|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| η μνήμη του χρυσόψαρου διαρκεί περίπου 3 δευτερόλεπτα | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Δεν χρειαζεται να φερεις τον Μεσι για να περασεις την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακο. Θελει ψαξιμο πολυ και καλο και δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να το κανει αυτο. | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Για τα 3 τετ α τετ του Σαλπιγγιδη με τον Αρη λες;
Και πες οτι τα εβαζε τι θα κερδιζαμε;Θα ηταν η διαφορα στους 12. Αμα δεν εχεις παικτες τι να λεει;Οσα τετ α τετ και να βαλει ο Σαλπιγγιδης δεν κανεις κατι. Δν λεω οτι εχουμε ομαδαρα και φταει το Προπο και το Στοιχημα του Τζιγγερ που χανουμε.Τις εχει κανει τις μαλακιες του ο Τζιγγερ φετος σε καποια ματς σιγουρα και τα εβγαλε τα λεφτα του.Το θεμα ειναι οτι δεν βαζει εστω το 1/3 στον ΠΑΟ.Ο Τζιγγερ φταιει και για το οτι δεν κανει μεταγραφες. Φετος πρεπει να ερθει δεξι μπακ,κεντρικος αμυντικος,αριστερο μπακ και ενας επιθετικος.Και επιτελους να μπει ενας παλαιμαχος στα αποδυτηρια. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ρε ,παρτε το χαμπαρι,,,ο παναθηναικος δεν αξιζει κατι παραπανω...
και αν νομιζεις οτι οντως αξιζει,ας ξεκινησει δειχνοντας το μας στο ουεφα... και εγω τον παναθηναικο υποστηριζω στην ελλαδα,αλλα δεν ζω μεσα σε αυταπατες... |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Είχαμε δεν είχαμε καφενείο των φιλάθλων το κάναμε κι αυτό το θέμα!
Αλλά εγώ θα προσπαθήσω να ανεβάσω λίγο το επίπεδο. Βαζελάκια δεν σας χάλασε!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Αitherovamon δν λεω οτι αξιζαμε να παρουμε το πρωταθλημα.Ετσι οπως μας εχει κανει σιγουρα δν το αξιζαμε.
Ο Τζιγγερ τους εχει κανει και κοτες μεσα στο γηπεδο.Αν διαμαρτυρηθουν στους διαιτητες ή αν μανουριασουν με καποιον αντιπαλο κατευθειαν προστιμο. Αλλα χωρις λιγο νευρο δν μπορεις να κανεις τπτ. Εχει αφησει και αβοηθητη την ομαδα.Αδικουμαστε απο τη διαιτησια και δν βγαινει να πει τπτ. |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Εγω παλι νομιζω πως απλα ο Παο εχει τραγικους παικτες. Κανενας δεν εχει σταθερη αποδοση και ο καθε παικτης δεν εχει κανει φετος πανω απο 5-6 καλα παιχνιδια. Εγω προσωπικα ειλικρινα (με το χερι στην καρδια που λεμε
) αν μου ελεγαν να παρω οποιον παικτη θελω απ'τον βαζελο μονο τον Νινη, τον Ιβανσιτς και τον Σαλπιγγιδη θα επαιρνα. Χωρις πλακα. Ενω π.χ. απ'την ΑΕΚ θα επαιρνα καμια δεκαρια στο χαλαρο και απ'τον ΠΑΟΚ 5-6 ανετα. |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:38.

κρυφοβάζελε,Λιβερπουλ μας το έπαιζες.

) αν μου ελεγαν να παρω οποιον παικτη θελω απ'τον βαζελο μονο τον Νινη, τον Ιβανσιτς και τον Σαλπιγγιδη θα επαιρνα. Χωρις πλακα. Ενω π.χ. απ'την ΑΕΚ θα επαιρνα καμια δεκαρια στο χαλαρο και απ'τον ΠΑΟΚ 5-6 ανετα.

Υβριδικός τρόπος