....δεν δηλώνω μπορώ να πω ότι πιστεύω στα όνειρα και στο τι μπορεί να "δω" αυτές τις γλυκές ώρες όπου τα μάτια μου είναι κλειστά και απολαμβάνω το κρεβάτι μου, λέω όμως να κάνω μια εξαίρεση και να γράψω το τι είδα σήμερα μιας και μου έκανε μεγάλη εντύπωση, σε περίπτωση που κάποιος μπορεί να "ερμηνεύσει" κάποιο από τα στοιχεία θα το εκτιμούσα.
Το λοιπόν..
Για να μην μακρηγορώ... βρίσκομαι σε ένα σκοτεινό σχετικά μέρος, με το λίγο φως μπορούσες να διακρίνεις ότι έμοιαζε με σχολείο (σαν το δικό μου παλιό σχολείο), αρκετές φιγούρες γύρω μου, γνωστά πρόσωπα τα οποία δεν θυμάμαι για ν αναφέρω. Συνέβη κάτι το οποίο μου δημιούργησε ένα συναίσθημα, επιβίωσης τρόμου παράλληλα ένιωθα μια δύναμη μέσα μου, εκείνη την στιγμή άρπαξα το χέρι της πρώην κοπέλας μου, χωρίς να προβάλει η ίδια κάποια σχετική αντίσταση, αλλά αντιθέτως σα να ήθελε να μου το δώσει και άρχισα να ρουφάω το αίμα της, απο ένα κόψιμο που είχε. Δεν με ευχαριστούσε ιδιαίτερα είναι η αλήθεια αλλα ήταν ο μόνος τρόπος για να γίνω δυνατός, να ρουφήξω αίμα. Ένιωθα λίγο αηδιασμένος, μέχρι που έφτασα στο σημείο να ρουφήξω και από τον ίδιο μου τον εαυτό.
Αυτάααααααααα