|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καρδιά του σκύλου χτυπά 40 φορές περισσότερο από την δική μας. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Δεύτερον,λέω την άποψη μου για το θέμα και δεν υπερασπίζομαι καμία ομάδα. Τρίτον,φυσικά και δεν επικροτώ την αθώωση αυτών που κάνανε κωλοτούμπα μετά απλά αναφέρω γιατί αυτοί δεν τιμωρήθηκαν ενώ ο Ζήκος τιμωρήθηκε. Και οι προηγούμενοι που κλήθηκαν για τον ίδιο λόγο και ανασκεύασαν να τιμωρηθούν έπρεπε. Τέταρτον, αν δημιούργησε κλίμα φάνηκε στο ματς με την Ξάνθη (εντελώς τυχαία ήταν το επόμενο ματς στο Καραϊσκάκη). Στην τελική ποιός ο λόγος να κάνει τέτοια δήλωση μετά από ένα ματς που δεν υπήρχε ούτε μία αμφισβητούμενη φάση; Τέλος αυτό το "Ο Ζήκος το τόνισε ότι η διαιτησία ΔΕΝ επηρέασε το αποτέλεσμα" είναι αστείο. Αν δηλαδή πει κάποιος "Δεν είμαι ρατσιστής. Αλλά οι μαύροι ειναι δούλοι" (παράδειγμα φέρνω,φυσικά και δεν πιστεύω κάτι τέτοιο) σημαίνει πως η δήλωση του αναιρείται επειδή είπε αρχικά πως δεν είναι ρατσιστής; | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Εν τέλη αν εσύ θεωρείς πως όσα χρόνια είναι επαγγελματικό το ποδόσφαιρο ο μοναδικός που μίλησε δημόσια άσχημα για την διαιτησία και ως εκ τούτου έπρεπε να τιμωρηθεί είναι ο Ζήκος τότε δέχομαι την άποψη σου. Αναφέρομαι πως υπερασπίζεσαι διότι δεν θεωρώ πως εφόσον είσαι Ολυμπιακός και ο Ζήκος μίλησε για αυτό το γήπεδο είναι σύμπτωση που υποστηρίζεις την τιμωρία του. Επίσης αναφέρω όμως πως η τιμωρία του δεν αφορά τον Ολυμπιακό και δεν χρειάζεται ως εκ τούτου οι οπαδοί του να στηρίζουν ανθρώπους που ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους ανάλογα με το δικό τους συμφέρον. Παρακολουθώ χρόνια ποδόσφαιρο και δυσκολεύμαι αφάνταστα να πιστέψω πως ο Ζήκος έχει την δύναμη να επηρεάσει την διαιτησία στην Ελλάδα. Η προσωπική μου άποψη είναι πως με την εξαίρεση ελαχίστων συναντήσεων ο Ολυμπιακός δεν έχει αδικηθεί στο πρωτάθλημα (ούτε με την Ξάνθη, ούτε με τον ΠΑΟ), γενικότερα δεν τον αδικούν (όπως και τις αλλες μεγάλες ομάδες όχι όμως με την ίδια συχνότητα) και κανένας Ζήκος δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό το ποδόσφαιρο μας αν μπορούσε να συμβεί αυτό. Τέλος η δήλωση του ήταν συγκεκριμένη και σου ξεφευγει. Ασχολήθηκε γενικότερα με την κατάσταση στο συγκεκριμένο γήπεδο και όχι με αυτόν τον αγώνα. Μίλησε για ότι έχει βιώσει τόσο καιρό αλλά και για ότι συζητούνε μεταξύ τους οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε αυτός τελειώνει φέτος και επίσης έχει βιώσει την κάτασταση στο εξωτερικό που είναι εντελώς διαφορετική για αυτό το είπε. Νομίζω πριν 2 χρόνια δεν θα το έλεγε | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cesar : 18-01-2008 στις 18:46. |
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:55.

Υβριδικός τρόπος