WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Αστρολογία
Μεγάλες Αλήθειες
Περίπου 3.5 εκατομμύρια τόνους οικιακών σκουπιδιών παράγουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-05-2007, 13:28   #1 (permalink)
Evil Nazi
 
Το avatar του χρήστη Xavier
 
Εγγραφή: Jun 2006
Μηνύματα: 2.766
Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Ερωτική καρμική αριθμολογία

Πολλοί λένε ότι η ζωή είναι πιο συναρπαστική αν την αφήνουμε να μας κάνει εκπλήξεις. Δεν θέλετε όμως πότε πότε να κρυφοκοιτάξετε τα πακέτα που σας φέρνει, πριν σας πει «άνοιξέ το»; Και αυτή η επιθυμία γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν πρόκειται για θέματα που μας καίνε, όπως το ερωτικό. Όσοι από μας είναι μόνοι αναρωτιούνται αν στο άμεσο μέλλον θα εμφανιστεί επιτέλους εκείνος ή εκείνη που θα τους κλέψει με τη συγκατάθεσή τους ως επί το πλείστον την καρδιά. Όσοι έχουν μια σχέση θα ήθελαν να ξέρουν πώς θα εξελιχθεί και, προπαντός, αν θα συναντήσουν κάποια κακοτοπιά που πρέπει να προσέξουν. Ας ζητήσουμε λοιπόν από την αριθμολογία να μας αποκαλύψει τι κρύβει για μας το άμεσο μέλλον.

Πώς υπολογίζετε τους αριθμούς σας
Ο τρόπος για να βρείτε τους αριθμούς τους οποίους θα χρησιμοποιήσετε στην αριθμολογία είναι απλός: κάντε πρόσθεση. Από τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας της γέννησής σας και από τη χρονολογία που σας ενδιαφέρει προκύπτουν τρεις αριθμοί, βάσει των οποίων βλέπετε τι σας επιφυλάσσει η κάθε χρονιά. Πρόκειται για το βασικό αριθμό, το γενέθλιο αριθμό και τον προσωπικό φετινό αριθμό σας. Ας πάρουμε για παράδειγμα την περίπτωση της Κατερίνας, που έχει γεννηθεί στις 18/5/75. Ο βασικός αριθμός της προκύπτει αν προσθέσει την ημερομηνία και το μήνα γέννησης, ώσπου να έχει ένα μονοψήφιο αριθμό: 1+8+5= 14, 1+4= 5. Ο γενέθλιος αριθμός προκύπτει αν προσθέσει την ημερομηνία, το μήνα και το έτος γέννησης: 18+5+1975, 1+8+5+1+9+7+5= 36, 3+6= 9. Ο προσωπικός φετινός αριθμός προκύπτει από το άθροισμα του βασικού αριθμού και της φετινής χρονολογίας: 5+2007= 5+2+0+0+7= 14, 1+4= 5. Ειδικά για φέτος πάντως, επειδή το άθροισμα των ψηφίων του 2007 είναι 9, ο προσωπικός φετινός αριθμός είναι ίδιος με το βασικό αριθμό για όλους.


Προσωπικός αριθμός για το 2007: 1
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
1. Δεν προβλέπονται για φέτος συνταρακτικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αντίθετα, οι οποιεσδήποτε ερωτικές ιστορίες θα είναι μάλλον χάσιμο χρόνου για σας, ιδίως στο διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου. Καλύτερα να δώσετε βαρύτητα στη δουλειά σας.
2. Πολλή δουλειά σας περιμένει αυτή τη χρονιά, πράγμα που θα περιορίσει το διαθέσιμο χρόνο για προσωπική ζωή. Υπομονή. Πάντως, στον εργασιακό χώρο μπορεί να κρύβονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες για σας και όχι μόνο στον τομέα του ερωτικού ενδιαφέροντος.
3. Οι δεσμευμένοι θα γίνετε αποδέκτες πολλών θερμών εκδηλώσεων από τη μεριά του συντρόφου σας, ιδιαίτερα κοντά στο φθινόπωρο. Και οι αδέσμευτοι όμως προβλέπεται να προσελκύσετε σε μεγάλο βαθμό το ερωτικό ενδιαφέρον, γι αυτό δώστε βάρος στην κοινωνική ζωή σας.
4. Η καλύτερη εποχή για τον έρωτα είναι για σας το φθινόπωρο, παρόλο που όλη τη χρονιά οι ελεύθερες καρδιές έχουν μεγάλη πιθανότητα να συναντήσουν τον αληθινό έρωτα. Αν πάντως το πάτε για γάμο, περιμένετε καλύτερα το 2008.
5. Πολλές οι ερωτικές συγκινήσεις και οι κατακτήσεις φέτος, για ελεύθερους και δεσμευμένους (γι αυτό οι δεύτεροι ας προσέξετε, για να μην ξεμυαλιστείτε). Φέτος μπορεί επίσης να είναι καλή χρονιά για έναν επιτυχημένο γάμο.
6. Για τους ζευγαρωμένους, η χρονιά προσφέρεται για πολλά σχέδια, ιδίως από τον Οκτώβριο και μετά. Όσο για τους ελεύθερους, ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα κάνουν τη χρονιά συναρπαστική, υπό την προϋπόθεση να μη δουλεύετε υπερβολικά εις βάρος της προσωπικής σας ζωής.
7. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και η χρονιά σάς επιφυλάσσει καλές μέρες στον έρωτα. Ωστόσο, επιδιώξτε μια σχέση που θα σας εξασφαλίσει ψυχική ηρεμία και δεν θα σας προκαλεί συναισθηματική πίεση.
8. Είτε είστε μόνοι είτε δεσμευμένοι αυτή τη χρονιά θα σας κατατρέχει η αίσθηση του ανικανοποίητου. Θα χρειαστεί να αναζητήσετε μέσα σας εκείνο που θέλετε από μια σχέση και ενδεχομένως το ξεκαθάρισμα να σας πάρει πολλούς μήνες.
9. Σύντομες σχέσεις περιμένουν τους αδέσμευτους φέτος, ενδεχομένως και με άτομα που δεν είναι ελεύθερα. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να αντιμετωπίσετε πολλές εντάσεις μέσα στη σχέση, ωστόσο, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Προσωπικός αριθμός για το 2007: 2
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
1. Αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να κάνετε φέτος τη γνωριμία των ονείρων σας, αυτή εντοπίζεται προς τα μέσα της χρονιάς. Όσο για τους δεσμευμένους, πιθανόν να υπάρξουν ορισμένες συγκρούσεις, κυρίως ως προς τον ερωτικό τομέα.
2. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, να ξέρετε ότι φέτος ο έρωτας θα είναι θυελλώδης, με πολλές εντάσεις και συμφιλιώσεις.
3. Μια γνωριμία μέσα στην άνοιξη, θα εξελιχθεί σε σχέση διαρκείας, πράγμα που δεν ισχύει για την υπόλοιπη χρονιά. Οι ζευγαρωμένοι προσέχετε τα λόγια σας.
4. Η φετινή χρονιά δεν σας ευνοεί για να γνωρίσετε το μεγάλο έρωτα της ζωής σας, αν είστε ελεύθεροι, έστω κι αν δεν σας λείψουν οι κατακτήσεις. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να βρείτε τη λύση σε πολλά από τα προβλήματά σας.
5. Αν έχετε μια κάπως... φλου σχέση, πιθανόν φέτος να είναι η τελευταία της χρονιά. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σας περιμένει, η οποία μπορεί να καταλήξει και στην εκκλησία.
6. Γύρω στα μέσα της χρονιάς θα αισθανθείτε μια έντονη ανάγκη να μείνετε μόνοι και να κάνετε την ενδοσκόπησή σας. Πάντως, για τους ελεύθερους υπάρχει η πιθανότητα γάμου.
7. Δεν είναι εύκολη χρονιά για τους δεσμευμένους, αλλά οι κρίσεις θα ξεπεραστούν με διάλογο. Όσο για τους αδέσμευτους, υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας και μάλιστα αυτή τη φορά... για τα καλά.
8. Οι νέες γνωριμίες μπορεί να εξελιχθούν σε σχέσεις με διάρκεια για τους ελεύθερους φτάνει να φερθείτε με σύνεση. Γενικά η χρονιά είναι ευνοϊκή. Ακόμα και τα τυχόν προβλήματα μεταξύ των συντρόφων θα ξεπεραστούν.
9. Για τους μοναχικούς τα πράγματα προβλέπονται μάλλον απογοητευτικά, οπότε μην παρασύρεστε από ενθουσιασμούς. Αλλά και οι δεσμευμένοι προσέξτε να μην κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά με λόγια ή πράξεις σε μια κακή στιγμή.

Προσωπικός αριθμός για το 2007: 3
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
1. Η χρονιά προβλέπεται καλή και για ελεύθερους και για δεσμευμένους. Οι πρώτοι θα έχετε ευκαιρίες για συναρπαστικές γνωριμίες, ιδίως στο πρώτο μισό του χρόνου. Αν πάλι είστε ζευγαρωμένοι, θα δείτε τη σχέση σας να γίνεται ακόμα πιο βαθιά.
2. Πιθανόν αυτή να είναι η τελευταία σας «ελεύθερη» χρονιά, αφού μια γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε επισημοποίηση το 2008. Αντίθετα, οι δεσμευμένοι ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία.
3. Οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να κάνετε μια σχέση, αλλά μάλλον θα απογοητευτείτε, ιδίως προς τα μέσα της χρονιάς. Οι δεσμευμένοι, ίσως δείτε τη σχέση σας να κλονίζεται, γι αυτό θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή.
4. Δεν θα σας λείψουν οι γνωριμίες, αλλά μην περιμένετε να έχουν... συνέχεια. Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ούτε για τους δεσμευμένους, καθώς η δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη ζήλια μπορεί να προκαλέσει ένταση.
5. Όσοι έχετε μια σχέση, η χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη σχέδια για ένα κοινό μέλλον. Για εσάς τους ελεύθερους όμως, οι νέες γνωριμίες προβλέπονται απογοητευτικές.
6. Αν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση, θα δείτε το έντονο σεξουαλικό πάθος να δίνει τη θέση του σε μια πιο βαθιά και συντροφική αγάπη. Οι μοναχικές καρδιές μπορεί να δείτε να καλύπτεται η ανάγκη σας για ένα μεγάλο έρωτα.
7. Παρά την αυξημένη γοητεία σας, οι νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν... σαπουνόφουσκες. Οι δε δεσμευμένοι πρέπει να κάνετε κάποια προσπάθεια για να τονώσετε τη σχέση σας και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.
8. Μην «επενδύετε», αν είστε μόνοι. Αντίθετα, οι δεσμευμένοι θα δείτε τη σχέση σας να ενισχύεται και, αν είναι ανεπίσημη, να οδηγείται ακόμα και στην εκκλησία.
9. Πολλές οι συναισθηματικές διακυμάνσεις για εσάς που είστε μόνοι, γι αυτό κι φίλοι θα είναι ένα πολύτιμο στήριγμα. Αν, πάλι, έχετε μια σχέση, προσέξτε μην παρασυρθείτε και μετά... χτυπάτε το κεφάλι σας.

Προσωπικός αριθμός για το 2007: 4
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
1. Για τους ελεύθερους διαγράφεται στον ορίζοντα μια σχέση που θα δείξει να παίρνει σοβαρή τροπή, αλλά πιθανόν να αντιμετωπίσει αργότερα μια κρίση. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, γεμάτες αρμονία.
2. Αν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα περάσετε στην πλευρά των ζευγαρωμένων, καθώς μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Όσοι, πάλι, έχετε ήδη μια σχέση, θα τη δείτε να ενισχύεται μέσα από διάφορα γεγονότα.
3. Οι αδέσμευτοι συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας, γιατί κινδυνεύετε να απογοητευτείτε. Όσοι έχετε μια σχέση προετοιμαστείτε για πολλά σκαμπανεβάσματα αυτή τη χρονιά.
4. Το πρώτο εξάμηνο θα φέρει συναισθηματική αστάθεια σε ελεύθερους και δεσμευμένους. Αν ανήκετε στους πρώτους, μια καινούργια φιλία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη μοναξιά σας στο δεύτερο μισό της χρονιάς.
5. Στο τέλος της χρονιάς ένας έρωτας περιμένει τους αδέσμευτους. Μην παραμελείτε όμως την προσωπική ζωή σας για χάρη της δουλειάς ισχύει και για τους δεσμευμένους!
6. Το δεύτερο εξάμηνο είναι καλύτερο από το πρώτο. Οι δεσμευμένοι θα δείτε τις εντάσεις να περνούν και οι αδέσμευτοι ενδεχομένως να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη σχέση.
7. Για τους ελεύθερους μια αρχικά φιλική γνωριμία θα πάρει ερωτικό χαρακτήρα. Οι ζευγαρωμένοι θα έχετε εν γένει μια καλή χρονιά, αν εξαιρέσουμε κάποιες κρίσεις την άνοιξη.
8. Αν έχετε μια σταθερή σχέση, προσέξτε, γιατί θα υπάρξουν διάφορες εντάσεις, από τις οποίες οι προβληματικοί δεσμοί πιθανόν να μην επιβιώσουν. Οι μόνοι ας μην περιμένετε πολλά από αυτή τη χρονιά, γιατί θα απογοητευθείτε.
9. Όσα δίνετε σε μια σχέση, τόσα θα πάρετε, και με τη θετική και με την αρνητική έννοια. Οι δεσμευμένοι προσοχή, γιατί οι εντάσεις μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε χωρισμό.

Προσωπικός αριθμός για το 2007: 5
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
1. Παρά τις επιτυχίες στον ερωτικό τομέα, οι γνωριμίες σας δεν θα έχουν διάρκεια ούτε ενθουσιασμό, γι αυτό μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Αν έχετε ήδη σχέση, ίσως να εκφράσετε την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία.
2. Φέτος θα αισθάνεστε ότι οι απαιτήσεις από μια σχέση αυξάνονται, είτε την έχετε είτε όχι, και αυτό δεν διευκολύνει τα πράγματα. Φροντίστε να είστε πιο μετριοπαθείς και να μη ζητάτε... τον ουρανό με τ άστρα.
3. Για τους ελεύθερους θα υπάρχει έντονη κινητικότητα, με πολλές γνωριμίες και περιπέτειες, αλλά τίποτα το σταθερό. Για όσους έχετε μια σταθερή σχέση, η κατάσταση προβλέπεται αρκετά ευχάριστη έως εξαιρετική.
4. Αυτή η χρονιά φέρνει πολύ πάθος! Αν είστε μέσα σε μια σχέση, θα έχετε έντονη την ανάγκη να της δώσετε περισσότερο αισθησιασμό. Οι αδέσμευτοι, πάλι, παρά το άφθονο σεξ, μην περιμένετε κάτι σταθερό.
5. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα καταλήξει σε γάμο, αν η ανάγκη ενός από τους δυο για ελευθερία δεν οδηγήσει τη σχέση σε πρόωρο τέλος. Αν είστε δεσμευμένοι, βάλτε στόχο να ζωντανέψετε τη σχέση σας.
6. Αν είστε μόνοι, δεν θα σας λείψουν οι περιπέτειες, οι οποίες όμως δεν θα έχουν συνέχεια. Ωστόσο, προς το τέλος του χρόνου θα μπει στη ζωή σας κάτι καλό. Οι δεσμευμένοι προσέξτε τις εντάσεις γύρω στο φθινόπωρο.
7. Οι αδέσμευτοι έχετε συνηθίσει τόσο την ελευθερία σας, που θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε το «μέλλον» μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ευχάριστες και πολύ διασκεδαστικές στιγμές.
8. Για όσους είστε μόνοι, η χρονιά κρύβει την πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας, ίσως και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Όσοι έχετε σταθερή σχέση θα βιώσετε στιγμές γεμάτες πάθος.
9. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας τρελός και παθιασμένος έρωτας σας περιμένει. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Προσωπικός αριθμός για το 2007: 6
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
1. Ο έρωτας σας περιμένει στο δεύτερο μισό της χρονιάς, αν είστε μόνοι. Αν, πάλι, είστε δεσμευμένοι, εκείνο που σας περιμένει είναι μια κρίση κοντά στην άνοιξη. Ωστόσο, το κλείσιμο του χρόνου θα σας βρει και πάλι συμφιλιωμένους.
2. Η φετινή χρονιά θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε επιτέλους μια σταθερή συντροφική σχέση. Αν ήδη την έχετε, θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να την ανανεώσετε. Εν γένει, πάντως, είναι ένας ευνοϊκός χρόνος.
3. Αυτό που τόσο καιρό περιμένατε εσείς οι αδέσμευτοι, φέτος θα έρθει στη ζωή σας. Όσοι έχετε μια σχέση θα περάσετε από πολλές διακυμάνσεις και συγκρούσεις, αλλά τελικά όλα θα πάνε καλά.
4. Αν είστε μόνοι, ένας απροσδόκητος έρωτας θα μπει στη ζωή σας και θα την ανατρέψει. Όμως, και για τους δεσμευμένους οι συγκινήσεις θα είναι πολλές αυτή τη χρονιά, που εν γένει θα είναι πολύ θετική για σας στον αισθηματικό τομέα.
5. Αν είστε μόνοι, δεν θα μείνετε έτσι για πολύ, καθώς σας περιμένει μια σχέση με ερωτικό πάθος αλλά και σταθερότητα. Και οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια καλή χρονιά, φτάνει όμως να κάνετε κι εσείς κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας.
6. Αν αυτό που επιθυμούσατε είναι μια σχέση που να διαρκέσει, φέτος μάλλον θα την αποκτήσετε. Αν, πάλι, ήδη την έχετε, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας γι αυτήν, καθώς η ευτυχία σας δείχνει ανέφελη.
7. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει φέτος μια σχέση που να συγκεντρώνει όλα όσα ονειρευόσασταν. Αλλά και οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ακόμα πιο δυνατή και σίγουρη τη σχέση σας.
8. Μια γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή όσων είστε μόνοι, ενδεχομένως οδηγώντας σας ακόμα και στο γάμο. Όσοι, πάλι, δεν είστε μόνοι θα κάνετε φέτος πολλά σημαντικά σχέδια με το σύντροφό σας για το κοινό σας μέλλον.
9. Οι ελεύθεροι μπορεί φέτος να δεσμευτείτε και οι δεσμευμένοι να... αποδεσμευτείτε. Για τους πρώτους, αναμένεται μια σοβαρή σχέση. Για τους δεύτερους, χρειάζεται προσοχή για να ξεπεραστεί η κρίση.

Προσωπικός αριθμός για το 2007: 7
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
1. Η αισθηματική σας ζωή δεν θα ανταποκριθεί και πολύ στις προσδοκίες σας. Καλό είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με το τι θέλετε εσείς από τις σχέσεις και όχι με το τι σας προσφέρουν οι άλλοι.
2. Αν δεν έχετε μια σχέση, πιθανόν φέτος να αισθανθείτε ακόμα πιο έντονη τη μοναξιά. Ωστόσο, θα έχετε ευκαιρία να ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι, από την άλλη, θα δείτε τη σχέση σας να γίνεται πιο ουσιαστική.
3. Για τους αδέσμευτους προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μάλιστα μια καινούργια σχέση θα αρχίσει μέσα σε αυτή τη χρονιά να γίνεται πιο σοβαρή. Εν γένει τα πράγματα δείχνουν ευνοϊκά στον έρωτα, για επισημοποιημένες και μη σχέσεις.
4. Η χρονιά χαρακτηρίζεται από ερωτική αρμονία, ιδίως προς το τέλος της. Ωστόσο, προσέχετε μια σχέση που μπορεί να αρχίσει να σοβαρεύει. Η επιθυμία σας για δέσμευση μπορεί να σας επηρεάσει και να την εξιδανικεύσετε.
5. Στο δεύτερο εξάμηνο προβλέπεται μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία για τους αδέσμευτους. Αν, πάλι, έχετε ήδη μια σχέση, πιθανόν αυτή η χρονιά να σας φέρει στα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου).
6. Οι ελεύθεροι κατά πάσα πιθανότητα θα χαρίσετε φέτος την καρδιά σας σε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Για όλους οι σχέσεις θα χαρακτηρίζονται περισσότερο από το βάθος των συναισθημάτων παρά από το πάθος.
7. Ό,τι σπείρατε τα προηγούμενα χρόνια θα το θερίσετε αυτή τη χρονιά, πράγμα που μπορεί να είναι καλό ή κακό, ανάλογα με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην προσωπική ζωή σας.
8. Αν είστε αδέσμευτοι, μάλλον θα μείνετε έτσι, τουλάχιστον για τα μάτια των άλλων, γιατί στο ερωτικό μέτωπο προβλέπεται μια περιπέτεια που θα μείνει κρυφή. Αν, πάλι, έχετε ήδη μια σχέση, γύρω στο καλοκαίρι με φθινόπωρο ίσως επισημοποιηθεί.
9. Φέτος ελεύθεροι και δεσμευμένοι θα έχετε μια έντονη ανάγκη για νέες εμπειρίες, όποια έννοια και να δίνετε σε αυτό. Αποφύγετε όμως την «εμπειρία για την εμπειρία», ώστε να μην καταλήξετε να μετανιώνετε για πιθανές απώλειες.

Προσωπικός αριθμός για το 2007: 8
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
1. Αν είστε μόνοι, δεν θα σας λείψουν οι γνωριμίες, όμως μην περιμένετε κάτι σπουδαίο. Οι δεσμευμένοι, πάλι, θα έχετε πολλές εντάσεις στη σχέση σας κι ένας πιθανός λόγος θα είναι η παραμέληση του συντρόφου για χάρη της δουλειάς.
2. Αν δεν είστε παντρεμένοι, πιθανόν φέτος να κάνετε αυτό το βήμα. Οι μοναχικές καρδιές θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ζευγάρωμα και οι ζευγαρωμένες θα βάλετε μπροστά πολλά μεγαλεπήβολα σχέδια, όπως η απόκτηση ενός σπιτιού.
3. Για τους αδέσμευτους προβλέπεται αρκετή κινητικότητα στο ερωτικό πεδίο, και μάλιστα με ιστορίες που θα διαρκέσουν. Αντίθετα, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε τις συγκρούσεις, γιατί εύκολα μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμό.
4. Εξελίξεις φέτος προβλέπονται μόνο για όσους βρίσκεστε ήδη σε μια σταθερή σχέση. Εσείς μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και στο γάμο, ενώ τα ζευγάρια γενικά θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε την κοινή ζωή σας.
5. Για δεσμευμένους και ελεύθερους οι πρώτοι εννιά μήνες της χρονιάς θέλουν κάποια προσοχή, γιατί πιθανές προστριβές θα δημιουργήσουν προβλήματα και στις σχέσεις σας και στην επαγγελματική ζωή σας.
6. Η αισθηματική ζωή, και για δεσμευμένους και για αδέσμευτους, θα είναι κάπως «βαριά», κυρίως στο δεύτερο εξάμηνο αυτής της χρονιάς, και η αιτία δεν θα βρίσκεται τόσο στις σχέσεις όσο στα οικονομικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν.
7. Αν είστε δεσμευμένοι, να θυμάστε ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας είναι μερικές μέρες ειδυλλιακών διακοπών. Οι ελεύθεροι δεν είναι απίθανο να έχετε μια ερωτική περιπέτεια στο χώρο της δουλειάς σας.
8. Στο πρώτο εξάμηνο αυτής της χρονιάς ελεύθεροι και δεσμευμένοι ζορίζεστε κάπως, οι μεν λόγω της μοναξιάς οι δε εξαιτίας διάφορων συγκρούσεων. Αφήστε κατά μέρος την επιθετικότητα και προσπαθήστε να είστε περισσότερο συμβιβαστικοί.
9. Αν είστε μόνοι, μην περιμένετε και πολλά από τις ερωτικές ιστορίες που θα σας φέρει αυτός ο χρόνος. Το πιθανότερο είναι να έχουν απογοητευτική κατάληξη. Για τα ζευγάρια η άνοιξη σηματοδοτεί την καλύτερη φετινή περίοδο για τη σχέση.

Προσωπικός αριθμός για το 2007: 9
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
1. Οι ερωτικές περιπέτειες δεν θα λείψουν στους αδέσμευτους. Εκείνο που θα λείψει θα είναι... η δέσμευση, καθώς καμιά δεν θα διαρκέσει. Όσοι, πάλι, έχετε μια σχέση θα πρέπει να ζωντανέψετε λίγο το «κοιμισμένο» πάθος.
2. Φέτος οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία, με τις γνωριμίες που θα κάνετε, να διαπιστώσετε ότι μπορεί κανείς να νιώθει μοναξιά ακόμα και μέσα σε μια σχέση. Οι δεσμευμένοι προσέξτε, γιατί μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα μετά το καλοκαίρι.
3. Οι φετινές γνωριμίες δεν θα κινήσουν μεγάλο ενθουσιασμό, αν είστε αδέσμευτοι. Όσο για εσάς που έχετε μακρόχρονη σχέση, θα διαπιστώσετε ότι κάποια αλλαγή θα σας δημιουργήσει μεγάλη δυσαρέσκεια.
4. Θα έχετε μια ερωτική γνωριμία που θα σας γεμίσει απογοήτευση, αλλά μην το βάζετε κάτω. Οι δεσμευμένοι, πάλι, πρέπει να επιστρατεύσετε τη διαλλακτικότητα και την ψυχραιμία σας για να τα βγάλετε πέρα με κάποια σύννεφα που θα εμφανιστούν στη σχέση.
5. Για τους ελεύθερους η χρονιά θα έχει απ όλα: και ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις. Στη ζωή των ζευγαριών θα υπάρξουν εντάσεις, αλλά θα ξεπεραστούν αν μπορείτε να δείτε τα πράγματα και από τη σκοπιά του άλλου.
6. Κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και απογοητεύσεις για τους αδέσμευτους και εντάσεις προς το τέλος του χρόνου για τους δεσμευμένους χαρακτηρίζουν τη φετινή αισθηματική κατάστασή σας. Επιστρατεύστε την υπομονή σας.
7. Κάποιος μεγάλος έρωτας δεν διαγράφεται στον ορίζοντα, πέρα από μερικές βραχύβιες περιπέτειες. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε τη σχέση σας, προσέξτε όμως να μη δημιουργήσετε εντάσεις και πιθανές ρήξεις.
8. Η φετινή χρονιά είναι μια μεταβατική περίοδος και μην περιμένετε κάτι σημαντικό όσοι είστε αδέσμευτοι. Όσοι, πάλι, είστε δεσμευμένοι, προσέξτε το διάστημα της άνοιξης και του καλοκαιριού, γιατί η ένταση μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε χωρισμό.
9. Γνωριμίες θα υπάρχουν αρκετές για τους αδέσμευτους, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα σας απογοητεύσουν. Ούτε στους δεσμευμένους θα φέρει ικανοποίηση η χρονιά. Αντίθετα, θα διαπιστώσετε πόσο εύθραυστη μπορεί να γίνει η σχέση σας.
var nColorScheme=1; var nFontSize=12; var initialBack=document.all.arttext.style.backgroundC olor; var initialFor=document.all.arttext.style.color;


__________________
 click to show
Ο χρήστης Xavier δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-2007, 13:40   #2 (permalink)
carpe diem
 
Το avatar του χρήστη MaDa
 
Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 932
MaDa is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην MaDa
Προεπιλογή Απάντηση: Ερωτική καρμική αριθμολογία

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Havier Εμφάνιση μηνυμάτων
Προσωπικός αριθμός για το 2007: 5
Αν ο γενέθλιος αριθμός σας είναι
9. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας τρελός και παθιασμένος έρωτας σας περιμένει. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
__________________
Μια μέρα χωρίς περιπέτεια... είναι μια χαμένη μέρα !!!

Ο χρήστης MaDa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-2007, 13:44   #3 (permalink)
Skouliki
 
Το avatar του χρήστη Cantona13
 
Εγγραφή: Sep 2005
Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Μηνύματα: 988
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Ερωτική καρμική αριθμολογία

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Havier Εμφάνιση μηνυμάτων
...Προσωπικός αριθμός για το 2007: 7
...6. Οι ελεύθεροι κατά πάσα πιθανότητα θα χαρίσετε φέτος την καρδιά σας σε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Για όλους οι σχέσεις θα χαρακτηρίζονται περισσότερο από το βάθος των συναισθημάτων παρά από το πάθος. ...
Αν τα εκανα σωστα αυτο ειναι!
__________________
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο χρήστης Cantona13 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Μετάβαση


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:23.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2019 | Powered by vBulletin
Επικοινωνήστε μαζί μας - WORLD.gr: Your world news and information online - Αρχείο - Αρχή

Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0