|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Παρασκευή και 13 θεωρείται άτυχη μέρα, γιατί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 ο Πάπας, σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας, εξέδωσε μυστική διαταγή θανάτωσης των Ναϊτών Ιπποτών. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
να εκανα την τριτη λυκειου χωρις να χρειαζεται να δωσω πανελληνιες και ο βαθμος εισαγωγης στο πανεπιστημιο να προεκυπτε απο τους προφορικους βαθμους του λυκειου.Αλλα επειδη αυτο δε προκειται να γινει μαλλον θα ζηταγα
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
click to show | |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Να την πέσω για ύπνο και όταν ξυπνήσω να είναι 2009 και να έχω το πτυχίο κορνιζαρισμένο πάνω από το κεφάλι μου.
Αλλά επειδή δεν πρόκειται να γίνει πάω να την πέσω απλά για απόψε για να ξυπνήσω αύριο και να ξανασαπίσω στο διάβασμα... |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
ευχομαι να μην μας βγαλουν στο εκτος θεματος αλλα επειδη δεν προκειτε να γινει ευχομαι να μην ξαναδω εκπομπη για το θεμο και το μακη γιατι μου τα εκαναν τουμπανο και οι δυο
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Θα ευχόμουν να σταματήσω το χρόνο για όσο χρονικό διάστημα θέλω ώστε να διαβάσω και να τον ξεπαγώσω μετά και να μου χουν μείνει 3 εβδομάδες απο σήμερα για την περιβόητη εξεταστική...Αυτά...Ζητάω πολλά,το ξέρω...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Θα ευχόμουν να μην πιάνουν οι ευχές της αδελφής μου
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: May 2017
![]() |
Όσο χαζό κι αν ακούγεται, να είχα τα πλούσια μαλλιά της Μαρίας Σολωμού. Αν και νέα, έχω λεπτή τρίχα και λίγα μαλλιά και προσπαθώ με θεραπείες να τα δυναμώσω. Βρήκα το Fulfix , που όντως με βοηθάει. Διάβασα πως και η σωστή διατροφή, βοηθάει. Οπότε, να μη ξεφεύγω, εύχομαι να είχα τα μαλλιά της σολωμού.
![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη IceQueen : 15-11-2017 στις 16:29. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος