Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni
Δεν είπα πως είναι ο μόνος που μίλησε δημόσια για τη διαιτησία.Είπα πως είναι ο μόνος που το έκανε και δεν ανασκεύασε στον αθλητικό δικαστή και γι' αυτό τιμωρήθηκε χωρίς να θεωρώ σωστό το γεγονός πως δεν τιμωρήθηκαν όσοι ανασκεύασαν.
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν Ολυμπιακό,κατακρίνω τον Ζήκο.
Με την Ξάνθη προφανώς και αδικήθηκε ο Ολυμπιακός με το ανύπαρκτο πέναλτυ και την αποβολή στο τέλος όπως και έχει ευνοηθεί σε πολλές περιπτώσεις (σαφώς περισσότερες από αυτές που αδικήθηκε).Δεν χρειάζεται να εθελοτυφλούμε για να υποστηρίξουμε την άποψη μας
Και τέλος ξαναρωτάω: Γιατί να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση μετά από ένα ματς που ο διαιτητής πέρασε απαρατήρητος και στο οποίο εντελώς τυχαία η ομάδα του έχασε;
Δεν πιστεύω πως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να πιστεύει πως ο Ζήκος θα έκανε αυτή τη δήλωση αν η ΑΕΚ είχε κερδίσει στο Καραϊσκάκη.
|
Τώρα παίζουμε με τις λέξεις. Το ζήτημα δηλαδή είναι η ΤΥΠΙΚΗ δικαιολογία τύπου Άντζα ότι χαιρετούσε ή τύπου Φερναντο Νάβας ότι έδειχνει στον κόσμο ότι το σκορ ήταν 1-1? Καμία σημασία δεν έχουν οι αστείες δικαιολογίες στις απολογίες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρόκειται για άδικη απόφαση έστω και αν επαναλαμβάνω πως δεν είναι ουσιαστική. Είναι παράδειγμα η απόφαση Ζήκου και το χειρότερο είναι πως πλεον πρέπει να ακολουθήσουν παρόμοιες τιμωρίες ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για παρόμοιες δηλώσεις. Και δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι σημαίνει αυτό σε μια διαιτησία σαν την δική μας που φέτος ειναι στα χειρότερα της.
Εγώ δεν θεωρώ πως ήταν ανύπαρκτο το πέναλτι αλλά αυτό είναι η άποψη μου και η κριτική στην άποψη μου είναι θεμιτή.
Αδυνατώ όμως να κατανοήσω ότι εκείνη την στιγμή ο διαιτητής είχε τον Ζήκο στο μυαλό του. Λες και θα λογοδοτήσει σε αυτόν.
Φυσικά αν είχε νικήσει η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ αυτή την δήλωση ο Ζήκος. Φυσικά και ήταν μια ανέξοδη κίνηση του να δικαιολογήσει την ήττα αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως έστω και αν ήταν μια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Και κανέναν δεν πρέπει να κατακρίνουμε γιατί λέει την αλήθεια. Γιατί τότε πραγματικά εθελοτυφλούμε.