|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι γρύλοι ακούν μέσω τον γόνατων τους | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε ζήσει κάποια πράγματα που θέλουμε να τα ξεχάζουμε... ή τα θυμόμαστε μετά από καιρό και γελάμε...
Αλλά καμιά φορά σπάνια τα συζητάμε... Καιρός να τα ξεπεράσουμε αυτα! Ότι γίνεται... έχει λόγο που γίνεται! |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
Ας ξεκινήσω πρώτη λοιπόν....
Μόλις πήρα μεταγραφή από Θεσσαλονίκη... και ερχόμουνα Αθήνα... μάζεψα όλα μου τα πράγματα - ρούχα κυρίως - και θα ανέβαιναν οι δικοί μου κανένα μήνα αργότερα να πάρουν και τα έπιπλα... μόλις έφτασα Αθήνα και άνοιξα τις βαλίτσες.... διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει όλα μου τα εσώρουχα στη Θεσσαλονίκη!!! και ήταν και Κυριακή... ρόμπα... έλεος όμως... πού να το πω... πάντως μια ανανέωση δεν μου έκανε κακό! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Χτες το βράδυ περπατούσα αντίθετα σε μονόδρομο και στη μέση αυτού, όταν ξαφνικά ακούω φρενάρισμα και κόρνες πίσω μου. Ένας ηλίθιος φρόντισε να με καλωσορίσει στην πρωτεύουσα με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ηλιθιότητας που διακρίνει κάποια ζώα που όταν αδειάζει η Αθήνα ξεδιπλώνουν το οδηγικό τους ταλέντο. Μου κόπηκε το αίμα, αλλά για σπάσιμο δεν έκανα άκρη και συνέχισα να περπατάω στη μέση του δρόμου με τον ηλίθιο να συνεχίζει να κορνάρει. Κάποια φάση κατέβηκε και άρχισε να με βρίζει, αλλά ήταν τυχερούλης γιατί έφτασα στο σπίτι. Αλλιώς θα τον πήγαινα σημειωτόν σε όλη την Αγ. Ιωάννου (κάπου 15 τετράγωνα).
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:00.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο