|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Απ' όλες τις φυλές του πλανήτη, οι μόνοι που δεν χρησιμοποιούν τη φωτιά είναι οι Adaman και οι Πυγμαίοι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Σόρρυ που επεμβαίνω αργοπορημένα αλλά είχα πήξει.
Λοιπόν για να μπουν τα πράματα στη θέση τους: ο bro μου δεν είναι γοριλάκι.Εγώ είμαι ο τριχωτος της οικογένειας,αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Όποιος ξυρίζει τις τρίχες του,ειδικά στα πόδια είναι τόσο αδερφή που φωνάζει "'οποιος δε τονπαίρνει straight είναι ρε"... Το καλοκαίρι του 2005 αναγκάστηκα να ξυρίσω το ένα μου πόδι για να κάνω ένα χειρουργειο.Δεν υπήρχε πιο ντροπιαστικό πράγμα από το να βγαίνω στη παραλία χωρίς τις τρίχες μου... |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Α πα πα πα πα...η μόνη φορά που ξυρίστικα εκτός από το πρόσωπο, ήταν για ανάγκες επέμβασης...και παραθέτω την ατάκα που λέω σε όλους και κανείς δεν την πιάνει με την μια: Το ότι όσοι κανελώνουν το ρυζόγαλο/τρίζουν την όπισθεν/ρίχνουν τον κολλιό στο λάδι/κτλ κτλ ξυρίζουν το σώμα τους, δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν ξυρισμένο σώμα ανήκουν στην ίδια κατηγορία
![]() όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Πες μου ένα τελευταίο είσαι άτριχος? Τέλλλλλλλλλλλλλλλλλλος....
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Πήξαμε στους γορίλες...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:37.

Υβριδικός τρόπος