![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Παράθεση:
(αυτό απο καταγγελία της παράταξης ΑΕΠ-ΕΑΑΚ, στα προημερισίας διάταξης θέματα, το προηγούμενο εξάμηνο σε Γενική Συνέλευση όλων των Σχολών) |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Παράθεση:
|
Απάντηση: Φοιτητικές παρατάξεις
Χωρίς να έχω περάσει από πανεπιστήμιο, οι φοιτητικές παρατάξεις εδώ και πολλά χρoνια μόνο γέλιο (αντί για κλάμα) μου προκαλούν. Και μόνο το γεγονός οτι κάθε χρoνο η κάθε παράταξη δίνει δικά της αποτελέσματα στις εκλογές , είναι ενδικτικό της νεοτροπίας από την οποία διακατέχονται. Τα ψηφαλάκια μετράνε σα πολιτικάντιδες. Τα πανεπιστήμια κάθε χρόνο υποβαθμίζονται αφού μένουν κλειστά από ατελείωτες καταλήψεις, οι οποίες μοιάζουν πλέον θεσμός έχοντας χάσει την ουσία τους και τη βαρύτητά τους ως έσχατο όπλο πίεσης. Mazda6 ίσως στο Ρέθυμνο η ΠΑΣΠ να παράγει έργο για τους φοιτητές ανεξάρτητα από το αν δέχεται ή όχι κομματικές γραμμές, όμως διαβάζοντας τις απαντήσεις σου, ως εντελώς αμέτοχος , μου έκαναν λίγο σα διαφήμιση. Δες τες κι εσύ. Μοιάζουν λίγο σα να στις έχουν υπαγορεύσει, συνειδητά ή όχι, έχεις υποστεί μια πλήση εγκεφάλου. Γι αυτό πολλοί μιλάνε για προβατοποίηση, ο φοιτητής σε αυτές τις παρατάξεις αποκτά λόγο όχι δικό του, αλλά του κόμματος που η παράταξη ακπροσωπεί
|
Βαγγέλη κανένας δε θα μπορούσε να μου επιβάλει το λόγο του, ούτε να μου τον υπαγορεύσει. και γίνεσαι προσβλητικός όταν μιλάς για πλύση εγκεφάλου.
Πραγματικά θα ήθελα να μου εκθέσεις την επιχειρηματολογία σου πάνω σε αυτό, μιας και όπως λες δεν έχεις περάσει απο το Πανεπιστήμιο, πόσο μάλλον απο το Ρέθυμνο και την παράταξή μου (πόσο μ΄λλον το λόγο της για να λες ότι μου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου!!!). Αυτό που λες ότι ο φοιτητής δεν έχει λόγο δικό τους αλλά της παράταξης που εκπροσωπεί, είναι καθαρά θέμα ατόμου, νοοτροπίας, εξυπνάδας και προσωπικής ικανότητας στο λόγο. Και με τιμά φυσικά να φαίνεται σα διαφήμιση της παράταξής μου!!! Δεν ντρέπομαι ούτε να λεω πως είμαι ΠΑΣΠίτης στο Ρέθυμνο, ούτε να εκθέτω τα έργα της! Έργα όπως: Διδακτήρια Φιλοσοφικής, Πρώτη Γειτονιά Φοιτητικών Εστιών στο Πανεπιστήμιο Γάλλου, Σίτιση φοιτητών με μόνο ένα μόριο (δεν τρώνε δωρεάν δηλαδή οι φοιτητές που είναι Ρεθεμνιώτες και μένουν με την οικογένειά τους στο Ρέθυμνο), Αύξηση των διδακτικών μονάδων στο τυχίο της Φιλολογίας και τόοοοοσα άλλα. Είναι τιμή μου να τα εκθέτω και πάνω απ' όλα τιμή μου είναι που συνέβαλα κι εγώ έστω και λίγο σε όλα αυτά! |
Παράθεση:
Επίσης, προσωπικά πιστεύω πως το να διαφημίζεις την παράταξή σου συνδέεται άμεσα με πλύση εγκεφάλου. Δε λέω, αν όντως διαφέρετε από τις παρατάξεις στα άλλα πανεπιστήμια σας αξίζουν συγχαρητήρια αλλά το να φωνάζεις συνθήματα στις συνελεύσεις, το να είσαι τόσο φανατισμένος και το να θεωρείς τις διαφορετικές απόψεις των άλλων προσβλητικές, δε φανερώνει και τόσο αντικειμενική στάση. |
Είναι υγιές να φανατίζεσαι όταν 7 χρόνια έχεις αφιερώσει προσωπικό χρόνο, προσωπική δουλειά, ατέλειωτα ξενύχτια, κούραση, συνελεύσεις, ολομέλειες, να κοιμάσαι στα γραφεία, αγωνίες, φόβους, λύπες, όταν συγκρούεσαι καθημερινά με καθηγητές για το συμφέρον το δικό σου και των συμφοιτητών σου, όταν όλοι οι άλλοι σε χτυπάνε (σαν πρώτη παράταξη που είσαι) και εσύ συνεχίζεις να είσαι πρώτος σε έργα, λόγο και αποτέλεσμα...
Υ.Γ. Τώρα που πήγα κάμποσα χρόνια πίσω... μπήκα στη παράταξη με μακριά μαλλιά ως τη μέση, με μούσια, με μπλούζα Cradle of Filth, 78 κιλά παιδάκι αγύμναστο και τώρα έχω γίνει αγνώριστος... ρε πως πέρασαν τα χρόνια!!! Πάνε και μαλλιά, πάνε και οι μπλούζες και οι γκέτο οι αρβύλες... 95 κιλα τούμπανο... :) :) :) ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Μήπως είσαι πάρα πολύ υπερβολικός ;; Ούτε η κυβέρνηση δεν καταπιέζεται τόσο...
Επιμένω πως ο φανατισμός είναι άσχημο πράγμα ακόμα και αν έχουν περάσει 100 χρόνια. ΥΓ Πώς τα καταφέρνεις σε κάθε θέμα και καταλήγεις σε σένα, στα γυμναστήρια και στο πως ήσουν, είσαι και θα είσαι, είναι απορίας άξιον... kalo!!! |
Κατι μου λεει πως αν ρωτησουμε τη ΔΑΠ ρεθυμνου θα βρει αλλα τοσα κακα να μας πει για την ΠΑΣΠ
Ολοι μεσα σε αυτο το τρυπακι |
Άμα ρωτήσεις τους επικεφαλείς από κάθε παράταξη σε κάθε πανεπιστήμιο είναι ικανοί να σου εξιστορούν τα κατορθώματά τους και τις θυσίες τους για την παιδεία για κανένα χρόνο. Άσχετα αν είναι κομματόσκυλα δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως.
|
Παράθεση:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Και φυσικά όλοι έχουν να πουν κάτι κακό για τους άλλους. Πουθενά δεν υπάρχουν μόνο καλοί, ή μόνο κακοί. Και εμείς έχουμε κάνει λάθη όπως και ο καθένας... Το θέμα είναι να μαθαίνεις απο τα λάθη σου και να μην τα επαναλαμβάνεις. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:34. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin