![]() |
Σε ποια θέση θα καταλήξει ο Ολυμπιακός στον όμιλό του?
Σε ποια θέση θα καταλήξει ο Ολυμπιακός στον όμιλό του?
|
Απάντηση: Σε ποια θέση θα καταλήξει ο Ολυμπιακός στον όμιλό του?
Ίδια με αυτή στο πρωτάθλημα (let the flames begin)
|
Eλπιζω τριτοι γιατι στο ουεφα εχουμε τεραστιες δυνατοτητες φετος.
Οχι οτι θα με χαλαγε η δευτερη θεση.Στα νοκ-αουτ ολα γινονται Αν καταφερουμε και φετος και βγουμε τεταρτοι καλυτερα να αυτοκτονησουμε ομαδικα |
4ος γτ ειμαι γραφικος!!
|
ο ομιλος εχει γινει πραγματικα υπερμπουρδελο. Το κακο ειναι οτι η ρεαλ ειναι δευτερη οποτε θελει οπωσδηποτε νικη με μας. Το καλο ομως ειναι οτι η βερντερ εχει 0 βαθμους οποτε τα παιζει ολα για ολα με Λατσιο την αλλη αγωνιστικη μεσα στη Γερμανια.Λογικα θα χουμε δυο ασσους, οποτε μενουμε δευτεροι ακομα και με χ στη Γερμανια. Ακομα και με δυο ηττες απ τη ρεαλ, αν δε χασουμε μεσα στη Λατσιο πιστευω ειμαστε τριτοι και μετα ολα για ολα στο Καραισκακη με Βερντερ
|
χαλαρα 3η...οπως παντα μωρε απλως φετος καναν την πρωτη τους νικη στο θεσμο μετα και εγω δεν ξερω απο ποσα χρονια ( εκτος ) και το εχουν παρει πανω τους...αλλα δεν παιζει η βερντερ να τα παρατησει τοσο ευκολα απο τη διεκδικιση της προκρισης
|
λοιπον θα βγουμε πρωτοι τελος.
|
Πάντα τέταρτος... Όχι γιατί το θέλω, όχι γιατί έτσι νομίζω, όχι γιατί δεν του αξίζει να περάσει... Απλά γιατί αυτό είναι το επίπεδο των ελληνικών ομάδων. Αν θα βγει ουέφα τυχερός θα είναι. Όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Κάθε πρόκριση θα είναι κάτι σαν μικρό θαύμα... Νομίζετε ότι πήραμε το euro και μάθαμε ποδόσφαιρο;;; Όσο θα διώχνουμε προπονητές στο εξάμηνο και τα παιχνίδια θα κερδίζονται με τους διατητές (βλέπε Λουτσιάνο), τότε θα ήμαστε πάντα τελευταίοι... Sorry αν στεναχωρώ κάποιους, αλλά καιρός είναι να αρχίσουν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν μπάλα και όχι να κυνηγάνε το αποτέλεσμα.
|
Παράθεση:
|
Άν και φαίνεται οτι πάει φουλαριστά για το τρίτο δηλαδή στο ΟΥΕΦΑ (για πρώτος ούτε μία στο τρισεκατομμύριο δέν το συζητάω), πολύ φοβάμαι οτι θα τον πιάσει ο γνωστός του ευρωπανικός και θα καταλήξει για άλλη μιά φορά ξανά τέταρτος.
Το τελευταίο σενάριο δέν φαίνεται απίθανο δυστυχώς γιατί ήδη ακολουθούν δύο αγώνες με την βασίλισσα της Ευρώπης οπου φαίνεται απίθανο να αποφύγει δύο συνεχόμενες ήττες ανεξάρτητα σκόρ. Θα μου πείτε φυσικά οτι είναι ικανός να κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι την Βέρντερ μέσα αλλά άν τον πιάσει το γνωστό πατατράκ που παθαίνει συνέχεια στους Ευρωπαικούς αγώνες είναι άξιος να χάσει εύκολα ακόμα και απο την κωλοπετεινίτσα. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:00. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin