|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το πιο δυνατό ζώο είναι ένα ...σκαθάρι (Scarabaeidae) που συναντάται κυρίως σε τροπικές ζώνες. Μετρήθηκε ότι μπορεί να σηκώσει 850 φορές το βάρος του. Σαν να σήκωνε ένας μέσος άνθρωπος 64 τόνους. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Badabing, badaboom I am Vladimir Putin!
![]() Εγγραφή: Sep 2007
Περιοχή: My bedroom
![]() |
Σορρυ αν υπαρχει ηδη γκρουπ...
Αν δεν υπαρχει ομως μπορουμε να φτιαξουμε ενα. Το ΝΒΑ μολις ξεκινησε κ υπαρχουν ακομα 80 παιχνιδια, οποτε εχουμε πολυ καιρο. Κατ'αρχας το εχει παιξει κανεις? Εγω ξεκινησα φετος κ ειναι πολυ εθιστικο. Αν μαζευτουμε 8-10 μπορουμε να το κανουμε. Τα γκρουπς λειτουργουν ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο κ ολοι θα ξεκινησουμε απο το 0 κ οι παικτες διαλεγονται μεσω ντραφτ. Ακουω συμμετοχες... |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
NBA fantasy από όσο ξέρω δεν υπάρχει εδώ. Είμαι μέσα στο να το ξεκινήσουμε και ξέρω ότι ο γατόνης θα το τιμήσει σίγουρα. Για τα άλλα τα σαπάκια δε ξέρω
Για δώσε λίνκ να γραφτούμε. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
![]() |
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba
Το γκρουπ μας μπορει να βρεθει εδω http://basketball.fantasysports.yaho...gue/worldforum Υποθετω πως οι περισσοτεροι εχετε λογαριασμο στο yahoo οποτε δεν χρειαζεται εγγραφες κ αλλα... Group Name: WORLD.GR Pass: world Δεν ξερω αν εχετε παιξει κ απο πριν. Μερικοι βασικοι κανονες Δεν φτιαχνεις μονος σου τις ομαδες. Φτιαχνονται μονες τους με auto-draft, μπορεις ωστοσο να φτιαξεις κατι σαν shortlist ωστε η ομαδα σου να σχηματιστει οσο γινεται πιο κοντα σε αυτο που θελεις εσυ. Ετσι οι ομαδες θα ειναι οσο γινεται πιο ισσοροπημενες. Ετσι ολες οι ομαδες θα εχουν διαφορετικους παικτες. Καμια ομαδα δεν θα τον ιδιο παικτη. Οταν ξεκινησει το παιχνιδι μπορειτε να κανετε ανταλλαγες παικτων η να μπειτε στη σειρα για να παρετε ελευθερους παικτες που αφησαν αλλες ομαδες. Υπαρχει οριο στα ποσα παιχνιδια μπορεις να χρησιμοποιησεις μια ΘΕΣΗ.. Το οριο ειναι 82 παιχνιδια κ ισχυει για την θεση κ οχι για τον παικτη. Μπορεις π.χ. να σρησιμοποιησεις τη θεση του ποιντ γκαρντ 82 φορες μονο. Υπαρχουν οι θεσεις Point Guard Shooting Guard Guard (Point Guard+Shooting Guard) Small Forward Power Forward Forward (Small forward+Power Forward) Center Center Παγκιτες Εκτος Αποστολης Ακουγεται περιπλοκο αλλα δεν ειναι. Θα το συνηθισετε. Εγω ακομη μαθαινω. Επειδη μολις γινει το ντραφτ ολοι οι καλοι παικτες θα καταληξουν στις υπαρχουσες ομαδες θα πρεπει να κανουμε λιγη υπομονη εως οτου βρεθουν μερικες ομαδες κ μετα θα γινει το ντραφτ. Να μην παιζουμε τρια ατομα. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Arkadios : 05-11-2007 στις 06:45. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
![]() |
Παιδια τι θα γινει? Μονο 2 ομαδες ειμαστε εως τωρα...
Να μαζευτουμε τουλαχιστον 4-5 να εχει λιγη πλακα το θεμα γιατι αλλιως δεν αξιζει. Κανεις? |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
![]() |
Μπηκαν μονο 3 ομαδες
lefti Greek Boston Celtics Panathinaikos Μιας κ δεν μπαινουν αλλοι, λεω να κανουμε το ντραφτ αυριο κ να ξεκινησουμε. Τι λετε? |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:33.

Για δώσε λίνκ να γραφτούμε.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο