|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο τελευταίος στρατιώτης που σκοτώθηκε στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ο Αμερικανός Χένρι Γκούντερ. Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός υπογράφτηκε στις 11 το πρωί της 11ης Νοεμβρίου του 1918. Στις 11:01 ο Αμερικανός στρατιώτης δέχτηκε μια μοιραία σφαίρα στο κεφάλι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
"Νικο, π%υτσο και ξυλο.
Δωσε και χωσε. Π%υτσο και ξυλο. Στις καργι%λες φρενο. Π%υτσο και ξυλο, στις σκρ%φες για να καταλαβουν..." http://www.youtube.com/watch?v=tJ9VUcu0NP0 Eντάξει όχι και τόσο αστείο βίντεο, αλλά ήταν η στιχομυθία απιστευτη.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αυτό το βιντεάκι το έβαλε ο Νίκος (όχι της ταινίας) στο θέμα "Αστείες φωτογραφίες και Video". Μου φάνηκε λίγο άκομψο για την κατηγορία, αλλά από την άλλη, μου έκανε τρομερή εντύπωση η θεώρηση του τύπου για τις γυναίκες. Αλήθεια, αυτή είναι η σημερινή μόδα; Από την μία να καταδικάζουμε την οικιακή βία και από την άλλη να ζητάμε π%τσο και ξύλο; Πως θα θεωρούσατε την στάση του πρωταγωνιστή; Αμυντική ή επιθετική;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αυτό είναι το πρόβλημά σου;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Δεν έχω πρόβλημα
Αλλά εαν η γυναίκα του είναι εκείνο εκεί το πράγμα που γκομενίζει όπως λέει αυτός τότε να μην πάρω σοβαρά το ερώτημα ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
αυτο τι ειναι ακριβως? απο ταινια, παρειστικο τι ειναι?
Προφανως δε συμφωνει κανεις με το ευρος των πραξεων. Οχι και τα δοντια ρε παιδια, δε θα κυκλοφορειται μετα. Παντως, στα πλαισια του ''οι γκομενες εχουν ξεφυγει πλεον σε ολα'' συμφωνω με τη φιλοσοφια να σφιξουν λιγο τα λουρια. Οχι ξυλο και τετοια, αλλα να μη τις κυνηγαμε αλλο ρε μαγκες. Δε θες κυρια μου? Καληνυχτα |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Ναι αλλά εαν είσαι παντρεμένος με μια τέτοια τότε το φέυγω απλά δεν είναι κάτι εύκολο γιατί εκτός από τα συναισθηματικά υπάρχουν και τα νομικά θέματα που πρέπει να διευθετήσει ο ενδιαφερόμενος... Και αυτά παίρνουν χρόνο......!
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
καλα δε μιλαω για τη φαση του γαμου. γιατι αν εισαι παντρεμενος με τετοια εχεις μεγαλη ευθυνη που εγινε ετσι στην πορεια ή ηταν ετσι απο πριν και την πηρες
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
κατ αρχην ειναι σιγουρα απο ταινια ρε παναγιωτη. αλλαζουν τα πλανα κλπ. Οσο για τη φωτεινουλα δεν ειναι αυτη η χοντρη εκει.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:49.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο