|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#181 (permalink) |
|
24 maniac
![]() Εγγραφή: Jan 2006
Περιοχή: Elm street
![]() |
Καθυστερημένο μεν αλλά αναγκαίο αναφοράς...Η απόφαση για την αλλαγή της εικόνας του maxim δεν έχει να κάνει μόνο με απόφαση των διευθυντών του περιοδικού αλλα έγινε και λόγω ης αλλαγής του αμερικανικού maxim. Το καλοκαίρι έτυχε να πέσει στα χέρια μου και δαπίστωσα την αλλαγή του σε σχέση με παλιά, μια αλλαγή που την ακολούθησε και το ελληνικό....Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι fight club hosts
|
|
|
|
|
#182 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Σε διορθώνουν. Η αλλαγή του περιοδικού εσωκλείει πολλά και ετερόκλητα στοιχεία, αλλά αυτό που έγινε με λίγα λόγια είναι ότι "ίσιωσε" σε θέμα κασέ και γραμματοσειρών.
Υ.Γ. Το 28ο τεύχος έρχεται στο τέλος της εβδομάδας. Το εξώφυλλο κοσμεί μια εντυπωσιακή παρουσία από τη "μαρτυρική Μεγαλόνησο" ενώ υπάρχει Maxim αφιερωματάκι στην Ευρωλίγκα, συνέντευξη Αχιλλέα Μπέου και ένα άρθρο-αποκάλυψη για τις μεγάλες αλήθειες που δε θα διαβάσετε ποτέ στο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' δημοτικού. |
|
|
|
|
|
#186 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Εμένα με τσιγκλούν τα θέματα που θα έρθουν. Είμαι καινούργιος αναγνώστης Μαξίμ το πρώτο Τεύχος ήταν το προηγούμενο και μου άρεσαν πολύ τα θέματα που είχε.
Το εξώφυλλο δεν με ενθουσίασε όπως νόμιζαν οι επιτελείς του περιοδικού αλλά εντάξει ήταν. Βλέπουμε. Όταν λέτε για τέλος εβδομάδας εννοείτε Παρασκεύη; Ίσως το βρείτε χαζό το ερώτημα αλλά αν δεν πάω την πρώτη μέρα που κυκλοφορεί μετά δεν το βρίσκω |
|
τι κατά βάθος είμαι εγώ ποιος είναι άνθρωπος να του μιλήσω εγώ. Αντώνης Βαρδής. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionisisp : 23-10-2007 στις 05:34. |
|
|
|
|
|
#189 (permalink) | ||
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
| ||
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:45.

,αλλα και ελπιζω οχι καμια Φρατζεσκα Μελλα

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο