκετά μεγάλη περίοδο δυσαρμονίας και αντιπαραθέσεων πριν εξελιχθούν και στηριχθούν σε νέες πιο υγιείς και γερές βάσεις. Η διαταραχή που θα προκληθεί από τις εντάσεις και τις διαμάχες στο παγκόσμιο προσκήνιο θα φέρει θετικές αλλαγές, που θα οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμα οφέλη για το μέλλον της ανθρωπότητας και την παγκόσμια πρόοδο. Επίσης, ο Κάπρος επηρεάζει πολύ έντονα την τάση μετακίνησης, επομένως τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα χρειαστεί να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες, ενώ ταξιδιωτικά γραφεία και τουρισμός θα σημειώσουν άνοδο. Φυσικά,ως γνωστόν, τα μέτρα ασφαλείας δεν ακολουθούνται σωστά, με αποτέλεσμα να έχουμε και αρκετά ατυχήματα. Η περίοδος με το μεγαλύτερο κίνδυνο θα είναι ο Μάιος.


Υγεία
Στον τομέα της υγείας έντονο προβληματισμό θα προκαλέσει το γεγονός της επανεμφάνισης επιδημιών που είχαν τεθεί υπό έλεγχο στο παρελθόν, αλλά και πιο πρόσφατες περιπτώσεις, όπως η γρίπη των πτηνών. Στο ανθρώπινο σώμα η Φωτιά αντιπροσωπεύει την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, καθώς επίσης τη λειτουργία του εγκεφάλου και το νευρικό σύστημα. Καρδιαγγειακά προβλήματα, υπέρταση, αλλά και νευρική διαταραχή, άγχος, κατάθλιψη, αϋπνίες και αύξηση βάρους είναι μερικά σημεία που απαιτούν προσοχή κατά τη διάρκεια του έτους του Κάπρου. Με αυτά τα δεδομένα καλό θα ήταν όσοι γνωρίζουν ότι έχουν κάποια ευαισθησία σε αυτά τα σημεία να φροντίσουν ιδιαίτερα το σώμα τους. Ιδιαίτερη φροντίδα λοιπόν χρειάζονται αυτήν τη χρονιά η καρδιά και το πνεύμα. Η σωστή άσκηση του σώματος και η υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών διατροφής μπορούν να βελτιώσουν την άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού και να προσφέρουν ευεξία.


Οικονομία
Στον κόσμο της οικονομίας αλλάζουν τα δεδομένα και δυνατότητες για ανάκαμψη προσφέρονται στους τομείς που δεν πήγαν πολύ καλά το προηγούμενο έτος. Οι επιχειρήσεις που το αντικείμενό τους αντιπροσωπεύεται από το στοιχείο της Φωτιάς, δηλαδή υψηλή τεχνολογία, ηλεκτρισμός, laser, εναλλακτικές μορφές ενέργειας, καύσιμες ύλες, αεροπορικές εταιρείες, εστιατόρια και εταιρείες τροφίμων, αλλά και ο τομέας παροχής υπηρεσιών, αφού η προσφορά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιρροής της Φωτιάς, θα ωφεληθούν με έντονη δραστηριότητα και παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του έτους, όπου η ενέργεια της φωτιάς θα είναι δυνατή και παραγωγική. Το δεύτερο μισό του χρόνου όμως, οπότε η ενέργεια της Φωτιάς θα είναι εξασθενισμένη, θα επέλθει αντίστοιχα μια κάμψη σ’ αυτούς τους τομείς. Οι μεταφυσικές επιστήμες θα συνεχίσουν να έχουν σταθερή άνοδο με πολύ καλύτερη ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, αφού θα παραμείνουν σε ενεργό δράση όσοι έχουν γερό υπόβαθρο γνώσεων στον τομέα τους. Οι επιχειρήσεις που το αντικείμενό τους επικεντρώνεται στο στοιχείο του Ξύλου, δηλαδή βιομηχανίες υφασμάτων, ένδυσης, χαρτοβιομηχανίες, εκδοτικοί οίκοι και βιβλία, πολιτιστικά δρώμενα, θα έχουν ομαλή πορεία, ενώ θα σημειώσουν άνοδο τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες του έτους. Στο στοιχείο της Γης, όπου ανήκουν επαγγέλματα, όπως γεωλογία, αγοραπωλησία και διαχείριση ακινήτων και γης ή αγροκαλλιέργειες, θα ωφεληθούν περισσότερο από το προηγούμενο έτος στον
οικονομικό τους τομέα και ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του έτους του Κάπρου.
Επικοινωνία, δημοσιογραφία, μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέσα μετακίνησης και μεταφοράς επίσης δεν θα ωφεληθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο, αφού θα αντιμετωπίσουν έντονο ανταγωνισμό και θα έχουν βραδεία εξέλιξη με χαμηλά κέρδη. Χρηματιστηριακές και οικονομικές επιχειρήσεις, τράπεζες, μεταλλουργία, μηχανολογία και ο τομέας της δικαιοσύνης θα έχουν την εύνοια του Κάπρου, αφού το στοιχείο του Νερού δείχνει την παραγωγικότητα του μετάλλου. Το χρηματιστήριο ανήκει και αυτό στο στοιχείο του Μετάλλου, το οποίο εμφανίζεται αδύναμο τους πρώτους μήνες που ανήκουν στο στοιχείο του Ξύλου και ενισχύουν τη φωτιά του έτους, αλλά δυναμώνει κατά τους μήνες του Μετάλλου και μπορεί να αποφέρει κέρδη κατά τους μήνες του Νερού.


Μετριοφροσύνη!
Κάπρος
Ίσως το επαγγελματικό περιβάλλον σας να μη σας ικανοποιεί και το αντικείμενο εργασίας σας να σας έχει κουράσει, δεν είναι όμως σίγουρο ότι μια αλλαγή θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Καλύτερα να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια στο χώρο που σας είναι οικείος. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ, οργανώστε καλύτερα την οικονομική σας κατάσταση και μην ενδώσετε σε προτεινόμενες επενδύσεις. Στον τομέα των σχέσεων ίσως να έχετε κουραστεί από κάποια μακροχρόνια κατάσταση και πρέπει να θέσετε τα πράγματα σε μια νέα βάση. Τέλος, μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας καταβάλει, αλλά βρείτε τρόπους για να ανεβάσετε το ηθικό σας, αποφεύγοντας έτσι την εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων.
Ξύλο: Μπορείτε να βασίζεστε στον οικογενειακό κύκλο για να βρείτε το ταίρι σας, αν έχετε απογοητευθεί από τις προσωπικές προσπάθειές σας. Τα επαγγελματικά σας καθώς και τα οικονομικά σας θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αν εσείς δεν τους βάζατε συνεχώς τρικλοποδιές! Φωτιά: Αποφύγετε τις επενδύσεις, ειδικά αν αφορούν κτηματικές συναλλαγές ή την αγορά μετοχών στο χρηματιστήριο. Η επιρροή του έτους δεν είναι θετική για τα οικονομικά σας και πιθανότατα να βγείτε ζημιωμένοι. Για να μην ανησυχείτε χωρίς λόγο για την υγεία σας, κάντε ένα τσεκάπ στην αρχή του έτους. Γη: Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις επαγγελματικές κατακτήσεις σας και όσα έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής. Μην αφήσετε να σας υποσκελίσουν και μην αγνοείτε τα καθήκοντά σας, γιατί θα έχετε σημαντικές συνέπειες όχι μόνο στην καριέρα σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Μέταλλο: Όσο καλοφτιαγμένα σχέδια κι αν έχετε στο μυαλό σας, μην επιχειρήσετε την πραγματοποίησή τους αν δεν έχετε εξετάσει κάθε παράμετρο προσεκτικά. Η παράτολμη εφαρμογή τους θα ναυαγήσει και θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σας εξέλιξη. Νερό: Η αβεβαιότητα που θα προκαλέσουν οι υποθέσεις σας θα σας προσθέσει επιπλέον άγχος, επηρεάζοντας τις προσωπικές σχέσεις σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τη διακοπή του δεσμού σας, δεν είναι η αιτία των προβλημάτων σας εκεί. Εξάλλου, χρειάζεστε την υποστήριξη ενός δικού σας ανθρώπου.

Λάβετε θέσεις... Έτοιμοι;
Ποντικός
Πρέπει να προσεγγίσετε τη νέα χρονιά με ενεργητικότητα και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με εμπόδια στην εκπλήρωση των σχεδίων σας, μπορεί όμως να σας ξεστρατίσει μια δόση τεμπελιάς ή η έλλειψη προετοιμασίας. Με το μέρος σας είναι και η δικαιοσύνη και μπορείτε να βασιστείτε στο γεγονός ότι αξιοσέβαστοι άνθρωποι θα σας υποστηρίξουν. Τα επαγγελματικά σας θα είναι σταθερά, παρ’ όλα αυτά θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το μισθό σας, αν είστε εργατικοί. Οι σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένείας σας θα είναι τεταμένες και επειδή θα υπάρχει η τάση της ανταπόδοσης, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη για να μην αντιμετωπίσετε πυρά. Ξύλο: Μην αφήνετε τα αισθηματικά σας να σας αποσπάσουν την προσοχή! Επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βρείτε τον τομέα που ταιριάζει στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Εάν αυτός περιλαμβάνει και ταξίδια, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκός για εσάς φέτος. Φωτιά: Συντροφικότητα και υποστήριξη: επειδή τα έχετε ανάγκη, φροντίστε τις οικογενειακές σχέσεις σας και διατηρήστε στενή επαφή με τους φίλους σας. Εσείς που είστε αδέσμευτοι μην παρασυρθείτε από το αίσθημα μοναξιάς για να δημιουργήσετε μια σχέση. Η χρονιά δεν σας ευνοεί στον τομέα αυτό. Γη: Αρμονία επικρατεί στο οικογενειακό περιβάλλον σας και στο επαγγελματικό η υποστήριξη των υφισταμένων σας σας δίνει σημαντικό πλεονέκτημα. Η συνεχής αναθεώρηση των στόχων σας θα διατηρεί το ενδιαφέρον σας ζωντανό και η ανταπόκριση στις προκλήσεις θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη πρόοδο. Μέταλλο: Ο Κάπρος ευνοεί τα επαγγελματικά σας και είναι ίσως η καλύτερη περίοδος για να εξερευνήσετε την πιθανότητα ενός συνεταιρισμού, ώστε να επεκτείνετε τον κύκλο εργασιών σας. Οι συστάσεις από φίλους και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον θα λειτουργήσει καταλυτικά για το νέο σας ξεκίνημα. Νερό: Ο τομέας των σχέσεων απαιτεί προσοχή, καθώς από τη μία πλευρά τα αισθηματικά και από την άλλη η δυσκολία στην επικοινωνία με συναδέλφους και προϊστάμενους σας προβληματίζουν. Το αποτέλεσμα είναι όλη αυτή η ένταση να σας καταβάλει και να μην μπορείτε να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας.


Βγείτε από τη στασιμότητα
Βούβαλος
Σταθερή χρονιά, στη διάρκεια της οποίας δεν αναμένεται ιδιαίτερη πρόοδος, αλλά ούτε προβλήματα. Μια συντηρητική στάση θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε καλύτερα. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, αποφύγετε επενδύσεις με υψηλό ρίσκο, καθώς και κτηματικές συναλλαγές. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν καλή πορεία και, αν το επιδιώξετε, θα πάρετε προαγωγή. Να έχετε όμως υπόψη σας ότι θα έχετε και περισσότερες ευθύνες. Πρέπει λοιπόν να είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι πάρτε την απόφαση να δημιουργήσετε οικογένεια, ενώ οι αδέσμευτοι βάλτε τα δυνατά σας για μια νέα σχέση. Ξύλο: Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις δεν σας αφήνουν το περιθώριο να ευχαριστηθείτε όσα έχετε δημιουργήσει. Βρείτε νέες δραστηριότητες για να βγείτε από τη... μιζέρια και μέσω αυτών να κάνετε γνωριμίες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Αποφασιστικότητα και επιμονή είναι ό,τι ακριβώς σας χρειάζεται! Φωτιά: Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δώσετε στην υγεία σας, γιατί το έτος του πύρινου Κάπρου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τον τομέα αυτό και θα σας ταλαιπωρήσει με ενοχλητικά μικροπροβλήματα, τα οποία όμως δεν πρέπει να αγνοηθούν. Φροντίστε να επισκέπτεστε πιο συχνά το γιατρό σας. Γη: Όσο σίγουροι και αν αισθάνεστε για τις γνώσεις σας στον οικονομικό τομέα, προσπαθήστε να αποφύγετε επενδύσεις που έχουν υψηλό ρίσκο. Προτιμήστε μια πιο συντηρητική επένδυση, που μπορεί μεν να μην έχει πολύ υψηλό ποσοστό κέρδους, άλλα θα σας εξασφαλίσει την αξιοπιστία. Μέταλλο: Τα επαγγελματικά σας είναι σε πολύ καλό δρόμο αποφέροντάς σας ένα καλό εισόδημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείτε ούτε να είστε σπάταλοι, γιατί η λανθασμένη διαχείριση θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Οργανώστε και ακολουθήστε πιστά το οικονομικό πλάνο σας. Νερό: Σας περιμένει πολλή δουλειά, περισσότερες ευθύνες, ίσως και ένα «βαρύ» ωράριο εργασίας. Πολλές θα είναι οι προκλήσεις αυτήν τη χρονιά, αλλά μικρό το κέρδος. Θα κουραστείτε για να αντεπεξέλθετε, να έχετε όμως στο μυαλό σας ότι η ανταμοιβή θα έρθει αργότερα και δεν πρέπει να το βάζετε κάτω.


Ανοίξτε πανιά
Τίγρη
Η αβεβαιότητα της προηγούμενης χρονιάς έφτασε στο τέλος της. Το έτος του πύρινου Κάπρου είναι πρόσφορο για μεγαλόπνοα σχέδια. Στον οικονομικό τομέα η απόδοση παλαιών επενδύσεων θα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αλλά και οι τρέχουσες συναλλαγές σας θα έχουν καλή εξέλιξη. Ευνοϊκή είναι η περίοδος και για την αγορά ενός ακινήτου, ειδικά αν στα σχέδιά σας συμπεριλαμβάνεται ο γάμος! Στα επαγγελματικά σας εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και βγείτε επιθετικά στην αγορά. Αυτό που θέλετε θα το πετύχετε. Τα αισθηματικά σας μπορεί να μην έχουν εξίσου καλή τύχη, δεν υπάρχει όμως κάτι αρνητικό. Λίγη προσοχή θέλει η υγεία σας και κυρίως η διατροφή σας. Ξύλο: Η τύχη είναι με το μέρος σας. Η καριέρα σας μπορεί να εξελιχθεί όπως εσείς επιλέξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στοχεύσετε και να ζητήσετε τη θέση που θέλετε. Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα αντιμετωπίσετε, αλλά εφόσον είστε ευπροσάρμοστοι, η πορεία τους θα είναι θετική. Φωτιά: Το χαμηλό προφίλ είναι σαφώς προτιμότερο από το να αντιμετωπίζετε «αφ’ υψηλού» τις καταστάσεις. Όσοι από εσάς είστε ακόμα στα θρανία με καλή οργάνωση και μελέτη θα έχετε την πρόοδο που επιθυμείτε. Το μόνο που θα σας απασχολήσει θα είναι τα συχνά κρυολογήματα. Γη: Πολύ καλές οι επαγγελματικές δυνατότητες αυτόν το χρόνο, που ενισχύονται από τις προσφορές για συνεργασία με θετική προοπτική. Δυσκολία παρ’ όλα αυτά θα αντιμετωπίσουν οι σχέσεις σας, που μάλλον θα είναι μικρής διάρκειας, ενώ για τις κυρίες πιθανόν να λήξουν λόγω παρεμβολής τρίτου προσώπου. Μέταλλο: Η φυσική σας κατάσταση δεν είναι ιδιαιτέρως στα... πάνω της και μάλλον αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι. Κατά τα άλλα, όλες οι υποθέσεις σας θα κυλήσουν ομαλά. Αν φροντίσετε να αναπληρώσετε και τις χαμένες δυνάμεις σας, θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Νερό: Σίγουρα σας φαίνεται δύσκολο να συγκεντρωθείτε! Μπορεί να έχετε κουραστεί από την καθημερινότητα ή να σας διακατέχει απλώς ένα περαστικό κύμα τεμπελιάς. Μια γερή δόση ανανέωσης θα σας αλλάξει τη διάθεση. Οργανώστε στο ξεκίνημα του έτους ένα μικρό διάλειμμα και όλα θα αλλάξουν.


Εδραιώστε τη θέση σας
Λαγός
Το έτος του Κάπρου σας έχει... αδυναμία κι έτσι η επιρροή του είναι αρκετά θετική, αν και θα υπάρξουν και κάποια αρνητικά σημεία. Στον επαγγελματικό τομέα θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο και η προαγωγή θα είναι δική σας, αλλά μόνο αν είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Επίσης, αν σκέφτεστε να αφήσετε τη δουλειά σας ως υπάλληλος για να δημιουργήσετε κάτι δικό σας, η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, είτε χάρη σε μια αύξηση του μισθού σας είτε σε έσοδα από προμήθειες ή κερδοφόρες επενδύσεις. Το ευαίσθητο σημείο σας είναι ο τρόπος που επικοινωνείτε. Πολύ εύκολα οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν και να σας επιτεθούν, ακόμα και διά της νομικής οδού. Ξύλο: Ο Κάπρος ευνοεί τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας και ό,τι επιδιώκετε θα έχει πολύ καλή έκβαση. Επίσης, αν είστε παντρεμένοι, καιρός να προγραμματίσετε την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας! Επίσης, οι κτηματικές συναλλαγές ή η αγορά κατοικίας θα αποδειχτεί πολύ καλή κίνηση. Φωτιά: Ακαδημαϊκά, η τύχη σας δουλεύει! Αν είστε ακόμα στα θρανία, θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα κατά τις εξεταστικές περιόδους. Συνεργασία και ομαδικό πνεύμα θα βοηθήσουν καταλυτικά. Μην είστε ανταγωνιστικοί ή επιθετικοί, απλώς χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας και θα πετύχετε. Γη: Τα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα κυλούν ομαλά και δεν θα σας προβληματίσουν. Θα ταλαιπωρηθείτε όμως από μικροπροβλήματα σε θέματα υγείας. Μην τα παραμελήσετε στην αρχή της χρονιάς, γιατί θα επιμείνουν και πιθανότατα να οξυνθούν. Μέταλλο: Αν περιμένατε μια ευνοϊκή χρονιά για τη συνταξιοδότησή σας, έφτασε η ώρα της! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κλείσετε τον επαγγελματικό κύκλο σας. Όσοι από την άλλη είστε ενεργοί στον εργασιακό χώρο θα προχωρήσετε σταθερά και αν σχεδιάζετε επενδύσεις, σίγουρα ευνοείστε. Νερό: Περίοδος ανάπτυξης σε πολλά επίπεδα. Είτε ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση είτε αλλάξετε επαγγελματικό χώρο, η καριέρα σας θα γνωρίσει άνοδο. Οι σχέσεις για όσους είστε δεσμευμένοι θα διατηρηθούν σταθερές, ενώ οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν συναισθηματικά.


Άνοδος στο κοινωνικό status
Δράκος
Το έτος του Κάπρου δεν υπόσχεται την ιδανική πρόοδο για εσάς, έχει όμως πολλά θετικά να σας προσφέρει, που σίγουρα θα σας ανακουφίσουν από βάρη και θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Το δυνατό σημείο σας θα είναι ο τομέας των σχέσεων, που υπόσχεται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Οι σχέσεις με συνεταίρους και συνεργάτες θα βελτιωθούν. Επίσης, οι δεσμευμένοι θα έχετε σαφώς καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σας και οι αδέσμευτοι πολλές ευκαιρίες να βρείτε τον άνθρωπό σας. Η αμέριστη συμπαράσταση των δικών σας ατόμων θα οδηγήσει στο σωστό δρόμο και την καριέρα σας. Όσο για τα οικονομικά σας, μπορείτε να περιμένετε αύξηση στα έσοδά σας, αλλά και τα έξοδα θα είναι εξίσου σημαντικά. Ξύλο: Βελτιώνονται πολύ οι σχέσεις σας, χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί «στους δύο τρίτος δεν χωρεί», όπως λέει και το ρητό. Να είστε λοιπόν επιφυλακτικοί, γιατί η διαχυτικότητα παρεξηγείται. Όσο για τα επαγγελματικά σας, θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Φωτιά: Σας περιμένουν μεγαλύτερες ευθύνες και αρκετή δουλειά. Θα είναι λοιπόν πρόκληση για εσάς να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις πολλές ώρες εργασίας, τις υποχρεώσεις σας και την ανάγκη για εσωτερική ηρεμία. Να θυμάστε όμως ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας. Γη: Στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό τομέα όλα προχωρούν θετικά, με μόνη περίσπαση τα αισθηματικά σας. Βρείτε την ισορροπία σας και θα τα χειριστείτε όλα σωστά. Δεν χρειάζεται να αφήσετε τις σπουδές σας στο όνομα του δεσμού σας ούτε να παραμελήσετε το ταίρι σας για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας.
Μέταλλο: Το οικογενειακό περιβάλλον σάς προσφέρει τη χαλάρωση και την ηρεμία που επιθυμείτε. Φροντίστε σωστά την υγεία σας -ιδίως αν σας απασχολεί κάποιο χρόνιο πρόβλημα, που τώρα θα ενταθεί αν το έχετε παραμελήσει-, για να απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο μαζί με τους δικούς σας. Νερό: Θετική θα είναι η επιρροή του έτους, προσφέροντας σημαντική σταθερότητα στην εξέλιξη των επαγγελματικών υποθέσεών σας, την οποία έχετε ιδιαίτερη ανάγκη, ούτως ώστε να ηρεμήσετε από το άγχος και να επιτρέψετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο ξεκούρασης επιπλέον.
__________________
 click to show
Ο χρήστης Xavier δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-2007, 12:21   #2 (permalink)
Evil Nazi
 
Το avatar του χρήστη Xavier
 
Εγγραφή: Jun 2006
Μηνύματα: 2.766
Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Κινέζικο Ωροσκόπιο 2007

Επιμονή στα δύσκολα
Φίδι
Δυσκολίες φέρνει το έτος του Κάπρου για εσάς, οι οποίες επικεντρώνονται στον οικονομικό τομέα. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πολύ μεγάλη πίεση. Από την άλλη, η αρνητική επιρροή του σας προκαλεί ανησυχία και απαισιοδοξία. Στον επαγγελματικό τομέα μην αφήσετε την απόδοσή σας να μειωθεί, γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα έσοδά σας. Προσπαθήστε λοιπόν να ξεπεράσετε τα αρνητικά συναισθήματα και συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Τα αισθηματικά σας επίσης είναι μέτρια κι εσείς που είστε αδέσμευτοι θα δυσκολευτείτε να βρείτε έναν άνθρωπο που να σας ταιριάζει. Δώστε προσοχή στην υγεία σας, αλλά και στον τρόπο που κινείστε για να αποφύγετε ατυχήματα. Ξύλο: Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο είναι πολύ τεταμένη και η ένταση δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε. Προσέξτε να μην ξεσπάσετε μπροστά σε τρίτους, ειδικά αν το πρόσωπο που σας δημιουργεί την ένταση είναι κάποιος προϊστάμενος. Χειριστείτε την κατάσταση με διακριτικότητα. Φωτιά: Τα έσοδά σας θα αυξηθούν ιδιαίτερα και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, ακόμα και για αλλαγή αντικειμένου, μην την αρνηθείτε. Επίσης, αναζητήστε καλύτερους τρόπους οργάνωσης στα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας θα πάρουν το δρόμο τους με μια καινούργια γνωριμία. Γη: Έντονος είναι ο προβληματισμός σας για τις σχέσεις σας, η ανησυχία όμως δεν βοηθάει στη λύση του προβλήματος. Μην παραμελείτε τις άλλες υποθέσεις που τρέχουν, γιατί θα συσσωρευτούν και δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και βρείτε χρόνο για να χαλαρώνετε. Μέταλλο: Οι οικογενειακές σχέσεις περνούν μια αναστάτωση, όπου κανένας δεν θα καταλαβαίνει κανέναν! Κάντε υπομονή και παραδεχθείτε ότι κι εσείς έχετε μερίδιο ευθύνης. Η υγεία σας είναι το πρώτο ζήτημα που πρέπει να φροντίσετε, κυρίως σε ό,τι αφορά το στομάχι και τα έντερα. Νερό: Τα καβγαδάκια με το ταίρι σας θα είναι συχνό φαινόμενο εξαιτίας των οικονομικών. Αντί να προσπαθεί ο καθένας μόνος του, πάρτε από κοινού μια απόφαση για τη διαχείρισή τους και θέστε ως στόχο κάτι που θέλετε και οι δύο πάρα πολύ. Αυτό θα ενδυναμώσει παράλληλα και τη σχέση σας.


Μεγάλος τίτλος, ίδιος μισθός!
Άλογο
Το έτος του Κάπρου θα δοκιμάσει τις αντοχές σας. Εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, αφού θα σας προτείνουν προαγωγή ή να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα, χωρίς όμως αύξηση μισθού. Φυσικά, δεν θα ενθουσιαστείτε, αλλά είναι σημαντικό να δεχθείτε να δουλέψετε σκληρά στη νέα θέση, γιατί έτσι θα εξασφαλίσετε καλή αμοιβή για το μέλλον. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής θα επηρεάσουν την εργασία σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να τα διαχειριστείτε. Το θετικό είναι ότι θα έχετε βοήθεια και υποστήριξη σε κρίσιμες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας δεν θα βελτιωθούν και, λόγω αρνητικής επιρροής, μην κάνετε επενδύσεις για γρήγορο κέρδος γιατί η πιθανότητα να τα χάσετε όλα είναι μεγάλη. Ξύλο: Με το ζόρι κρατιέστε να μην κάνετε επενδύσεις για γρήγορο κέρδος. Προσέξτε, γιατί θα βρεθείτε να ξεκινάτε από την αρχή αν υπερβείτε τα όρια, μια και θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε. Όχι όμως για όσους κινούνται συντηρητικά. Δύσκολη η πορεία και για όσους ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Φωτιά: Μην μπείτε στη διαδικασία να πάρετε δραστικές αποφάσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς. Οπλιστείτε με υπομονή και παρατηρητικότητα. Περιμένετε να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και στη συνέχεια οργανώστε ένα πλάνο με τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Γη: Πολλά τα έξοδα αλλά και η πιθανότητα οικονομικής απώλειας μεγάλη. Παραμείνετε αυστηροί στη σωστή τοποθέτηση των χρημάτων σας. Επανεξετάστε τις ανάγκες σας και μην κάνετε σπατάλες. Η συντηρητική αυτή τακτική θα βοηθήσει να περάσει το έτος του Κάπρου χωρίς σημαντική ζημιά. Μέταλλο: Οι μικροί μαθητές πρέπει να συγκεντρώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να διατηρήσουν τις επιδόσεις που με τόσο κόπο πέτυχαν. Θα χρειαστεί να επενδύσουν σε περισσότερες ώρες μελέτης και να μείνουν απερίσπαστοι από εξωσχολικά ζητήματα που επηρεάζουν την απόδοσή τους. Νερό: Βοηθήστε το ανοσοποιητικό σας, γιατί θα καταπονηθείτε με ενοχλητικά συμπτώματα, συχνά κρυολογήματα αλλά και παλαιότερα προβλήματα που θα επανεμφανιστούν. Η επιρροή στα οικονομικά σας δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική κι έτσι μια μικρή προσοχή στα έξοδά σας θα βοηθήσει να αντεπεξέλθετε.


Ανάγκη για προσωπική εξέλιξη
Κατσίκα
Το έτος του Σκύλου επιτέλους πέρασε. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Τα επαγγελματικά σας θα είναι σταθερά και δεν θα ήταν φρόνιμο να επιλέξετε αλλαγές ή να απαιτήσετε προαγωγή, γιατί δεν θα ευνοηθείτε, ειδικά επειδή δεν θα σηκώνετε ούτε μύγα στο σπαθί σας, με αποτέλεσμα να σας θεωρούν θρασείς. Αντίστοιχα, τα οικονομικά σας θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία μετά τις απώλειες του προηγούμενου έτους. Συναισθηματικά είστε πολύ ευαίσθητοι και χρειάζεστε κοντά σας φίλους. Δουλέψτε εντατικά για να ξαναβρείτε την ισορροπία σας και διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας στον εργασιακό χώρο. Ξύλο: Το έτος του Κάπρου θα είναι αρκετά ήρεμο και οι υποθέσεις σας θα προαχθούν αργά, αλλά σταθερά. Έντονη ανησυχία στον επαγγελματικό τομέα, όπου ώρες ώρες σας φαίνεται ότι έχετε κολλήσει στην ίδια θέση. Όχι, δεν είναι η ιδέα σας. Ωστόσο, τώρα σας βολεύει! Εκμεταλλευθείτε το. Φωτιά: Η φετινή χρονιά είναι πολύ καλή για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε όλα τα πράγματα που βάλατε πέρσι στο περιθώριο, όπως τις διακοπές σας. Η επιρροή του έτους θα είναι θετική κι έτσι, με σωστό προγραμματισμό, θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Γη: Τα εργασιακά, όπως και τα οικονομικά σας, θα έχουν ομαλή πορεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείτε ούτε να στηρίζεστε στους συνεργάτες σας, γιατί θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν. Φροντίστε κάθε φορά να γίνεστε αντιληπτοί και να μη σας παραγκωνίζουν. Μέταλλο: Πολλές οι προκλήσεις και έντονη η υπερένταση που αισθάνεστε για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Φυσικά, αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι σας απασχολούν αρκετά τα προσωπικά σας θέματα και δύσκολα συγκεντρώνεστε στους στόχους που έχετε θέσει. Νερό: Ο μόνος τρόπος για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας είναι να είστε καλά. Φροντίστε λοιπόν την υγεία σας και μην παραμελήσετε ευαισθησίες που ίσως βγουν στην επιφάνεια. Φυσικά, μαζί με ένα γερό οργανισμό χρειάζεται και ένα δυνατό μυαλό, γι’ αυτό μην το φορτίζετε με άχρηστες έννοιες.


Κρατάτε το κλειδί της επιτυχίας σας
Π
ίθηκος
Θετική είναι η επιρροή του Κάπρου για εσάς που είστε έτοιμοι να ρισκάρετε. Από την άλλη, για όσους είστε πιο συντηρητικοί και διστάζετε να κάνετε πράξη το λόγο σας, οι εξελίξεις δεν θα είναι τόσο ευνοϊκές. Δραστηριοποιηθείτε και αρπάξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η πρόοδός σας δεν εξαρτάται μόνο από την τύχη, αλλά και από τις πράξεις σας. Επίσης, έχετε υπόψη σας ότι δεν περνάτε απαρατήρητοι. Σας κουβεντιάζουν, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο. Πάντως, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε αν οι πράξεις σας είναι καθαρές και θα έχετε την ευχαρίστηση να ακούτε στο τέλος τα καλύτερα λόγια για σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας! Μην πάρετε θάρρος και αρχίστε να ξοδεύετε ασύστολα. Ξύλο: Τα επαγγελματικά σας και η υγεία σας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Έτσι, αφού δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε, χώνετε τη μύτη σας σε υποθέσεις μελών της οικογένειάς σας. Φυσικά, δεν το βλέπουν με καλό μάτι... Αν θέλετε να προσφέρετε βοήθεια, η συμβουλή σας και μόνο αρκεί. Φωτιά: Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να θέσετε νέες βάσεις στην καριέρα σας, να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον ή να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο ή ακόμα να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Το έτος του Κάπρου θα είναι ευνοϊκό και η επιλογή σας θα έχει θετική εξέλιξη. Γη: Οι κοινωνικές επαφές σας είναι αυτές που θα σας δώσουν το προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Γνωστοί και φίλοι σας εκτιμούν ιδιαίτερα και φροντίζουν για τη διάδοση των χαρισμάτων σας. Παρ’ όλα αυτά, μην το πάρετε πάνω σας και αρχίσετε να κοκορεύεστε, γιατί θα χάσετε την εύνοιά τους. Μέταλλο: Μην τα μετράτε όλα με γνώμονα το δικό σας όφελος. Μερικές φορές χρειάζεται η προσφορά, έστω και χωρίς ανταπόδοση. Από αυτό κρίνεται και η εσωτερική αξία μας και αυτό ίσως περιμένει το ταίρι σας για να αφεθεί στη σχέση σας ή το αφεντικό σας για να σας δώσει προαγωγή. Νερό:
Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε και η καθημερινότητά σας αφιερώνεται περισσότερο σε ένα μέρος της φαντασίας σας παρά στην πραγματικότητα. Παραμελείτε επανειλημμένα τα καθήκοντά σας και κάποια στιγμή θα το μετανιώσετε, γιατί θα χρειαστεί να γίνετε χίλια κομμάτια για να τα φέρετε βόλτα.


Κερδίστε ό,τι σας αξίζει με το σπαθί σας
Πετεινός
Το έτος του Κάπρου δεν θα σας στρώσει το κόκκινο χαλί και πιθανότατα να προσθέσει και εμπόδια στο δρόμο σας. Έτσι όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε. Χρησιμοποιήστε πρακτικά σχέδια και θέστε εφικτούς στόχους. Η πρόοδός σας θα έρθει αργά, αλλά σταθερά. Αν τα μηνιαία σας έσοδα εξαρτώνται από προμήθειες, ίσως να έχετε μια μικρή πτώση, γι’ αυτό ελέγξτε πιο αυστηρά τα έξοδά σας. Οι προσωπικές σχέσεις σας θα περάσουν μια περίοδο δυσαρμονίας, αλλά αυτό οφείλεται μόνο στη δική σας διάθεση και την έλλειψη ικανοποίησης από άλλα ζητήματα. Δείξτε την ανάλογη κατανόηση με το ταίρι σας. Η υγεία σας θα είναι καλή και δεν θα σας απασχολήσει με προβλήματα. Ξύλο:
Γενικά η υγεία σας θα είναι καλή, με μικρή ευαισθησία όμως στις εποχιακές ιώσεις. Μια μικρή προφύλαξη όταν βρίσκονται σε έξαρση είναι αρκετή για να προστατευθείτε. Επίσης, ελαττώστε το άγχος σας για τη δουλειά. Ούτως ή άλλως βάζετε τα δυνατά σας, άρα η επιπλέον ανησυχία δεν βοηθάει σε τίποτα. Φωτιά: Στον επαγγελματικό τομέα θα εμφανίζονται εμπόδια που θα προκαλούν αναστάτωση και αλλαγή σχεδίων πολύ συχνά. Θα είναι μια δοκιμασία για την υπομονή και την επιμονή σας, σίγουρα στο τέλος όμως δεν θα βγείτε ζημιωμένοι και θα έχετε και τις ευκαιρίες να πάρετε μια ανάσα. Γη: Πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αποφασίσετε να δράσετε αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Προσοχή πρέπει να δείξουν οι γυναίκες του ζωδίου. Μην χρησιμοποιήσετε επιθετικότητα και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Για τις αδέσμευτες θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και φλερτ. Μέταλλο: Μην κοκορεύεστε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Το ξέρετε ότι δεν είναι αλήθεια. Βέβαια, το ότι μπορείτε να δουλέψετε σκληρά και να το πετύχετε είναι σίγουρο! Μην προτρέχετε, όμως, γιατί θα σας βάλουν τρικλοποδιά. Δείξτε αυτό που θέλετε με πράξεις και όχι με λόγια του αέρα. Νερό: Κινηθείτε συντηρητικά με τα οικονομικά σας. Οι σχέσεις σας θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες, που, αν και δεν θα είναι σημαντικές, θα σας κουράσουν, ιδιαίτερα όσον αφορά τα αισθηματικά. Προσέχετε την υγεία σας και ανεβάστε το ηθικό σας για να μην πέσετε σε κατάθλιψη.


Χαρούμενα γεγονότα
Σκύλος
Οι σχέσεις σας ευημερούν και στον προσωπικό και στον επαγγελματικό τομέα. Οι κοινωνικές επαφές θα προωθήσουν τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα η καριέρα σας να ανέβει στα ύψη. Όσο για την αρνητική επιρροή το έτος του Σκύλου, περασμένα ξεχασμένα. Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και κοιτάξτε το μέλλον. Τα οικονομικά σας θα ακολουθήσουν ανάλογη πρόοδο με την καριέρα σας και θα σας βάλουν σύντομα στον πειρασμό του shopping therapy. Προμηνύονται συνεστιάσεις για χαρμόσυνα γεγονότα - αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε γάμο. Ή, πάλι, να σκεφτείτε τα γεννητούρια. Τέλος, αν είστε μόνοι και βγείτε ραντεβού για να κάνετε μια νέα σχέση, σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα. Ξύλο: Η υγεία σας θα σας απασχολήσει έντονα, με μακροχρόνια προβλήματα, ειδικά αν είστε ηλικιωμένοι. Οι μικροί του ζωδίου έχουν να νοιαστούν μόνο για τα μαθήματά τους. Οι ενδείξεις του έτους, εξάλλου, είναι πολύ θετικές για την έκβαση των εξετάσεων ή των αποτελεσμάτων που περιμένουν. Φωτιά: Προσέξτε τι τρώτε, γιατί οι στομαχικές διαταραχές και τα γαστρεντερικά προβλήματα δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Πέρα απ’ αυτόν, δεν έχετε άλλο λόγο ανησυχίας, αφού και τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται καλά και οι σχέσεις σας με συνεργάτες και φίλους είναι άριστες. Γη: Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας, αρκεί να είστε σε ετοιμότητα να τις δείτε. Οι επενδύσεις που θα αποφασιστούν τώρα θα είναι κερδοφόρες και στον αισθηματικό τομέα θα έχετε την ηρεμία σας. Ο χρόνος προσφέρεται για να χαρείτε την οικογένειά σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Μέταλλο: Η δημιουργία οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδιά σας, αφού έχετε μια καταπληκτική σχέση. Επαγγελματικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και αλλαγές θα γίνουν μόνο αν το επιλέξετε εσείς. Η απόφασή σας πάντως, όποια κι αν είναι, θα έχει θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Νερό: Έχετε το μαγικό άγγιγμα που εγγυάται την επαγγελματική σας ανέλιξη και η προαγωγή είναι πολύ κοντά. Έτσι, έχοντας τακτοποιήσει τα επαγγελματικά σας, μπορείτε να σκεφτείτε και μια μεγαλύτερη δέσμευση με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπό σας.
__________________
 click to show
Ο χρήστης Xavier δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-2007, 15:33   #3 (permalink)
Brainlagged
 
Το avatar του χρήστη Panagioths
 
Εγγραφή: Mar 2004
Μηνύματα: 996
Panagioths έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Panagioths
Προεπιλογή Απάντηση: Κινέζικο Ωροσκόπιο 2007

ΩΩΩΩωωω! Ωραίοοοος!
__________________
Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"
Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"
Ο χρήστης Panagioths δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-2007, 16:00   #4 (permalink)
Ηλεκτρικός Θησέας
 
Το avatar του χρήστη Astrolabos
 
Εγγραφή: Mar 2004
Περιοχή: Καλαμάτα
Μηνύματα: 5.826
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos
Προεπιλογή Απάντηση: Κινέζικο Ωροσκόπιο 2007

Να ξέραμε και τι κινεζοζώδιο είμαστε ωραία που θα ήταν
__________________
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-2007, 16:05   #5 (permalink)
Evil Nazi
 
Το avatar του χρήστη Xavier
 
Εγγραφή: Jun 2006
Μηνύματα: 2.766
Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Κινέζικο Ωροσκόπιο 2007

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos Εμφάνιση μηνυμάτων
Να ξέραμε και τι κινεζοζώδιο είμαστε ωραία που θα ήταν
http://new.e-go.gr/astra/article.asp?catid=6479
__________________
 click to show
Ο χρήστης Xavier δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-2007, 16:12   #6 (permalink)
Ηλεκτρικός Θησέας
 
Το avatar του χρήστη Astrolabos
 
Εγγραφή: Mar 2004
Περιοχή: Καλαμάτα
Μηνύματα: 5.826
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos
Προεπιλογή Απάντηση: Κινέζικο Ωροσκόπιο 2007

Γάτα δεν έχει; Γάτα με έβγαλε
__________________
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-2007, 16:35   #7 (permalink)
Evil Nazi
 
Το avatar του χρήστη Xavier
 
Εγγραφή: Jun 2006
Μηνύματα: 2.766
Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Κινέζικο Ωροσκόπιο 2007

κοιτα το λαγος. το ιδιο ειναι
__________________
 click to show
Ο χρήστης Xavier δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Μετάβαση


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:45.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2019 | Powered by vBulletin
Επικοινωνήστε μαζί μας - WORLD.gr: Your world news and information online - Αρχείο - Αρχή

Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0