|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η πρώτη διαφήμιση προφυλακτικών εμφανίστηκε στο περιοδικό "Τάτλερ", στο τεύχος της 12ης Μαΐου του 1709. Η τότε ονομασία τους ήταν "μηχανές που προστατεύουν από τα τραύματα της αγάπης"! | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#191 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Άμα βρει κανένας το βίντεο, ας μου στείλει pm να ελέγξω ιδίοις όμμασι. ![]() | |
|
|
|
|
#192 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() .Μόλις διαβάσω και τα άλλα θα ενημερώσω γιατί αυτό το θέμα με το βιβλίο της ιστορίας μπορεί ο Βαιμάκης να τα λέει για πλάκα αλλά κάποιος και καλά ειδήμονας έγραψε ότι συγκεντρώθηκαν ( δεν θυμάμαι την ακριβή λέξη ) στο λιμάνι για να φίγουν με το καλό οι Μικρασιάτες Έλληνες και δεν έγινε σφαγή άρα μάλλον του Βαιμάκη η ιδέα είναι πιο επιστημονική από αυτούς που έγραψαν το βιβλίο. | |
|
|
|
|
|
#194 (permalink) |
|
24 maniac
![]() Εγγραφή: Jan 2006
Περιοχή: Elm street
![]() |
Δεν με εντυπωσίασε καθόλου η γυναίκα στο εξώφυλλο κυρίως λόγω προσώπου γιατί διαθέτει σίγουρα άλλα προσόντα...Πολύ καλή επιλογή η Γιακουμή....Οι άλλες κοπέλες δεν έλεγαν και πολλά....Σωστή επιλογή η συνέντευξη Γκαγκαλούδη αχρείαστες των Μπέου και Μπόκοτα
|
|
|
|
|
#196 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Jul 2005
![]() |
Γεωργιου φοβερη. Τη χαλασε μονο η κομμωση και δεν αστειευομαι,αυτο το φουσκωμα στο μαλλι,της ψιλοχαλαει το προσωπο. Το λεω κρινοντας απο φωτογραφηση σε αλλο περιοδικο. Παντως ειναι αστερι.
Και η Γιακουμη καλη. Οι αλλες 2 μετριες. Βλεπω παντως πως τελευταια δεν εχουμε γνωστα ονοματα. Τελος θα πω ενα ονομα. ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Γρηγορα. Το μοναδικο της αρνητικο ειναι..μεγαλα ρουθουνια, LOL. Τρελο ειναι. |
|
|
|
|
#198 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Εχω προτάσεις για τα παιδιά του FightClub. Ηθελα να στείλω γράμμα αλλά ελπίζω να ισχύει το ίδιο και από εδώ.
Έχω 3 καλές προτάσεις. 1. Χριστίνα Μουστάκα. Έχει φωτογραφηθεί πολύ τελευταία αλλά πρέπει κάποια στιγμή οπωσδήποτε να μπει στο ΜΑΞΙΜ αν δεν έχει μπει στο παρελθόν. Είναι MUST 2. Έλενα Καραποντίνη. Φρέσκο πρόσωπο στο Πρωινό Καφέ με πολλά προσόντα. Είναι MUST 3. Κωνσταντίνα Σαμαρά. Νεαρή τραγουδίστρια με επίσης πολλά προσόντα. Σίγουρα θα έχετε προσέξει τα πόδια της στις αφίσες του Frangelico που τραγουδάει τώρα. Τέλος θα ήθελα να ζητήσω να ξαναβάζετε video από τις φωτογραφίσεις. Είναι πραγματικά συλλεκτικά και πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Επίσης βάλτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την φωτογράφιση της Χανδρή ρε παιδιά. Θα ήθελα επίσης το περιοδικό να βάλει κανένα αφιέρωμα από αθλητές του μπασκετ και του ποδοσφαίρου που απασχόλησαν κάποτε την επικαιρότητα και τώρα δεν ξέρουμε που είναι και τι κάνουν. Και βάζετε περισσότερες σελίδες για gadgets και παιχνίδια για κονσόλες. P.S. Μια ερώτηση που δεν ξέρω αν μπορεί να απαντηθεί αλλά εγώ θα την κάνω και αγνοήστε την αμα γουστάρετε. Οι κοπελιές που φωτογραφίζονται στο περιοδικό, πληρώνονται? |
|
|
|
|
#200 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Μουστάκα: Έχει συζητηθεί, αλλά δεν είναι προτεραιότητα.
Καραποντίνη: Από ανάλογες απόπειρες του παρελθόντος έχουμε ξενερώσει διότι όλες οι "τηλεοπτικές" γκόμενες "φοβούνται μην εκτεθούν στο κανάλι τους". Κοινώς, ψοφάνε να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους αλλά κολώνουν. Σαμαρά: Είχαμε συζητήσει πριν από καιρό, αλλά δεν συμφωνήσαμε. DVD: Πάνω στην ώρα, θα έχει το επόμενο τεύχος (πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας 23/11). Σε αθλητές έχουμε κάνει ομαδικά αφιερώματα κατά καιρούς (π.χ. ποδοσφαιριστές που πέθαναν ή ακόμα και διαιτητές). Για τα υπόλοιπα, υπάρχει καλό υλικό στη σχετική στήλη του Sportnet.gr Gadgets, παιχνίδια κλπ. -κι αυτό ισχύει σε όλα τα περιοδικά- είναι μία πληρωμένη συμφωνία μεταξύ εταιριών και περιοδικών. Άρα η ποσότητά τους αυξομειώνεται ανάλογα με τις επιταγές των εταιριών και όχι των περιοδικών. Υ.Γ. Πληρώνονται μόνο τα μοντέλα. |
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο