![]() |
Πρωταθλήτρια Ευρώπης Η Μίλαν
Εκδίκηση για την ήττα της στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005 πήρε η Μίλαν από την Λίβερπουλ, καθώς επικράτησε με 2-1 στον τελικό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Ιντζάγκι ήταν ο «θύτης» των «reds» πετυχαίνοντας τα δύο γκολ των «ροσονέρι», ενώ ο Κάιτ μείωσε στο 89'.Όπως και το 1994, η Αθήνα αποδείχθηκε γούρικη για την Μίλαν, που κατέκτησε τον 7ο τίτλο της ιστορίας της. Αντίθετα η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να επαναλάβει το θαύμα του 2005 στην Κωνσταντινούπολη, παρά το γεγονός ότι έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο μέρος. Με το σφύριγμα της λήξης από τον εξαιρετικό Γερμανό Χέρμπερτ Φάνκελ, άρχισε το πάρτι για τους Ιταλούς οπαδούς, που έφτασαν σε κατάσταση... έκστασης, όταν ο Μισέλ Πλατινί παρέδωσε την κούπα στον Πάολο Μαλντίνι. Νωρίτερα, οι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν παραλάβει τα μετάλλιά τους ενώ οι οπαδοί τους τραγουδούσαν You never walk alone. Διαιτητής: Χέρμπερτ Φάντελ Κίτρινες: Γκατούζο, Γιανκουλόφσκι - Μασεράνο, Κάραγκερ ΜΙΛΑΝ (Κάρλο Αντσελότι): Ντίντα, Οντο, Νέστα, Μαλντίνι, Γιανκουλόφσκι (79' Καλάτζε), Αμπροζίνι, Γκατούζο, Ζέεντορφ (+90' Φαβάλι), Πίρλο, Κακά, Ιντζάγκι (88' Τζιλαρντίνο) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Ραφαέλ Μπενίτεθ): Ρέινα, Φίναν (88' Αρμπελόα), Αγκερ, Κάραγκερ, Ρίισε, Αλόνσο, Μασεράνο (78' Κράουτς), Τζέραρντ, Πέναντ, Ζέντεν (59' Κιούελ), Κούιτ Πηγή:news.in.gr |
Απάντηση: Πρωταθλήτρια Ευρώπης Η Μίλαν
και αυτο ειδηση ειναι δηλαδη;;
|
Μετα την στέψη θα ακολουθήσει Athens By Night για τους μιλανέζους σύμφωνα με υποσχεση του Σιλβιο
|
Έλα μωρε με τους άμπαλους...
Μία φάση δύο γκολ το ένα με την πλάτη... Τι να πει κανείς με τους κωλόφαρδους... |
Παράθεση:
|
καλα εκανα,οι δηλωσεις ειναι δηλωσεις και δεν τις παιρνω πισω.αλλα τωρα δεν μπορω να κλαφτω και λιγακι:P
|
Οι Μιλανέζοι που θα χαίρονται τώρα θα είναι πιο γραφικοί...
ΑΜΠΑΛΟΙ |
Καλά κάτσε να μπούνε οι άλλοι μέσα και θα φάτε ένα κράξιμο που θα το θυμάστε:P
|
Ας έρθουν.Που είστε ρε κότες;Πείτε ρε το αξίζατε;ε;ε;ε;;
|
http://www.telegraphindia.com/1040615/images/15cry.jpg
ΜΑΓΚΙΩΡΙΚΟ Μας τα πρήξατε μια βδομάδα. Το γκολ του Πίπο το πρόλαβες; Τα λέμε και του χρόνου... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αστους να λένε.Μια ζωή Λίβερπουλ αρρώστια λατρεία και θάνατος στον Πίπο:armed: |
το μονο που μας μενει τωρα ειναι να βρουμε καμια ειδηση να βαλουμε για να φυγει αυτη η αηδια απο την κεντρικη...;p
|
Σήμερα έφαγα σουβλάκια και ήπιαμε και κάτι μπύρες.
Αυτή είναι σοβαρή είδηση. Γρήγορα στην κεντρική στη θέση αυτηνής για κάτι πρωταθλητές |
Φτάνει ρε γραφικούληδες πια...Ακόμα και μετά από την ήττα μιλάτε...φτάνει..
|
Aπογοητεύθηκα...:(
Θύμωσα...:angry: Ε όχι γμ την τύχη μου , ο Καβαλιέρε να φιλάει κύπελο...:angry: |
Παράθεση:
|
:yahoo::yahoo::yahoo:
Miiiiiiiiiilan Miiiiiiiiiiiilan solo con te... Miiiiiiiiiilan Miiiiiiiiiiiilan sempre per te... Μιλάτε ρε για κωλοφαρδία? Έχετε το θράσος? Μετά το 2005 κλαίγεστε την τύχη σας? Η πιο κωλόφαρδη ομάδα του θεσμού? Σε όλο το ματς βγάλατε πάνω από μια φάση για γκολ για να διαμαρτύρεστε για τις φάσεις που κάναμε? Να σας θυμίσω το οφσάιντ στο γκολ σας ή το ανύπαρκτο οφσάιντ του κακά ενώ έφευγε ολομόναχος στο 1-0? Ακόμη και έτσι, με μετριότατη απόδοση το σηκώσαμε πανάξια. Veni, vidi, vici… Grande Pirlo… ΥΓ: Α ρε Σωτηρακόπουλε…πόσο περισσότερο μπορείς να ξεπέσεις, I wonder… |
@λουζερπούντλιανς: Κωλόφαρδη η Μίλαν ναι,
εσείς που έχετε βγάλει φάση με τζέραρντ, που παίρνει κόντρα κατα λάθος από το Νέστα τι είσαστε ???? εσείς που βγάλατε κόντρα επίθεση με την άμυνα της μίλαν ανοιχτή και όλα αυτά επειδή η μπάλα βρήκε στην πλάτη του διαιτητή, τι είσαστε ???? εσείς που κάνατε τρομερή ευκαιρία επειδή γλίστρησε ο γιανκουλόφσκι και του πήρε ο πέναντ τη μπάλα, τι είσαστε ???? Αν μια ομάδα ήταν κωλόφαρδη χτες αυτή δεν ήταν η Μίλαν. Όλες τις κόντρες και τα ξέμπαρκα εσείς τα πήρατε... |
|
Παρακαλούνται οι οπαδοί της Άρσεναλ να κάτσουν στα αυγά τους και στην γραφικότητά τους...
|
Παράθεση:
|
δεν μπορω να σας καταλαβω γιατι τα βαζετε ολοι με τη λιβερπουλ ρε...
ειπαμε να πατε κοντρα στο σωτηρακοπουλο και σε ολους τους αλλους που δεν κανουν τιποτα κακο απλως υποστηριζουν μια ομαδα και το βρωντοφωναζουν,οπως κανει και ο τσουκαλας η και ολοι οι αλλοι,αλλα εσεις το παρακανετε.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι να εναντιωνεσται σε αυτη την ομαδα. δεν λεω ,γιατι δεν σας αρεσει,αλλα γιατι την αντιπαθειτε τοσο πολυ; |
Mάλλον γιατί τους τα ζάλισες τόσες μέρες ;p
|
@ Liverpoulaios, gatoni, aitherovamon
Καταρχήν να πω γιατί δεν ήθελα να το πάρει η Λίβερπουλ γιατί δεν γουστάρω να βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι. 1. Είμαι Άρσεναλ 2. Η ομάδα που τη γλεντάω στο σπίτι της με 6άρες δεν γουστάρω να σηκώσει ch l. Το ίδιο θα ίσχυε και με τη Γιουνάιτεντ. kalo!!! 3. Μας πρήξανε τα αυτά με την μεγάλη ιστορία και τη βαριά φανέλα της Λίβερπουλ όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης. Επίσης μας πρήξανε οι γραφικοί Θεοφιλόπουλος και Γιαννακόπουλος στην περιγραφή. Ο Σωτηρακόπουλος και τα τσιράκια στο μέγκα, στο σπορεφέμ και σούπερσπορτ. Η Μίλαν έχει μεγαλύτερη ιστορία (από τα δικά σας 10 χρόνια) και δεν ακούσαμε τπτ. :angry: 4. Εσείς οι 3 εδώ μέσα μας τα κάνατε τσουρέκια τόσες μέρες για την ομάδα σας. ;p Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να τα λουστείτε και δεν σας χαλάει κιόλας. :hehe: Όταν ξεκινάς και λες Λιβερπουλαίε περί κωλοφαρδίας σου απαντάω για φάσεις και λες "καθήστε στα αυγά σας" τι εννοείς ακριβώς???? ^o) Όσο για το λουζερπούντλιανς Γατόνι μάλλον τώρα μετά από ένα χρόνο που το λέω σε ενόχλησε. Όταν λέτε την Άρσεναλ τρυφερούς όμως το χαίρεστε. Για το ποιοι είναι οι λούζερ κάθε χρόνο είναι γνωστό από το 90 και μετά. Άντε κάντε μου τη χάρη πρωινιάτικα... :armed: |
Πρώτον, προσωπικά τρυφερούς την Άρσεναλ δεν την έχω πει ποτέ. Ίσα-ίσα που έχω πει πολλές φορές πως γουστάρω τη μπάλα που παίζει.
Δεύτερον, εννοείται πως θα κάτσω να φάω την καζούρα και δεν με ενοχλεί κιόλας. Όπως θα δουλέψω τον άλλο στις νίκες θα κάτσω να με δουλέψουν στις ήττες. Αυτό που μου την δίνει είναι το παραμύθι πως της Λίβερπουλ είναι άμπαλοι και της Μίλαν μάγοι. Τρίτον, σοβαρά πιστεύεις πως η Λίβερπουλ είναι ομάδα λούζερ και η Άρσεναλ winners; |
Παράθεση:
Δεύτερον από τη στιγμή που χάσατε τον τελικό έχετε αποθρασυνθεί εντελώς. Συνεχίζετε να προκαλείτε αντί να το χωνέψετε και να ηρεμήσετε. Αυτό που λες ότι σου τη δίνει εσείς το ξεκινήσατε λέγοντας άμπαλο τον πίπο, φυσικό είναι να αντιδράσουν κάποιοι. Τρίτον, πεσ' μου τι έχει κάνει η Λίβερπουλ στο νησί τα τελευταία 17 χρόνια, να σου πω τι έχει κάνει η Άρσεναλ και να δούμε ποιος είναι περισσότερο λούζερ. κανένας δεν μίλησε για γουίνερς... |
Παράθεση:
2. Επίσης προσωπικά, ήμουν ο μόνος από αυτούς που υποστηρίζουμε Λίβερπουλ που στη συζήτηση που άνοιξε τη μέρα του τελικού για τον Πίπο έλεγα πως δεν είναι άμπαλος. Τα ποστ υπάρχουν. Έχουμε αποθρασυνθεί επειδή λέμε πως η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο γήπεδο και η Μίλαν δεν έπαιξε μπάλα; Λέμε ψέμματα; 3. Στο νησί προφανώς είστε πιό επιτυχημένη ομάδα αλλά στην Ευρώπη ας μη το συζητήσουμε. |
Απευθύνθηκα σε τρία άτομα στο ποστ μου αυτό το καταλαβαίνεις? Δεν ισχύουν όλα για έναν αλλά κάποια για όλους. Τώρα αν εσύ διαχωρίζεσαι πχ στο θέμα άρσεναλ και τρυφερών οκ, δεκτό. Αποθρασυνθεί εννοώ τα ποστ του Λιβερπουλαίου και του Αιθεροβάμωνα μετά τη λήξη του αγώνα. Πιστεύω να τα έχεις διαβάσει περί κοτών κλπ -δεν είπα ποτέ εγώ ότι έπαιξε καμια μπάλα η Μίλαν και αυτά που μου λες.
Όσο για την Άρσεναλ έχω να πω ότι πριν εμφανιστεί ο Αμπράμοβιτς με τα λεφτά του ήταν η κυρίαρχη ομάδα στο νησί. Ή μήπως κάνω λάθος? Η Λίβερπουλ αν θυμάμαι καλά τα τελευταία 17 χρόνια έχει ένα κύπελλο? (μπορεί να κάνω λάθος να έχει 2 ή 3). Τώρα περί ευρώπης δεν μίλησα καν. Ακόμα και έτσι όμως να σου πω τα εξής. Από το 90 και μετά, πήγες δυο φορές στον τελικό τσου λου. Πήρες ένα, έχασες ένα. Εγώ πήγα πέρσι και τον έχασα. Η ομάδα φέτος και του χρόνου δεν είναι και δεν θα είναι τόσο ανταγωνιστική ώστε να ξαναπάει. Μπήκαμε με τα μπούνια μέσα για το γήπεδο και με μεταγραφές ψίχουλα είναι φυσικό. Αυτό είναι λογικό και επόμενο αλλά θεωρώ ότι στα 2-3 επόμενα χρόνια θα πάμε ξανά. Θεωρώ ότι η ομάδα μου πάει μπροστά, σε αντίθεση με τη δική σας που αν δεν είχε τα δύο ξεπετάγματα στην ευρώπη θα όδευε προς το βάθος. |
Παράθεση:
Δεν κάνεις λάθος για τα περί Άρσεναλ και συμφωνώ. Σε αυτό που διαφωνώ είναι πως η Λίβερπουλ πάει προς το βάθος. Εγώ βλέπω πως ο Ράφα έχει φτιάξει έναν πολύ καλό κορμό και με 2-3 ποιοτικές προσθήκες σε θέσεις κλειδιά (δεξί μπακ,αριστερό χαφ, σέντερ φορ λέω εγώ) μπορεί να ανέβει επίπεδο. Γιατί προσωπικά σε υλικό αυτή τη στιγμή δεν τη βάζω ούτε στις 8 καλύτερες ομάδες του cl. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τα ευρωπαϊκά της κατορθώματα τα τελευταία χρόνια,ίσα ίσα που τα γιγαντώνει. ΥΓ: Έχουμε και ένα κύπελλο ουέφα τα τελευταία χρόνια εκτός από τον φετινό τελικό και την προπέρσινη κούπα στο cl. |
Στην αγγλία τι έχετε πάρει από το 90? (δεν το λέω σαρκαστικά απλά δεν θυμάμαι, μόνο ένα κύπελλο θυμάμαι.)
|
Παράθεση:
3 League Cup (1995, 2001, 2003) 2 Community Shield (2001, 2006) |
καλά οκ άντε να τα δεχτώ και τα λιγκ καπ, αυτά τα τσάριτι/κομιούνιτι σιλντ του ελέους δεν πιστεύω να τα λέτε και τίτλους ? :hehe:
|
Παράθεση:
Βασικά από τη στιγμή που όταν μία ομάδα κάνει νταμπλ την προηγούμενη χρονιά και αποφασίζει η ομοσπονδία ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στο κομιούνιτι σιλντ η διοργάνωση δεν πολυπάρχει είναι η αλήθεια. |
Παράθεση:
κατα τη γνωμη μου,αν παρουμε αρσεναλ και λιβερπουλ απο το 90 μεχρι και σημερα πιστευω οτι η λιβερπουλ εχει κανει πιο σημαντικα βηματα! |
καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή, όσο για τη νοοτροπία η παρένθεσή μου στην παράθεσή σου προς απάντησή σου...
|
Παράθεση:
|
άρα να το κλείσω το θεματάκι...
|
ε,βασικα,ολη αυτη η συζητηση μπορουσαμε να την ειχαμε κανει και στο θεμα του τσου λου....
|
Συμφωνώ και κλείνω, τα λέτε εκεί αν θέλετε
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:16. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin