![]() |
Ανδρικές Συμπεριφορές
"Νικο, π%υτσο και ξυλο.
Δωσε και χωσε. Π%υτσο και ξυλο. Στις καργι%λες φρενο. Π%υτσο και ξυλο, στις σκρ%φες για να καταλαβουν..." http://www.youtube.com/watch?v=tJ9VUcu0NP0 Eντάξει όχι και τόσο αστείο βίντεο, αλλά ήταν η στιχομυθία απιστευτη....;p |
Απάντηση: Ανδρικές Συμπεριφορές
Αυτό το βιντεάκι το έβαλε ο Νίκος (όχι της ταινίας) στο θέμα "Αστείες φωτογραφίες και Video". Μου φάνηκε λίγο άκομψο για την κατηγορία, αλλά από την άλλη, μου έκανε τρομερή εντύπωση η θεώρηση του τύπου για τις γυναίκες. Αλήθεια, αυτή είναι η σημερινή μόδα; Από την μία να καταδικάζουμε την οικιακή βία και από την άλλη να ζητάμε π%τσο και ξύλο; Πως θα θεωρούσατε την στάση του πρωταγωνιστή; Αμυντική ή επιθετική;
|
Καλά η φωτεινούλα της συζήτησης είναι αυτή η μπετονιέρα που φαίνεται στο βίντεο;
|
Αυτό είναι το πρόβλημά σου;:P
|
Δεν έχω πρόβλημα :P Αλλά εαν η γυναίκα του είναι εκείνο εκεί το πράγμα που γκομενίζει όπως λέει αυτός τότε να μην πάρω σοβαρά το ερώτημα :P
|
αυτο τι ειναι ακριβως? απο ταινια, παρειστικο τι ειναι?
Προφανως δε συμφωνει κανεις με το ευρος των πραξεων. Οχι και τα δοντια ρε παιδια, δε θα κυκλοφορειται μετα. Παντως, στα πλαισια του ''οι γκομενες εχουν ξεφυγει πλεον σε ολα'' συμφωνω με τη φιλοσοφια να σφιξουν λιγο τα λουρια. Οχι ξυλο και τετοια, αλλα να μη τις κυνηγαμε αλλο ρε μαγκες. Δε θες κυρια μου? Καληνυχτα |
Ναι αλλά εαν είσαι παντρεμένος με μια τέτοια τότε το φέυγω απλά δεν είναι κάτι εύκολο γιατί εκτός από τα συναισθηματικά υπάρχουν και τα νομικά θέματα που πρέπει να διευθετήσει ο ενδιαφερόμενος... Και αυτά παίρνουν χρόνο......!
|
καλα δε μιλαω για τη φαση του γαμου. γιατι αν εισαι παντρεμενος με τετοια εχεις μεγαλη ευθυνη που εγινε ετσι στην πορεια ή ηταν ετσι απο πριν και την πηρες
|
Σαν παντρεμένος φαινόταν αυτός...
|
κατ αρχην ειναι σιγουρα απο ταινια ρε παναγιωτη. αλλαζουν τα πλανα κλπ. Οσο για τη φωτεινουλα δεν ειναι αυτη η χοντρη εκει.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:08. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin