![]() |
Απάντηση: Uefa Champions League Fantasy Football
Πως ακριβως βλεπεις την ομαδα του αλλου;γιατι εγω παταω πανω στο ονομα αλλα δεν μ ανοιγει την ομαδα.
|
Σου την λένε στο msn:P
|
Μετά την έναρξη των αγώνων μπορείτε να δείτε τις ομάδες όλων!
Καλά πήγα σμρ, θα μπορούσα καλύτερα αλλά δεν πήγε ο αρχηγός μου καλά. Περιμένουμε και τα αυριανά για την άμυνα ;D ΥΓ: Τον Neacel δε βλέπω καλά. |
ρε νισελ, πως το κανες?:P
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ. ΚΑΡΜΑ αν νιωθεις κατι καυτο ειναι η ανασα μου. εφαγα και κατι λουκανικα σημερα... |
Eυκολα βγαινω ουεφα και με 6 παιχτες να μην εχουν παιξει ακομα.Μεταξυ αυτων και ο αρχηγος μου
|
1 Aitherovamon 35
2 Villarreal 34 3 Stormriders 32 4 greek souvlaki fc 30 5 Dream team 7 26 5 Katalanos07 26 5 Katsapliades FC 26 8 Panionios FC 21 9 F.C.Kallithea 17 10 Ampaloi A.E. 15 11 Abalians 14 12 omada epsilon 13 13 prokroustis 12 14 beer fc 11 15 Mpouria FC 9 16 Xavalencia 8 17 Teipeirmechengs Utd 7 |
καλα η ομάδα προκρούστης είναι του προκρούστη. η ομάδα εψιλον ?
|
Του ιδίου ;D
Ο άνθρωπας έχει καλή ομάδα όντως και μάλλον θα προηγείται αύριο. Καλά μιλάμε ήμουν σίγουρος ότι κάποιος από τα αδέρφια θα είχε πάρει τον Πουστίγιο στην ομάδα του. Κανείς όμως ;D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Το σκεφτηκα αλλα δεν ειχα λεφτα.Και να τον επαιρνα για παγκιτης θα προοριζοταν παντως:fit: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:25. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin