|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| το μονό άλλο ζώο εκτός από τον άνθρωπο που μπορεί πάθει εγκαύματα από τον ήλιο είναι το γουρούνι | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#41 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Μπααααα.... Μια ειναι η λυση. Ρανια Θρασκια.- Μονο που σκεφτομαι τη σκηνη, την ιστορια αυτη στον αερα, 2 ψυχολογους και καμια 15αρια ασχετους να προσπαθουν να βγαλουν ακρη πεθαινω... ![]() Κι απο τηλεθεαση θα σκισει, να σαι σιγουρη... Μη σου πω πρεπει να ζητησουμε και ποσοστα επι των κερδων της εκπομπης! ![]() | |
|
|
|
|
|
#44 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Άλλοι πονάνε και άλλοι γελάνε...σα δε ντρέπεσαι...σνιφ σνιφ | |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Εγω μια απλη απαντηση εδωσα για να βοηθησω το συμφορουμιτη να βγαλει τα συμπερασματα του, να δωσει τις συμβουλες του, να στειλουμε την κοπελα στη Ρανια μια ωρα αρχυτερα!! | |
|
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
καταλαβα.ο δολοφονος γυρνα στον τοπο του εγκληματος
.νταξει εγω απο ζελε δεν ξερω,αμα θελετε παντως για κρεμα καραμελε ρωτηστε .απ'οτι καταλαβα παντως το προβλημα ειναι οτι ειναι μικρο το προβλημα? (πολυ σπαστικα τα 30 δευτ) |
|
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Καταλανέ το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα...Βάλε λίγο ζελέ και παρ το αλλιώς γιατί βρήκες...
Θρασκιά ιζ σιτ...Είναι που είναι ανίκανος ο άνθρωπος, θα πάει εκεί και θα του μαραθεί τελείως.... |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:01.

cker,burn

.νταξει εγω απο ζελε δεν ξερω,αμα θελετε παντως για κρεμα καραμελε ρωτηστε

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο