|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Ένα θέμα που προκύπτει μετά από τη χτεσινή βραδυά που ήταν καταπληκτική για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η παρουσία του Ολυμπιακού. Μια ισοπαλία που κύριο αιτιο έχει ένα γκολ οφσάιντ και δικαίως μπορεί να φωνάζει ο Ολυμπιακός για κλοπή, αλλά από την άλλη δεν νομιμοποιεί τις δικαιολογίες περί πολλών νέων παικτών αλλά και της έλειψης επίσημων παιχνιδιών. Δικαιολογίες που έως χτες το μεσημέρι ακούγονταν και απολύτως λογικές.
Ο Άρης των 10 μεταγραφών το καλοκαίρι χτες με ταμπούρι στην άμυνα για 80 λεπτά κατάφερε να κρατήσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενώ στο γήπεδο έπεφτε καταρακτώδης βροχή. Η ΑΕΚ (και αυτή με προσθήκες στην αρχική ενδεκάδα) συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος ακόμα και μετά το 2-0 και κατάφερε να σκοράρει στο 80φεύγα. Ο ΠΑΟ παρόλο που ήταν καλύτερος, απέδρασε με γκολ στο 90', Η λάρισα για 90 λεπτά έκανε γιογιο την αήττητη στην αγγλία Μπλάκμπερν και ο Πανιώνιος στο τέλος μιμήθηκε τον Άρη και με ταμπούρι κράτησε το σκορ, ενώ έπεφταν κορμιά μπροστά στην εστία του. Όλοι άντεξαν μέχρι το τέλος. Στις νίκες οι Έλληνες δεν ψάχνουν δικαιολογίες (ακόμα και αν παίξουν σκατά και κερδίσουν) αντιθέτως τις δικαιολογίες που έχουν καβαντζωμένες για την περίπτωση ήττας τις προβάλουν ως μεγαλείο. Ο μόνος που τελικά χρειάστηκε τις δικαιολογίες είναι ο πρωταθλητής. Και σε αυτές τις δικαιολογίες δεν μπορώ να συμφωνήσω. Όλοι οι χτεσινοί από ένα ματς είχαν στα πόδια τους. όλοι είχαν καλοκαιρινές μεταγραφές στις συνθέσεις τους. Κανένας όμως δεν παραδόθηκε στο γήπεδο όπως ο ολυμπιακός στο τέλος του ματς. Και κανένας δεν με πειθει ότι η Λάτσιο είναι καλύτερη ομάδα από τη Μπλάκμπερν και τη Σαραγόσα. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
νομίζω ότι έχετε παρεξηγήσει λίγο κάποια πράγματα. το fight club είναι μια ενότητα με τις δικές της ιδιαιτερότητες. δεν ξέρω αν η συζήτηση είναι καφενειακή ή ουζερική ή μπυραριακή αλλά δεν είναι απαραίτητο κάθε συζήτηση να γίνεται υπό τους όρους της ξεχωριστής σατιρικής ενότητας αυτής. αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το πνεύμα που κατέχει ένα θέμα σε άλλη ενότητα, τότε δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχετε σε αυτό.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Διαφορά στην φυσική κατάσταση παρατηρώ εγώ. Το διαπίστωσα και στο ματς με τον ΠΑΟ, η ομάδα μετά το 65-70 σέρνεται, δεν μπορεί κυριολεκτικά να πάρει τα πόδια της...Από την άλλη βλέπω ΠΑΟ, ΑΕΚ, Λάρισα, Πανιώνιο και Άρη να αντέχουν πολύ παραπάνω. Δεν γίνεται παίκτες όπως ο Τοροσίδης και ο Στολτίδης που παλιά άντεχαν και 120 λεπτά μετά το 60 να σέρνονται.
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
αν και δεν ξέρω τι προετοιμασία έχει κάνει ο καθένας (αν λέγονται προετοιμασίες αυτές στις ελληνικές ομάδες) υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται κάτι τέτοιο. βλέπω ακόμα ότι στον ολυμπιακό παρόλο που έχουν αποκτήσει μικρούς ταλαντούχους παίκτες, τουλάχιστον έως σήμερα από το λεμονή δεν υπολογίζονται όπως πχ στους άλλους. στο ματς με τη λάτσιο νομίζω καλύτερα να έμπαινε ο μήτρογλου παρά ο κοβάσεβιτς. και μια απορία μου έχει γεννηθεί με τον κωνσαντίνου. ξέρει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει και έχασε πέρσι μια ολόκληρη χρονιά σχεδόν και φέτος ακόμα να επανέλθει ?
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Γιατί όλοι κέρδισαν και ο Ολυμπιακός μόνο 1...
Γιατί ο Πανιώνιος έχει τον με διαφορά καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και γιατί έπαιζε με ομάδα που παραπαίει. Γιατί ο Άρης ήταν τυχερός. Αν κάπου στο 80' άφηναν να βγει κανα τετ α τετ από θέση οφσάιντ (λέω εγώ τώρα...) δεν θα κέρδισε ούτε αυτός. Γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιζε με καφενείο.- Γιατί η ΑΕΚ έπαιζε με μια απλά καλή ομάδα που τυχαίνει της μεγαλύτερης υπερεκτίμησης που έχω δει για αντίπαλο ελληνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια και από την οποία είναι εμφανώς ποιοτικότερη. Δεν έκανε καμια υπέρβαση η ΑΕΚ,μην τρελαθούμε. Της Λάρισας δεν μπορώ να το εξηγήσω,απλά υποκλίνομαι. Και γιατί άλλο cl άλλο ΟΥΕΦΑ. Και γιατί όπως ο Άρης κέρδισε με ταμπούρι έτσι θα μπορούσε να κερδίσει και ο Ολυμπιακός. Γιατί ναι μεν η εικόνα του από το 60 και μετά ήταν άθλια αλλά μέχρι το γκολ η Λάτσιο δεν είχε κάνει ΚΑΜΙΑ ευκαιρία. Και κυρίως ο Ολυμπιακός κατέρρευσε στο τέλος γιατί δεν έγιναν οι αλλαγές όταν έπρεπε ενώ όλοι οι άλλοι χτες φρέσκαραν τις ομάδες τους και κέρδισαν. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Είναι ίδιο το επίπεδο τως 2 διοργανώσεων;
![]() Και για να το επεκτείνω. Το ματς ο Ολυμπιακός δεν το πήρε γιατί έσκασε. Από τις 5 ομάδες που είδα χτες μόνο η Μπλάκμπερν θα μπορούσε υπο προϋποθέσεις να τον σκάσει στο τρέξιμο. Ούτε καν η Σαραγόσα που ωραία μπάλα έπαιζε αλλά με την καμία δεν έτρεχε στο κέντρο όσο η Λάτσιο την Τρίτη. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Εγώ θα πώ κάτι και θα αφορά το σύνολο των αποτελεσμάτων της μακροβιότερης ομάδας του Τσάμπιονς Λιγκ (γενικά, όχι μόνο ανάμεσα στις ελληνικές ομάδες), γιατί πράγματι πιστεύω ότι το ματς με τη Λάτσιο ήταν ειδικών συνθηκών. Όταν γίνεται απονομή του πρωταθλήματος, αυτά θα συμβαίνουν. Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα ατσαλώνεται και θα πηγαίνει όλο και χειρότερα. Αν θυμάστε οι καλύτερες εμφανίσεις ήταν τα πρώτα χρόνια που έπαιζε στη διοργάνωση, όταν η πλαδαρότητα δεν είχε κατακλύσει σε τέτοιο βαθμό την ομάδα. Είναι σαν τους μαθητές που "προετοιμάζονται" στο σπίτι σε εξωμοιομένα θέματα με αυτά των εξετάσεων και την κρίσιμη στιγμή ανοίγουν λίγο το βιβλίο. Όταν θα έρθει η ώρα των εξετάσεων δεν θα το ανοίξουν το βιβλίο και προφανώς δεν θα τα πάνε τόσο καλά. Μια καλύτερη συζήτηση όμως γι' αυτό το θέμα μπορεί να γίνει του χρόνου, όταν θα αρχίσει επιτέλους και ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται ενάντια σε "καφενεία"... | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:57.

Υβριδικός τρόπος