![]() |
Euroleague Fantasy Challenge
Το fantasy για την Ευρωλίγκα.
Το link για να γραφτείτε: http://fantasychallenge.euroleague.net/ Φτιάχνετε την ομάδα σας και πάτε στο Private Leagues -> join a private league. Το δικό μας είναι το world league (μην μπερδευτείτε με το World League(123) που επίσης υπάρχει) password: world.gr H δική μου ομάδα λέγεται zavarakatranemia! ;p |
Απάντηση: Euroleague Fantasy Challenge
Δν βρισκω τη λιγκα μας.
|
Αυτά που βλέπεις είναι η πρώτη και η τελευταία λίγκα σε κάθε υποενότητα. Τα ταξινομεί αλφαβητικά. Η δικιά μας θα είναι προς το τέλος,αυτή τη στιγμή είναι μέσα στην προτελευταία υποενότητα που λέει From vinuesa league to Zalgiris (pass: zal). Εκεί μπαίνεις και το βρίσκεις. Αλλά όσο δημιουργούνται νέες λίγκες προφανώς θα αλλάζουν η πρώτη και η τελευταία κάθε υποενότητας.
|
1st Nekro8aftes E.P.E astrolabos 0.0
2nd Xavalencia 14412 Xavalencia 0.0 3rd zavarakatranemia cpyrpyris 0.0 ;D |
1st Gnwstoi Agnwstoi Kafroi PIPPO9
2nd Nekro8aftes E.P.E astrolabos 3rd Xavalencia 14412 Xavalencia 4th zavarakatranemia cpyrpyris |
Καλώς τους πελάτες μου.Το βράδυ που θα 'χω χρόνο θα φτιάξω ομάδα.
|
Παράθεση:
Μη φας πριν φτιάξεις ομάδα,σου έχω γλαρόσουπα. ;D |
Esperos is on the pitch...
|
Tagaria B.C.
Πρεπει να πω οτι στην επιλογη των παικτων το γραφικομετρο εσπασε. :P |
ειπα να φτιαξω μια ομαδα να μπω αλλα δεν ξερω τους παικτες.... ουτε σε τι θεση παιζουνε
ΥΓ. έβαλα σε μια ομάδα κάτι άμπαλους, αλλά δεν βρίσκω που να φτιάξω πεντάδα |
Ποια πενταδα ρε? Δεν υπαρχει πενταδα. Μετρανει οι ποντοι κ των 10 παικτων. Πατα απλως το Confirm Team.
|
δεν ειναι σαν το φαντασι της ουεφα, μαλακια εντελώς ειναι
|
Γουστα ειναι αυτα. Εμενα μ αρεσει.
|
1st Tagaria B.C. 187.7
2nd zavarakatranemia 143.8 3rd Gnwstoi Agnwstoi Kafroi 116.9 4th Esperos 116.7 5th Opreti Giants 101.9 6th TheLast 101.4 7th Xavalencia 14412 88.7 8th Nekro8aftes E.P.E 61.9 Καλά ρε Slipknot τι πήρες?? Τρελό σκορ! Ωραίος... :clap: |
μπα καλό και αυτό, δεν είμαι τελευταίος!!!!
|
world league - OVERALL
1st Tagaria B.C. Slipknot7 292.7 2nd Belalique belalik 251.8 3rd zavarakatranemia cpyrpyris 234.7 4th TheLast Xavier 200.6 5th Esperos Chronis 187.0 6th Opreti Giants Arkadios 180.4 7th Xavalencia 14412 Xavalencia 177.4 8th Gnwstoi Agnwstoi Kafroi PIPPO9 162.3 9th Nekro8aftes E.P.E astrolabos 140.3 10th Loopa belalik 138.9 δεν σας τιμεί καθόλου που δεν είμαι τελευταίος |
Τους τιμά που είμαι προτελευταίος:P
|
Ποιος εχει φτιαξει 2 ομαδες;;;
|
Μπορουμε να αποσυρουμε την ομαδα μας απο το γκρουπ κ να βαλουμε την 'καλη' μας ομαδα?
Για να ανεβει το επιπεδο το λεω... :P |
Ε δεν πάει έτσι! Αν είναι όποιος έχει πάνω από μία θα αλλάζει ανάλογα ποιά πηγαίνει καλά. Κι εγώ έχω μια καλύτερη αλλά με όποια ξεκινήσαμε θα πορευτούμε...
|
Παιδια ξεκινησε κ ULEB Cup Φαντασυ.
Φτιαχνεις ομαδα/ομαδες με τον ιδιο λογαριασμο που εχεις κ για την Ευρωλιγκα. Οποιος πιστος ας φτιαξει ομαδα εδω εως την Τεταρτη που ξεκινα το ULEB κ αμα ειναι φτιαχνουμε κ γκρουπ αργοτερα. http://fabfive.uleb.net/ Εντιτ Γραψτε λαθος. Σημερα αρχιζει το ΟΥΛΕΜΠ. Εχετε διορια εως τις 6. Ειναι πιο ευκολο κ πιο γρηγορο αυτο. Καθε ομαδα εχει 5 παικτες μονο. |
Η κατάταξη στου δρόμου τα μισά:
1st zavarakatranemia 1,332.1 2nd PARTALIA2 1,304.8 3rd Loopa 1,276.6 4th Belalique 1,269.4 5th Opreti Giants 1,208.2 6th Tagaria B.C. 1,151.3 7th Xavalencia 14412 964.1 8th Esperos 897.9 9th TheLast 730.6 10th Nekro8aftes E.P.E 650.7 11st Gnwstoi Agnwstoi Kafroi 385.8 Βέβαια κάποιοι το έχουν παρατήσει απ' ό,τι φαίνεται. Ο belalik (που έχει βάλει και 2 ομάδες) και ο Ν.Ρ ποιοί είναι ρε παιδιά; Εννοώ είναι του φόρουμ ή είδαν φως και μπήκαν; |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:18. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin