WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ανθρώπινες σχέσεις (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/)
-   -   Πρόσωπο ή σώμα ;; (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF-%CE%AE-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%3B%3B-8912.html)

depoina 21-09-2008 19:33

Πρόσωπο ή σώμα ;;

Στο πανάρχαιο ερώτημα "πρόσωπο ή σώμα;" έρχεται να απαντήσει μια νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν. Και η ορμόνη τεστοστερόνη φαίνεται ότι παίζει καταλυτικό ρόλο!
Οι γυναίκες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης προτιμούν πιο αρρενωπούς άντρες, ενώ οι άνδρες, με αντίστοιχα αυξημένα επίπεδα της ίδιας ορμόνης, έλκονται περισσότερο από τα όμορφα θηλυκά πρόσωπα.

Η σχετική έρευνα του Εργαστηρίου Αναγνώρισης Προσώπων του πανεπιστημίου του Αμπερντίν στη Σκοτία είναι η πρώτη για το ρόλο που παίζει η τεστοστερόνη στην έλξη ανάμεσα στα φύλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Independent.

"Εφόσον οι αρρενωποί άνδρες και οι γυναίκες με θηλυκότητα, πιστεύεται ότι γεννούν τα υγιέστερα παιδιά και η σεξουαλική έλξη είναι υψηλότερη όταν το επίπεδο της τεστοστερόνης είναι επίσης υψηλό, τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι άνδρες και γυναίκες, σε ορμονικές καταστάσεις όπου το ενδιαφέρον τους για σεξ είναι υψηλότερο, δείχνουν εντονότερη έλξη για υψηλής ποιότητας υγιείς συντρόφους", δήλωσε ο δρ Μπεν Τζόουνς, λέκτορας ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο.

"Νομίζαμε ότι η σεξουαλική έλξη είναι σχετικά σταθερή μέσα στο χρόνο. Όμως η έρευνά μας έδειξε ότι η έλξη επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις στα επίπεδα της τεστοστερόνης", πρόσθεσε η ερευνήτρια δρ Λίζα Γουέλινγκ. (sport24.gr)

Τελικά, εσείς τι προσέχετε περισσότερο;; Πρόσωπο ή σώμα ;;

gatoni 21-09-2008 21:37

Απάντηση: Πρόσωπο ή σώμα ;;

Πρόσωπο περισσότερο.

Το σώμα φτιάχνεται σχετικά εύκολα, το πρόσωπο όχι!
Άσε που τα κεραυνοβόλα τα παθαίνεις όταν αντικρίζεις πρώτη φορά τον άλλο,όχι αν δεις το σώμα του!

Mazda 6 21-09-2008 23:52

Προτιμώ το πρόσωπο. Με ιδιαίτερη αδυναμία στα όμορφα μάτια.

Astrolabos 22-09-2008 00:12

Μυαλό. Και δευτερευόντως δάκτυλα. Είμαι καλά γιατρέ μου;;D

aitherovamon 22-09-2008 01:15

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 59580)
Μυαλό. Και δευτερευόντως δάκτυλα. Είμαι καλά γιατρέ μου;;D

να υποθεσω ιδιαιτερη προτιμηση στα δαχτυλα ποδιων;;;;;;;p

Astrolabos 22-09-2008 01:28

nope. χεριών.

Neacel 22-09-2008 02:08

Μάτια....:clap::hehe:

Κρίμα....

Πάντως τα δαχτυλα χεριών είναι πολύ σημαντικα. Ειδικά αν είναι μικρά....

fineas 22-09-2008 18:21

Πρόσωπο, μάτια και κυρίως μυαλό, και... admin.. μην τρελαίνεσαι, μερικές φορές οι παντρεμένοι κολλάνε και στους λοβούς των αυτιών..

Dimark4920 21-10-2016 02:01

Το πρόσωπο είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που προσέχω σε μια γυναίκα. Αν και το σώμα συμπληρώνει αυτό που λέμε "πακέτο", είναι δευτερεύον ζήτημα.;p

IceQueen 07-07-2017 00:01

Και κοίτα να δεις που νόμιζα πως οι περισσοτεροι θα έλεγαν το σώμα. Εγώ έχω καταλάβει πάντως ότι κάνει πολύ θελκτική μια γυναίκα αν φοράει ωραίο άρωμα. Έχω ακούσει πολλές φορές στο δρόμο να λένε «α, ωραίο άρωμα όποια το φοράει» και κοιτάζω πάντα με ιδιαίτερη προσοχή πιο άρωμα μου ταιριάζει γιατί δεν πάνε σε όλα τα σωματότυπα όλα τα αρώματα, έχει να κάνει και με το ph του σώματος. Εγώ ψωνίζω συχνά από το venera.gr γιατί έχει πολλές επιλογές και μάλιστα επώνυμων αρωμάτων κι έχω βολευτεί. Ξέρω πλέον τι είναι αυτό που μου ταιριάζει. :clap:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0