![]() |
Απάντηση: Άντρες και....τρίχες
Μπραβο ρε γατονι!Ετσι γιατι μου φαινεται οτι μας θελουν γκεουλες αλλα δε θα τους περασει!:armed:
|
Σόρρυ που επεμβαίνω αργοπορημένα αλλά είχα πήξει.
Λοιπόν για να μπουν τα πράματα στη θέση τους: ο bro μου δεν είναι γοριλάκι.Εγώ είμαι ο τριχωτος της οικογένειας,αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Όποιος ξυρίζει τις τρίχες του,ειδικά στα πόδια είναι τόσο αδερφή που φωνάζει "'οποιος δε τονπαίρνει straight είναι ρε"... Το καλοκαίρι του 2005 αναγκάστηκα να ξυρίσω το ένα μου πόδι για να κάνω ένα χειρουργειο.Δεν υπήρχε πιο ντροπιαστικό πράγμα από το να βγαίνω στη παραλία χωρίς τις τρίχες μου... |
Ουτε εγω ξυρισα ποτε τις τριχες των ποδιων μου.
Ομως, στο κολυμβητηριο -καλως ή κακως- ολοι ειναι ξυρισμενοι και νιωθεις αβολα εσυ και οι περηφανες τριχες σου (οσο και αν ακουγεται παραξενο). Οποτε αν ειχα πολλες τριχες μπορει και να το εκανα το ψυχικο. Ευτυχως δεν εχω οποτε δεν χρειαζεται να μπω σε διλληματα. Στη μπαλα ειναι αλλη ιστορια εχεις την καλτσα και δεν φαινεται τιποτα οποτε οσοι παιζουν μπαλα και ξυριζουν τα ποδια στην πραγματικοτητα δεν εχουν κανενα λογο να το κανουν. Βεβαια ουτε το να εισαι γοριλας ειναι ωραιο. Το να εχεις μια ικανοποιητικη ποσοτητα τριχων ειναι το καλυτερο πιστευω. |
Δεν ξερω τι λετε γενικα για τους αντρες και τις τριχες,αλλα σιγουρα το πιο μισητο ειναι το θεμα γυναικες και τριχες...:P
|
Eυτυχώς η Mary Jane ξυρίζεται παντου ...
|
Α πα πα πα πα...η μόνη φορά που ξυρίστικα εκτός από το πρόσωπο, ήταν για ανάγκες επέμβασης...και παραθέτω την ατάκα που λέω σε όλους και κανείς δεν την πιάνει με την μια: Το ότι όσοι κανελώνουν το ρυζόγαλο/τρίζουν την όπισθεν/ρίχνουν τον κολλιό στο λάδι/κτλ κτλ ξυρίζουν το σώμα τους, δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν ξυρισμένο σώμα ανήκουν στην ίδια κατηγορία ;p
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! |
Πες μου ένα τελευταίο είσαι άτριχος? Τέλλλλλλλλλλλλλλλλλλος....
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.......;p |
Παράθεση:
:hehe::hehe::worship: ''Πες μου οτι εισαι ατριχος,αυτο πες μου μονο .τεΛΛος'' |
Εγω ειμαι αρκουδανθρωπος κατα τ αλλα η μονη φορα που χω ξυρισει σημειο του σωματος ειναι για εγχειρηση η οποια εχιε επαναληφθει 5-6 φορες.
|
Πήξαμε στους γορίλες...
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:10. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin