|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Μέριλιν Μονρό είχε έξι δάκτυλα στα πόδια της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Στο πανάρχαιο ερώτημα "πρόσωπο ή σώμα;" έρχεται να απαντήσει μια νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν. Και η ορμόνη τεστοστερόνη φαίνεται ότι παίζει καταλυτικό ρόλο!
Οι γυναίκες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης προτιμούν πιο αρρενωπούς άντρες, ενώ οι άνδρες, με αντίστοιχα αυξημένα επίπεδα της ίδιας ορμόνης, έλκονται περισσότερο από τα όμορφα θηλυκά πρόσωπα. Η σχετική έρευνα του Εργαστηρίου Αναγνώρισης Προσώπων του πανεπιστημίου του Αμπερντίν στη Σκοτία είναι η πρώτη για το ρόλο που παίζει η τεστοστερόνη στην έλξη ανάμεσα στα φύλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Independent. "Εφόσον οι αρρενωποί άνδρες και οι γυναίκες με θηλυκότητα, πιστεύεται ότι γεννούν τα υγιέστερα παιδιά και η σεξουαλική έλξη είναι υψηλότερη όταν το επίπεδο της τεστοστερόνης είναι επίσης υψηλό, τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι άνδρες και γυναίκες, σε ορμονικές καταστάσεις όπου το ενδιαφέρον τους για σεξ είναι υψηλότερο, δείχνουν εντονότερη έλξη για υψηλής ποιότητας υγιείς συντρόφους", δήλωσε ο δρ Μπεν Τζόουνς, λέκτορας ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο. "Νομίζαμε ότι η σεξουαλική έλξη είναι σχετικά σταθερή μέσα στο χρόνο. Όμως η έρευνά μας έδειξε ότι η έλξη επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις στα επίπεδα της τεστοστερόνης", πρόσθεσε η ερευνήτρια δρ Λίζα Γουέλινγκ. (sport24.gr) Τελικά, εσείς τι προσέχετε περισσότερο;; Πρόσωπο ή σώμα ;; |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Πρόσωπο περισσότερο.
Το σώμα φτιάχνεται σχετικά εύκολα, το πρόσωπο όχι! Άσε που τα κεραυνοβόλα τα παθαίνεις όταν αντικρίζεις πρώτη φορά τον άλλο,όχι αν δεις το σώμα του! |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Προτιμώ το πρόσωπο. Με ιδιαίτερη αδυναμία στα όμορφα μάτια.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μυαλό. Και δευτερευόντως δάκτυλα. Είμαι καλά γιατρέ μου;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
nope. χεριών.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Μάτια....
![]() ![]() Κρίμα.... Πάντως τα δαχτυλα χεριών είναι πολύ σημαντικα. Ειδικά αν είναι μικρά.... |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 22-09-2008 στις 02:16. Αιτία: Θα ζήσει ρε.... |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: May 2017
![]() |
Και κοίτα να δεις που νόμιζα πως οι περισσοτεροι θα έλεγαν το σώμα. Εγώ έχω καταλάβει πάντως ότι κάνει πολύ θελκτική μια γυναίκα αν φοράει ωραίο άρωμα. Έχω ακούσει πολλές φορές στο δρόμο να λένε «α, ωραίο άρωμα όποια το φοράει» και κοιτάζω πάντα με ιδιαίτερη προσοχή πιο άρωμα μου ταιριάζει γιατί δεν πάνε σε όλα τα σωματότυπα όλα τα αρώματα, έχει να κάνει και με το ph του σώματος. Εγώ ψωνίζω συχνά από το venera.gr γιατί έχει πολλές επιλογές και μάλιστα επώνυμων αρωμάτων κι έχω βολευτεί. Ξέρω πλέον τι είναι αυτό που μου ταιριάζει.
![]() |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο