WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   World Sports (http://www.world.gr/forum/world-sports/)
-   -   Formula 1 2007 (http://www.world.gr/forum/world-sports/formula-1-2007-a-48.html)

Commando7hh 22-10-2007 02:25

Απάντηση: Formula 1 2007

ΤΕΛΛΛΛΛΛΛΟΣ

http://uk.eurosport.yahoo.com/211020...confirmed.html

οριστικα και αμετακλητα τελειωνει αυτη η σεζον.

Πρωταθλητης ο κυριος Kimi Matias Räikkönen.

depoina 22-10-2007 10:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Commando7hh (Μήνυμα 34110)
Ποιον να χαλασει μωρε, θυληκε Αλονσο ;p το καημενο το παιδακι?? Που ειχε συμβολαιο 340.000 λιρες?? Που ουτε στην καντινα στο pit lane δεν μπορουσε να πιει μια πορτοκαλαδα :P

Και το οτι δεν καταφερε να παρει το πρωταθλημα δεν αλλαζει τιποτα. Παραμενει παιδι-θαυμα και σιγουρα ειναι the next big thing που λενε και οι φιλοι μου οι αμερικανοι.

Ναι ρε γαμώτο..Διψασμένος έμεινε όλο το χρόνο... :hehe:
Το ότι είναι παιδί-θαύμα έχεις δίκιο...Το ποστ μου μάλλον θα έπρεπε να λέει 'Δε σας χάλασε αγγλάκια', διότι δε χάρηκα που έχασε ο Lewis αλλά που τα γραφικόμετρα εδώ είχαν πάρει φωτιά και στο τέλος πήραν τα @@ τους.... ;D

Commando7hh 22-10-2007 17:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 34143)
Ναι ρε γαμώτο..Διψασμένος έμεινε όλο το χρόνο... :hehe:
Το ότι είναι παιδί-θαύμα έχεις δίκιο...Το ποστ μου μάλλον θα έπρεπε να λέει 'Δε σας χάλασε αγγλάκια', διότι δε χάρηκα που έχασε ο Lewis αλλά που τα γραφικόμετρα εδώ είχαν πάρει φωτιά και στο τέλος πήραν τα @@ τους.... ;D

τοτε, και για πρωτη φορα απο καταβολης φορουμ(η και κοσμου ακομα) εχω να πω: κι εγω μαζι σου :P

οι αγγλοι ειναι οντως τρισαθλιοι και τους αξιζει η νιλα με την εθνικη που επαθαν.

greekfansws 23-10-2007 01:11

http://media2.feed.gr/filesystem/ima...881_457329.JPG

Aλόνσο: «Θα είναι αστείο αν το πάρει ο Χάμιλτον»

Η McLaren θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης των αγωνοδικών του GP Βραζιλίας και το τίτλος του Πρωταθλητή, δυστυχώς, θα κριθεί στα δικαστήρια.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη μόνο καλό δεν κάνει στην χιλιοταλαιπωρημένη φέτος εικόνα της F1.

«Θα είναι αστείο και ήδη φέτος είχαμε πολλά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα είναι μεγάλο χτύπημα για το σπορ», είπε ο Φερνάντο Αλόνσο αναφερόμενος στην περίπτωση που η McLaren δικαιωθεί στο Διεθνές δικαστήριο της FIA, τιμωρηθούν τα μονοθέσια της Williams Toyota και BMW Sauber και ο τίτλος του Πρωταθλητή καταλήξει στα χέρια του Χάμιλτον...

Από κει και πέρα, ο Ισπανός έριξε τα βέλη του στη McLaren για τον τρόπο που η McLaren έχασε το Πρωτάθλημα. «Aπ' ότι φάνηκε δεν υπήρξε σωστή διαχείριση. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Η McLaren έχασε το Πρωτάθλημα από κάποιες αποφάσεις που πήρε, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν είναι μυστικό ότι δεν με βοήθησαν πολύ. Αυτό που είπε το αφεντικό μου (Ρον Ντένις) στην Κίνα, ότι δεν αγωνίζονται κόντρα στον Ράικονεν, αλλά εναντίον μου, τα λέει όλα. Έτσι, η McLaren είχε τον δικό της ρόλο στην απώλεια του τίτλου, αλλά και η Ferrari έκανε καλύτερη δουλειά από όλους. Στους τελευταίους αγώνες, τα χέρια και τα πόδια μου ήταν 'δεμένα. Δεν είχα καθόλου δύναμη. Έπρεπε να κάνω τα όλα με τον τρόπο που μου έλεγαν και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειά μου να κλείσω τη διαφορά».

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο Αλόνσο διέψευσε ότι έχει αποφασίσει να αφήσει τη McLaren όπως και τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στη Renault: «Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω μιλήσει με καμιά άλλη ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν μείνω στη McLaren, δεν μπορώ να πω ότι η Renault είναι η πρώτη επιλογή μου».

O Ρον Ντένις από την πλευρά του τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα: «Έχουμε πει επανειλημμένως ότι το θέμα των πιλότων θα το διευθετήσουμε μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα υπάρξουν εξελίξεις».

Να σου τύχει συνοδηγός στην ομάδα, τί να πεις; :jerk:

Commando7hh 23-10-2007 02:12

Παντως και ο ιδιος ο Hamilton δηλωσε οτι δεν θελει να παρει με αυτο τον τροπο το πρωταθλημα.

Και δεν νομιζω να κανει κατι τετοιο η FIA. Θα ηταν καταστροφη για το αθλημα.

gatoni 23-10-2007 02:16

Αν δεν είχε γίνει το σκάνδαλο με την κατασκοπία είχε μια ελπίδα η Μακλάρεν,τώρα δεν την δικαιώνουν με την καμία.

Katalanos 23-10-2007 14:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 34226)
http://media2.feed.gr/filesystem/ima...881_457329.JPG

Aλόνσο: «Θα είναι αστείο αν το πάρει ο Χάμιλτον»

Η McLaren θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης των αγωνοδικών του GP Βραζιλίας και το τίτλος του Πρωταθλητή, δυστυχώς, θα κριθεί στα δικαστήρια.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη μόνο καλό δεν κάνει στην χιλιοταλαιπωρημένη φέτος εικόνα της F1.

«Θα είναι αστείο και ήδη φέτος είχαμε πολλά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα είναι μεγάλο χτύπημα για το σπορ», είπε ο Φερνάντο Αλόνσο αναφερόμενος στην περίπτωση που η McLaren δικαιωθεί στο Διεθνές δικαστήριο της FIA, τιμωρηθούν τα μονοθέσια της Williams Toyota και BMW Sauber και ο τίτλος του Πρωταθλητή καταλήξει στα χέρια του Χάμιλτον...

Από κει και πέρα, ο Ισπανός έριξε τα βέλη του στη McLaren για τον τρόπο που η McLaren έχασε το Πρωτάθλημα. «Aπ' ότι φάνηκε δεν υπήρξε σωστή διαχείριση. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Η McLaren έχασε το Πρωτάθλημα από κάποιες αποφάσεις που πήρε, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν είναι μυστικό ότι δεν με βοήθησαν πολύ. Αυτό που είπε το αφεντικό μου (Ρον Ντένις) στην Κίνα, ότι δεν αγωνίζονται κόντρα στον Ράικονεν, αλλά εναντίον μου, τα λέει όλα. Έτσι, η McLaren είχε τον δικό της ρόλο στην απώλεια του τίτλου, αλλά και η Ferrari έκανε καλύτερη δουλειά από όλους. Στους τελευταίους αγώνες, τα χέρια και τα πόδια μου ήταν 'δεμένα. Δεν είχα καθόλου δύναμη. Έπρεπε να κάνω τα όλα με τον τρόπο που μου έλεγαν και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειά μου να κλείσω τη διαφορά».

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο Αλόνσο διέψευσε ότι έχει αποφασίσει να αφήσει τη McLaren όπως και τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στη Renault: «Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω μιλήσει με καμιά άλλη ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν μείνω στη McLaren, δεν μπορώ να πω ότι η Renault είναι η πρώτη επιλογή μου».

O Ρον Ντένις από την πλευρά του τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα: «Έχουμε πει επανειλημμένως ότι το θέμα των πιλότων θα το διευθετήσουμε μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα υπάρξουν εξελίξεις».

Να σου τύχει συνοδηγός στην ομάδα, τί να πεις; :jerk:

αφου δεν το πηρε ο κομπλεξικος ισπανος ας λεει οτι θελει δεν με νοιζει;p.
και αφου το πηρε και η φεραρι ακομα καλυτερα

aitherovamon 23-10-2007 15:24

καλυτερα να γυρισει πισω στη ρενο ο ισπανος...η τουλαχιστον στη bmw αν μπορει..τουλαχιστον να εχουμε τρεις ομαδες που θα παλευουν για το κατασκευαστων..

αληθεια,,ο μοντογια που βρισκεται;

Katalanos 23-10-2007 15:32

στο τρτ αν δεν κανω λαθος

aitherovamon 23-10-2007 15:55

πολυ κατωτερο ειναι αυτο το τρτ?

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:26.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0