WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   World Sports (http://www.world.gr/forum/world-sports/)
-   -   Ολυμπιακοί αγώνες 2008 (http://www.world.gr/forum/world-sports/%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82-2008-a-7743.html)

Slipknot 13-08-2008 03:40

Απάντηση: Ολυμπιακοί αγώνες 2008

14 του μηνα

Ο Διαμαντιδης ειναι αρκετα πεσμενος ή ειναι ιδεα μου?

aitherovamon 13-08-2008 04:03

αναλογως πως τον θυμασαι τον διαμαντιδη,,αν και πιστευω οτι αν χρειαστει να κανει μια καλη εμφανιση θα ειναι εκει για να την κανει...

Mazda 6 13-08-2008 09:37

Την ήττα από τον Ολλανδό Μαρκ Χουιζίνγκα με ιπόν γνώρισε ο Ηλίας Ηλιάδης στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία των 90 κιλών του τζούντο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Έλληνας πρωταθλητής και χρυσός ολυμπιονίκης της Αθήνας, ο οποίος ήταν μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της χώρας για χρυσό μετάλλιο, θα περιμένει να δει αν θα συνεχίσει την προσπάθειά του στα ρεπεσάζ. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ολλανδό τρις ολυμπιονίκη, ο οποίος θα πρέπει να προκριθεί στα ημιτελικά, ώστε να "παρασύρει" τον Ηλιάδη στη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας.

Στα 3.08 δευτερόλεπτα, ο Ολλανδός κατάφερε να πάρει ένα κόκα από τον σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής, ενώ 1.30 πριν το φινάλε, οι δύο αθλητές χρεώθηκαν με παρατήρηση, με τον Χουιζίνγκα να έχει 10 βαθμούς και τον Ηλιάδη έναν. Στο 1.13, ο Ολλανδός κατάφερε με ιπόν να πάρει τη νίκη, την οποία πανηγύρισε έξαλλα δεδομένης της αξίας και του ονόματος του αντιπάλου του. Το βέβαιο είναι ότι ο Ηλίας Ηλιάδης έχασε κάθε ελπίδα για το χρυσό ή το αργυρό μετάλλιο.(sport-fm.gr)

Τον γκαντέμιασα χτες που είπα πως θα βελτιωθούν τα πράγματα αμα μπει τζούντο και κάτι άλλα αθλήματα.... :)

Xavier 13-08-2008 15:31

Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του Πεκίνου δεν ήταν όλα όπως φαίνονταν: το γλυκύτατο κοριτσάκι με το κατακόκκινο φόρεμα τραγούδησε με μια φωνή που δεν ήταν δική του και κάποια από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έβλεπαν οι τηλεθεατές δεν ήταν παρά μαγνητοσκοπημένες κι προεπεξεργασμένες εικόνες.

Το κυνήγι της «τελειότητας» ώθησε τους Κινέζους διοργανωτές να λάβουν, όπως παραδέχτηκαν, τα μέτρα τους, έστω και σε βάρος της αυθεντικότητας και της ζωντάνιας. Ετσι, οι 29 τεράστιες πατημασιές από πυροτεχνήματα, που διέτρεξαν όλο το Πεκίνο μέχρι το εθνικό στάδιο, είχαν μαγνητοσκοπηθεί από πριν και εισήχθησαν ψηφιακά στην τηλεοπτική μετάδοση. Την ώρα της τελετής, τα 29 «βήματα» σχηματίστηκαν πραγματικά στον ουρανό της πόλης, αλλά οι τηλεθεατές είδαν το προκατασκευασμένο υλικό. Οι κινεζικές προδιαγραφές δεν περιορίζονται, όμως, μόνο σε τεχνικά ζητήματα, αλλά επεκτείνονται και στα παιδιά. Η 9χρονη Λιν Μιαόκε, που κέρδισε τις καρδιές του παγκόσμιου κοινού ερμηνεύοντας την «Ωδή στην Πατρίδα», όχι μόνο τραγουδούσε πλέι-μπακ, αλλά και με «δανεική», φωνή. Αυτό που όλοι ακούσαμε, ήταν η φωνή ενός άλλου κοριτσιού, της 7χρονης Γιανγκ Πεϊγί, η εμφάνιση της οποίας δεν κρίθηκε αντάξια της εικόνας που ήθελε να προβάλει η Κίνα. Οπως δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο μουσικός διευθυντής της τελετής Τσεν Κικάνγκ, η αλλαγή αποφασίστηκε σχεδόν την τελευταία στιγμή, κατ' εντολήν μάλιστα ενός μέλους τού Πολιτμπιρό, του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος, που παρακολουθούσε τις πρόβες. «Το κοινό θα καταλάβει ότι ήταν θέμα εθνικού συμφέροντος», είπε ο Τσεν, άποψη την οποία δεν συμμερίζονται πολλοί Κινέζοι μπλόγκερ.

www.enet.gr

anthropas 13-08-2008 16:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mesi13 (Μήνυμα 56662)
Τυφλος και αμπαλος:blabla:

Ναι αμε:clap:
Ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ να μας διδαξεις πως παιξαμε με τη χειροτερη ομαδα του κοσμου και χασαμε λογω Γιαννακη

mousaka+10 14-08-2008 03:51

Ελα μωρη Ανορθωσαρα

Οφ τοπικ ον
Αυριο εχει τριανταρα με Αμερικανους
Οφ τοπικ οφ
;D

Mpiz@r@s 15-08-2008 01:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 56886)
Ελα μωρη Ανορθωσαρα

Οφ τοπικ ον
Αυριο εχει τριανταρα με Αμερικανους
Οφ τοπικ οφ
;D

Αντι για τριανταρα φαγαμε την εικοσαρα και ηρεμησαμε φιλε...:);D

aitherovamon 15-08-2008 01:34

παντως τωρα που ειδα και το α ημιχρονο , βλεπω οτι τους ειχαμε μεχρι μια φαση..απο κει και επειτα εκει που αρχισε ο λεμπρον τα δικα του και εμεις αρχισαμε να χανουμε την μπαλα μεσα απο τα χερια μας , εκει χαθηκε το παιχνιδι...στο β ημιχρονο που το ειδα και Live απλως κρατουσαμε την διαφορα στους 20 ή μαλλον καλυτερα οι αμερικανοι βαριονταν να την αυξησουν...

Mpiz@r@s 15-08-2008 10:15

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 57069)
παντως τωρα που ειδα και το α ημιχρονο , βλεπω οτι τους ειχαμε μεχρι μια φαση..απο κει και επειτα εκει που αρχισε ο λεμπρον τα δικα του και εμεις αρχισαμε να χανουμε την μπαλα μεσα απο τα χερια μας , εκει χαθηκε το παιχνιδι...στο β ημιχρονο που το ειδα και Live απλως κρατουσαμε την διαφορα στους 20 ή μαλλον καλυτερα οι αμερικανοι βαριονταν να την αυξησουν...

Δεν βαριοντουσαν να αυξησουν την διαφορα...απλα εβλεπαν οτι δεν αξιζε να την αυξησουν...με λιγα λογια μας λυπηθηκαν!Ειναι δυνατον να αφηνουμε τους αλλους να μας λυπουνται ρε παιδια???Ειναι δυνατον???Εγω βλεπω πως σε αυτους τους ολυμπιακους αγωνες...εχουμε χασει την αξιοπρεπεια μας...και για αυτο δν θα παρουμε κανενα μεταλλιο!!(66)Να θυμιθειτε αυτο το τελευταιο παιδια...!;D

greekfansws 15-08-2008 12:12

από το να είμαστε ντοπαρισμένοι και να μας τα παίρνουν μετά από μερικά χρόνια καλύτερα να μην πάρουμε τίποτα . :)

mesi13 16-08-2008 03:19

Για το ματς με την Αμερικη δεν χρειαζεται να πεις πολλα.Κανανε αυτα που ακριβως που επρεπε να αποφυγουν.Ενα τσουρμο απο αδουλευτα φοβισμενα παιχτακια μονο βουτυρο στο ψωμι ειναι για τους Αμερικανους.Με την Ισπανια αυριο επειδη αυτοι εχουν τεχνικη,δε πουλανε ριμπαουντ και το κυριοτερο δεν εχουν φοβο μεσα τους αν τους κανουνε μεχρι 6-7 κλεψιματα εχουν τυχη.Το τουρνουα σχεδον εχει ολοκληρωθει για μας.Απλα ελπιζω ο μεγαλος προπονητης μας να κανει τη καρδια του πετρα και να πει στους παιχτες να χασουν απ τη Κινα για να εχουμε ενα υποτυπωδες ενδιαφερον στο προημιτελικο.Ειτε με τους Αργεντινους παιξεις ειτε με τους Λιθουανους εισαι χαμενος απο χερι τουλαχιστον αν γινει το θαυμα να εχεις ενα σοβαρο λογο να παιξεις τον ημιτελικο.

gatoni 16-08-2008 14:44

Καταρχήν μια γενική παρατήρηση: Τι έγινε ρε παιδιά; Τέλειωσε η ντόπα;
3 μετάλλια είναι καλά; Να το αφήσω;

Στα του μπάσκετ τώρα (το μόνο που έχω ασχοληθεί ως τώρα):
Με Ισπανία δεν το είδα λόγω υποχρεώσεων. Μου είπαν πως είμαστε τραγικοί αλλά δεν μπορώ να κρίνω. Πάντως με 11/24 βολές δεν κερδίζεις ούτε τη μεικτή στρουμφακίων...
Με Γερμανία έγινε απλά το λογικό. Πιέσαμε τα γκαρντ τους,δεν έφτανε η μπάλα εύκολα σε Ντιρκ και Κέιμαν και τέλος.
Με ΗΠΑ δεν πίστευα στα μάτια μου. Από τις χειρότερες εμφανίσεις της εθνικής τα τελευταία 5 χρόνια. 25 λάθη; 8-9 φορές χαμένη μπάλα στο κέντρο; Επανήλθε και ο βραχνάς των χαμένων αμυντικών ριμπάουντ. Απλά απαράδεκτα πράγματα. Κόβω τον λαιμό μου πως αν τους ξαναπετύχουμε θα χάσουμε δύσκολα. Αν χάσουμε. Δεν παίζουν τίποτα το ιδιαίτερο σαν μπάσκετ σε επίπεδο τακτικής και περιμένω σήμερα οι Ισπανοί να τους βγάλουν το λάδι.
Με Ανγκόλα απλά δεν υπήρξε ματς, καλή προπόνηση.

Όλη η δουλειά πάντως είναι ο προημητελικός. Το λέω πριν αρχίσει το τουρνουά και επιμένω πως με όποιον και να παίξουμε από τον άλλο όμιλο είμαστε φαβορί. Τώρα που ξεκαθάρισε η κατάσταση και έμειναν Αργεντινή και Λιθουανία ως υποψήφιοι αντίπαλοι εκφράζω προτίμηση σε Αργεντινή που έχει μια εξαιρετική πεντάδα αλλά ο πάγκος της είναι τραγικός. Όχι πως και η Λιθουανία είναι κανα φόβητρο πάντως,οι ψηλοί της εκτός του Λαβρίνοβιτς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Πιστεύω πως τελικά θα πάρουμε το χάλκινο χωρίς να αποκλείω και καμιά κηδεία στον ημιτελικό αν με το καλό πάμε.

Neacel 16-08-2008 17:40

Nα πω μια καφρίλα?

Δεν με νοιάζει αν ντοπαρονται. Αυτό που έκανε σήμερα ο Ουσαιν Μπολτ στα 100μ. δεν πρόκειται να ξαναγίνει....

9.69 με τα τελευταια 20 μετρα να πανηγυριζει.... Δλδ αν δεν πανηγυριζε περίπου στα 9.60 θα το τρεχε το 100αρι....

mousaka+10 16-08-2008 19:46

To πολυ σε 5 χρονια,ετσι οπως πανε,αυτο δν θα ναι τπτ!

Mazda 6 16-08-2008 20:13

Όπως είπε κι ο πατέρας μου (που τον τιμεί η ρήση του πάρα πολύ!!!), "Σταύρο, αυτόν αμα τον βάλεις να κατουρήσει εκεί πέρα, θα κάψει το ταρτάν απο τη ντόπα!!!"

Α ρε πατέρα!!! :)

Αλλά όπως είπε κι ο Neacel, ήταν κι ο τρόπος που το έκανε, που του έδωσε μια θέση στην αιωνιότητα...

mousaka+10 16-08-2008 21:12

Nτοπε κ η Χαλκια...νταξει...το παραυτωσαμε το θεμα.
Ελεος πια...

gatoni 16-08-2008 21:22

Σιγά το νέο. Και το 2004 ήταν απλά δεν την πιάσανε γιατί τότε δεν ήταν γνωστή και δεν την είχαν από κοντά. Ε δεν γίνεται ξαφνικά από το πουθενά να γίνεσαι ο καλύτερος στον κόσμο σε ένα άθλημα και η Χαλκιά πριν το 2004 δεν υπήρχε. Το ίδιο και ο Κεντέρης το 2000.
Αυτοί που είναι "καθαροί" (όσο και υπόλοιποι τουλάχιστον) έχουν συνέχεια στις διακρίσεις τους,δεν εμφανίζονται μόνο στις μεγάλες διοργανώσεις και μετά να μην κατεβαίνουν σε κανένα μίτινγκ.

aitherovamon 17-08-2008 00:15

σωστο αυτο που λεει ο χρηστος για τους "καθαρους" και για τους αλλους που απλως κανουν το μπαμ σε μια διοργανωση...Δηλαδη δεν περιμενω ποτε και δεν θα το πιστεψω αν βγει ο περικλης ιακωβακης ντοπε...θα λεω οτι ειναι στημενο...
αλλα αυτο που εκανε σημερα ο τζαμαικανος στα 100μ ειναι εντελως τρελο...δηλαδη αν θεωρησουμε οτι ντοπαρονται ολοι στο τελικο των 100μ , αυτος ειτε εχει βρει την καλυτερη ντοπα στον κοσμο ή απλως ειναι εντελως πολυ πολυ γρηγορος...

οσον αφορα το μπασκετ , πιστευω οτι κανεις δεν μπορει να σταματησει την αμερικη...δηλαδη αυτο που παθαμε και εμεις με τα 20 λαθη δεν ειναι μονο δικια μας ευθυνη οτι δεν ειχαμε το μυαλο μας , αλλα και το οτι οι αμερικανοι μας πιεζουν να κανουμε λαθη...δεν πιστευω οτι θα βρεθει ομαδα που να τους κοντραρει μεχρι το τελος...

καλα αυτος ο φελπς ειναι και πολυ πωποφαρδος...νικησε κυριολεκτικα με ενα δαχτυλο διαφορα...

gatoni 17-08-2008 00:32

Είναι περίεργη περίπτωση ο Μπολτ. Καταρχήν είναι σπρίντερ με ύψος 1.97. Από τη στιγμή που μπορεί και το κάνει καλά έχει τεράστιο πλεονέκτημα με τον διασκελισμό που έχει. Τώρα όσο αφορά τη ντόπα δεν πιστεύω πως δεν είναι νόμιμος. Γιατί είχε ξανακάνει παγκόσμιο ρεκόρ τον Ιούνιο οπότε υποθέτω πως οι μεγάλες δυνάμεις του στίβου θα του την έχουν στημένη από παντού και σε περίπτωση που είχε κάνει στραβή θα τον καθάριζαν. Από του χρόνου θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως με τα φυσικά προσόντα που έχει αν αυτές είναι οι πραγματικές του δυνατότητες μιλάμε πως έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό για 2-3 χρόνια τουλάχιστον.

depoina 17-08-2008 11:14

Ήρθαν και τα πρώτα μετάλλια...

Πρώτα οι Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη κατέκτησαν την τρίτη θέση στα Yngling.

Λίγο αργότερα οι Πολύμερος και Μούγιος κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο Διπλό σκιφ ελ. βαρων.

(Πολύμερος και Μούγιος εμφανίστηκαν στην απονομή με μια σημαία-σεντόνι χεχε)

Mazda 6 17-08-2008 13:14

Μπράβο στα παιδιά, χρειαζόμασταν και κάτι να μας τονώσει το ηθικό μετά απο τα όσα έχουν συμβεί με τις ντόπες!

Μακάρι να υπάρξει και συνέχεια στις επιτυχίες.

Mazda 6 17-08-2008 14:31

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δυο Ελληνες αθλητές της κατηγορίας 94κ στην Αρση Βαρών, Κώστας Γκαρίπης και Βασίλης Τριανταφύλλου.
Ο Κώστας Γκαρίπης και ο Τάσος Τριανταφύλλου είχαν έγκυρες τις 10 από τις συνολικά 12 προσπάθειές τους, καταλαμβάνοντας την 5η και την 6η θέση του γκρουπ αντίστοιχα.

Ο Γκαρίπης είχε 160 κιλά στο αρασέ, 200 στο ζετέ και 360 στο σύνολο, ενώ ο Τριανταφύλλου σήκωσε 155-196-351 επιδόσεις που αποτελούν ατομικά ρεκόρ.

Δηλώσεις πραγματοποίησαν οι δύο Έλληνες αθλητές Συγκεκριμένα ο Κώστας Γκαρίπης είπε: "Με 1,5 μήνα προετοιμασία και με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε η άρση βαρών τον τελευταίο καιρό, πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό.

Το τέλειο θα ήταν να είχαμε όλες τις προσπάθειες έγκυρες, αλλά είχαμε πει πως θέλουμε τουλάχιστον τις πέντε από τις έξι. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι καταπληκτική εμπειρία. Πάνω στο πλατό η ψυχολογία είναι διαφορετική, γιατι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της ακύρωσης".

Ο Τάσος Τριανταφύλλου από την πλευρά του τόνισε: "Τον περασμένο Μάιο ήμουν 108 κιλά. Λίγες εβδομάδες αργότερα έμαθα ότι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να παίξω στους Ολυμπιακούς.

Εχασα 15 κιλά και σήμερα ζυγίστηκα 93.800. Ηταν μια νέα κατηγορία για μένα και χαίρομαι που βελτίωσα τις επιδόσεις μου. Η διοργάνωση είναι καταπληκτική και αποτελεί όνειρο για μένα που βρίσκομαι εδώ. Τηρουμένων των αναλογιών, θεωρώ ότι εγώ κι ο Κώστας πήγαμε πολύ καλά".(sport24.gr)

Ένα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ένα παραπάνω για τον Τάσο. Θέλει απίστευτη προσπάθεια να χάσεις 15 κιλά και να έχεις αρασέ 155 κιλά...

Και μένει ο Νίκος ο Κουρτίδης μόνο στη κατηγορία των 105 κιλών.

Υ.Γ. Στις μικρές κατηγορίες τα έχουν ξεσηκώσει όλα κάτι κινέζοι και κορεάτες! Τι γίνεται επιτέλους; Που είναι η μεγάλη ΄"Σοβιετική" σχολή;! Και στη πάλη το ίδιο! Α ρε Karelin και που είσαι!!! :)

Mazda 6 17-08-2008 18:47

Το τρίτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου χάρισε στα ελληνικά χρώματα η Πηγή Δεβετζή. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν κατέλαβε την τρίτη θέση με επίδοση 15.23. "Χρυσή" Ολυμπιονίκης η Καμερουνέζα Φρανσουάζ Μπανγκό-Ετονέ με Ολυμπιακό ρεκόρ (15.39).
Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, μετά το ασημένιο μετάλλιο στην Αθήνα πριν από τέσσερα χρόνια, κατάφερε να ανέβει και πάλι στο βάθρο, αυτή τη φορά στο τρίτο σκαλί. Στο βάθρο των νικητών θα βρει και πάλι τις δύο αθλήτριες που βρέθηκαν στα μετάλλια και το 2004.

Η Καμερουνέζα Φρανσουάζ Μπανγκό-Ετονέ, με εντυπωσιακό άλμα στα 15.39, διατήρησε τον τίτλο της, ενώ η Ρωσίδα Τατιάνα Λεμπέντεβα κέρδισε μία θέση σε σχέση με τους προηγούμενους Αγώνες, καθώς με επίδοση 15.32, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η Δεβετζή έδειξε από νωρίς πως μπορεί να κάνει μεγάλο άλμα, καθώς στην πρώτη της προσπάθεια έφτασε στα 14.96, που την έφερνε στην τέταρτη θέση μετά την ολοκλήρωση του πρώτου άλματος απ' όλες τις αθλήτριες.

Στη δεύτερή της προσπάθεια, πέρασε στην πρώτη θέση, αφού το πολύ καλό πάτημα στη βαλβίδα τής επέτρεψε να κάνει άλμα στα 15.23, που αποτελούσε την καλύτερη φετινή της επίδοση, αλλά και την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.

Όμως, η απάντηση της Καμερουνέζας ήταν άμεση, καθώς με άλμα στα 15.39 έθεσε σημαντική υποψηφιότητα για το χρυσό μετάλλιο.

Στη συνέχεια, η Δεβετζή πιέστηκε προκειμένου να σημειώσει μεγαλύτερη επίδοση, γεγονός που την ανάγκασε να κάνει τέσσερις άκυρες στις ισάριθμες προσπάθειες που της είχαν απομείνει.

"Ήμουν πολύ ήρεμη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που κατέκτησα το μετάλλιο, έστω κι αν δεν ήταν το χρυσό. Δεν πειράζει. Δεν περίμενα να κερδίσει η Καμερουνέζα. Πρώτη φορά σε τελικό πέντε αθλήτριες κάνουν πάνω από 15 μέτρα. Παραλίγο να κάνω παγκόσμιο ρεκόρ κι εγώ. Για μένα, έκανα μισό αγώνα. Προσπάθησα, αλλά λόγω της υγρασίας και της ζέστης δεν μπόρεσα να κάνω καλύτερο άλμα. Δεν έχει όμως σημασία. Μπορούσα να πάρω την πρώτη θέση.

Αφιερώνω το μετάλλιο στον εαυτό μου, στον προπονητή μου, στην οικογένεια μου, στον άνδρα μου που βρίσκεται εδώ και σ' όλους τους Έλληνες που με στήριξαν και με στηρίζουν. Κρίμα που δεν κατάφερα να βγάλω το τελευταίο μου άλμα, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Εύχομαι να συνεχίσουμε με επιτυχίες. Η θέληση, η ψυχή και η δύναμη χρειάζονται για να κάνω ό,τι έκανα και η βοήθεια από τους δικούς μου ανθρώπους με έκανε να είμαι ψηλά αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα προσπαθήσω για όσα χρόνια συνεχίσω να κάνω υψηλό αθλητισμό. Από τη στιγμή που κερδίζω μετάλλια θα συνεχίσω. Ο δρόμος ως εδώ ήταν δύσκολος. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Θανάση Σιούντρη, και όλους τους Έλληνες μέσα από την καρδιά μου
", δήλωσε μετά τον αγώνα της η Πηγή Δεβετζή.(sport24.gr)

Πολύ καλός αγώνας, όσο πρόλαβα να δω και να ακούσω. Μπράβο στη Δεβετζή!

Mazda 6 18-08-2008 10:11

Την πρόκρισή της στον τελικό της σφυροβολίας εξασφάλισε η Στέλλα Παπαδοπούλου ως δωδέκατη με επίδοση 69.36.
γκρουπ και περίμενε την ολοκλήρωση του Β' γκρουπ, προκειμένου να λάβει τα ευχάριστα νέα.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, η οποία με επίδοση 66.72 κατετάγη 28η.
Οι 12 του τελικού:

Γίπσι Μορένο (Κούβα) 73.92
Γουενξίου Ζανγκ (Κίνα) 73.36
Μαρτίνα Ντανίσοβα-Χρασνόβα (Σλοβακία) 72.87
Μανουέλα Μοντεμπρούν (Γαλλία) 72.81
Κλαρίσα Κλαρέτι (Ιταλία) 71.82
Ανίτα Βλόνταρτσικ (Πολωνία) 71.76
Μπέτι Χάιντλερ (Γερμανία) 71.51
Ντάρια Πσέλνικ (Λευκορωσία) 71.30
Γέλενα Πρίμα (Ρωσία) 70.69
Καμίλα Σκολιμόφσκα (Πολωνία) 69.79
Αξάνα Μιανκόβα (Λευκορωσία) 69.77
Στέλλα Παπαδοπούλου (ΕΛΛΑΔΑ) 69.3
(sport24.gr)

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο τελικό. Ίσως είναι θαύμα μια θέση στην εξεδά αλλά και πάλι μιλάμε για επιτυχία η συμμετοχή στο τελικό.

Υ.Γ. Η Στέλλα Παπαδοπούλου βγήκε με ένα σώμα απίστευτο... τρελλά κομμάτια...

gatoni 18-08-2008 11:20

Εξαιρετική η εθνική μπάσκετ σήμερα. Στο 1ο ημίχρονο που παίξαμε το κλασσικό μας πρέσινγκ κάναμε ό,τι θέλαμε,στο 2ο απλά συντηρήσαμε το προβάδισμα με το μυαλό στον προημιτελικό.
Σπανούλης και Μπουρούσης είναι σε εκπληκτική φόρμα αλλά ελπίζω τώρα που φτάσαμε στα σημαντικά ματς να ανέβουν Παπαλουκάς και Διαμαντίδης και να βγάλει περισσότερη ενέργεια ο Βασιλόπουλος. Ευχάριστη έκπληξη της 1ης φάσης ήταν ο Γλυνιαδάκης και δυσάρεστη ο Σόφο που μοιάζει σε κακή κατάσταση. Ελπίζω να του βγει ένα μεγάλο ματς κάποια στιγμή στο τουρνουά.

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά:

ΗΠΑ-Αυστραλία: Ντάξει,πάμε παρακάτω...

Λιθουανία-Κίνα: Μεγάλο φαβορί σίγουρα οι Λιθουανοί οι οποίοι πάντως σήμερα (αν και αδιάφοροι) φάγανε 30αρα από τους Αυστραλούς και γενικά όλα τα ματς στον όμιλο τα πήραν δύσκολα με εξαίρεση φυσικά το Ιράν. Τη συνταγή τους τη δείξαμε εμείς σήμερα δηλαδή πολύ δυνατό ξεκίνημα για να κόψουν τα πόδια των Κινέζων και να σωπάσει η εξέδρα. Αν οι Κινέζοι κρατηθούν κοντά στο σκορ μέχρι το 25-30' έχουν αρκετή τύχη καθώς και την έδρα έχουν και κανα σφυριγματάκι παίζει να πάρουν ενώ είναι κάποια διαστήματα μέσα στα παιχνίδια που από όπου και να σουτάρουν μπαίνει.

Ισπανία-Κροατία: Ίσως η ομάδα που θα ήθελαν να αποφύγουν οι Ισπανοί. Σίγουρα θυμούνται το χουνέρι που τους κάνανε οι Κροάτες πέρυσι στο Ευρωμπάσκετ και γενικά σαν ομάδα τους δυσκολεύουν αν και δεν βλέπω να το κάνουν και τώρα. Πάντως οι Ισπανοί δεν δείχνουν να είναι στην κατάσταση που ήταν πριν 2 χρόνια ή ακόμα και πέρυσι και γενικά ζορίζονται. Λογικά όμως θα περάσουν εύκολα ή δύσκολα.

Αργεντινή-Ελλάδα:
Ευτυχώς δεν κάναμε τη χαζομάρα να διαλέξουμε αντίπαλο. Οκ, ο ημιτελικός είναι σχεδόν βέβαια χαμένος αν πάμε αλλά πρώτον και με τους Ισπανούς δεν νομίζω πως θα είχαμε το πάνω χέρι (0/4 σε 3 χρόνια...) και δεύτερον με αντίπαλο τη Λιθουανία θα είχαμε λιγότερες ελπίδες να περάσουμε απ' ότι τώρα. Τους Αργεντινούς πιστεύω πως τους έχουμε. Στηρίζονται σε 6 παίχτες (Πριτζιόνι, Μανού, Νοτσιόνι, Ντελφίνο, Σκόλα, Ομπέρτο) και υπόλοιποι είναι κάτω του μετρίου. Αν λοιπόν παίξουμε το πρέσινγκ μας και κουράσουμε γρήγορα τον Πριτζιόνι ώστε να βγει εκτός ρυθμού μένουν χωρίς αξιόλογο πλειμέικερ. Δεν πιστεύω πως θα χάσουμε από ομάδα με τόσο μικρό βάθος πάγκου κι ας έχει πολύ μεγάλη κλάση η 5άδα τους,θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Θα πρέπει να τρέξουμε και να πάμε το ματς στις επαφές μιας και σε περίπτωση πολλών φάουλ το πρόβλημα θα το έχουν αυτοί. Μεγάλο κλειδί θα είναι η άμυνα πάνω στον Σκόλα πάντως καθώς τα υπόλοιπα ματσαρίσματα βγαίνουν λίγο πολύ (με Διαμαντίδη πάνω στον Τζινόμπιλι φαντάζομαι).

Mazda 6 18-08-2008 11:56

+1 στο γατόνι!

Αν παίξουμε κι έχουμε το νου στο κεφάλι μας, θα περάσουμε απο τους Αργεντίνους.

Δε ξέρω γιατί αλλά λες και μόλις πιάσει τη μπάλα στα χέρια της αυτή η ομάδα, δεν έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της. Δε ξέρω αν είναι θέμα ψυχολογίας, ή άμεσα εξαρτόμενο απο τις οδηγίες του προπονητή, πάντως αυτήν την εικόνα μου δημιουργεί όταν τη βλέπω.

Mazda 6 18-08-2008 13:15

Πέρασε κι ο Κουρτίδης πρώτος στο Β γκρουπ της άρσης βαρών στη κατηγορία των +105 κιλών.

Είχε χαμηλό αρασέ (ή έτσι μου φάνηκε εμένα. Ίσως να μην ήθελε να ζοριστεί για τη συνέχεια), πράγμα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο μετέπειτα.

aitherovamon 18-08-2008 18:12

περικλης ιακωβακης στο τελικο των 400 με εμποδια , δεν καταφερε και πολλα , το παλεψε βεβαια , αγωνιζοταν και στην εσωτερικη και μετα το 9ο εμποδιο απλως τα παρατησε λογω του προβληματος που ειχε εδω και ενα μηνα περιπου...Μπραβο στο παιδι παντως για την υπερπροσπαθεια...

ισιμπαγιεβα κατεριψε παλι το δικο της παγκοσμιο ρεκορ και γνωρισε την αποθεωση , οντας η τελευταια αθλητρια μεσα στο στιβο εκεινη την ωρα...Πραγματικα πολυ ωραιο συναισθημα να σε αποθεωνει ενα ολοκληρο γηπεδο .. Μπραβο της...

Balazar 19-08-2008 12:59

Πίκρα παιδιά τα φετινά, πολύ μεγάλη πίκρα ευτυχώς έχουμε λίγες ελπίδες ακόμα με το μπάσκετ.

gatoni 19-08-2008 20:44

Δεν σας χάλασε το τρίμπαλο Βραζιλιανάκια... ;D
Μάλλον σας χάλασε γι' αυτό κλωτσάγατε τον Μασκεράνο μετά... :hehe:

aitherovamon 20-08-2008 00:45

δεν εχει αναγκη ο μασερανο....:P

καλα ειδικα η πρωτη κλωτσια του λουκας στον μασερανο ηταν το κατι αλλο..σαν να εβγαζε ολο του το μισος επειδη ετρωγε παγκο στη λιβερπουλ και στη θεση του εμπαινε ο μασερανο...

Mazda 6 20-08-2008 10:55

Η Ρωσίδα Λαρίσα Ιλτσένκο μπορεί να τράβηξε πάνω της τα περισσότερα βλέμματα ως νικήτρια του μαραθωνίου 10χλμ. της κολύμβησης όμως αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Νάταλι Ντου Τουά.
Έχοντας χάσει το ένα της πόδι από το γόνατο και κάτω το 2001 μετά από ατύχημα που είχε με το μηχανάκι της, η 24χρονη αθλήτρια από τη Ν. Αφρική έδωσε τη μάχη της στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Πεκίνου για άνοδο στο βάθρο, τερματίζοντας τελικά 16η με διαφορά περίπου ενάμιση λεπτό από την Ιλτσένκο.
Τι κι αν δεν κατάφερε να πλησιάσει ούτε καν τον στόχο της…Η συμμετοχή της και μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ύστερα από την περιπέτεια που πέρασε ήταν τεράστια επιτυχία και η εικόνα της να βγάζει πριν τον αγώνα το προσθετικό μέλος και να το επανατοποθετεί μετά το τέλος του έκανε τον γύρο του κόσμου, αποτελώντας μάθημα ζωής.
Όπως και το γεγονός ότι βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει την κολύμβηση έξι μήνες μετά τη σύγκρουση της μηχανής της με αυτοκίνητο στο δρόμο για το σχολείο. Λόγω του ότι δεν μπορούσε πλέον να ασχοληθεί με τα αγωνίσματα της πισίνας, αποφάσισε να δοκιμάσει στην ανοιχτή θάλασσα. Μέσω του περσινού Παγκόσμιου πρωταθλήματος στην Ισπανία πήρε την πρόκριση για το Πεκίνο, κερδίζοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό όλων.
«Ο αγώνας ήταν δύσκολος για μένα που είμαι αρτιμελής. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση» δήλωσε χαρακτηριστικά η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης Κασάντρα Πάτεν με την Ιλτσένκο να προσθέτει: «Θα ήθελα να υπάρχει ξεχωριστό μετάλλιο γι’ αυτήν».
http://www.contra.gr/images/kol200808_m.jpg(contra.gr)

Mazda 6 20-08-2008 11:04

Σε αναμέτρηση για τη φάση των "8" της κατηγορίας των 74 κιλών, στο Ολυμπιακό τουρνουά της ελευθέρας πάλης ανδρών, ο Ελληνας πρωταθλητής, Εμζάριος Μπετινίδης, ηττήθηκε από τον Σόσλαν Τιγκίεφ, από το Ουζμπεκιστάν με 3-0.
To θετικό πάντως για τον Μπετινίδη είναι πως ο Τιγκίεφ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και περάσε στον τελικό, δίνοντας την ευκαιρία στον Έλληνα αθλητή να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ, όπου θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Ρουμάνο Γκεοργκίτα Στεφάν (έχει στο παλμαρέ του την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπακού, το 2007).

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο τρις χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης, θα παίξει με τον Λευκορώσο Μουράντ Γκαϊντάροφ. Ο τελευταίος, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 στο Τάμπερε ήταν 2ος, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2003, στη Νέα Υόρκη.

Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση για τη φάση των "16" της κατηγορίας των 74 κιλών ο παλαιστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Μπετινίδης, νίκησε τον Καναδό, Ματ Τσέντρι, με 3-1 σημεία, γεγονός που του έδωσε το εισιτήριο για την φάση των "8".(sport24.gr)

O Μπετινίδης είναι πολύ ταχύς και ευλίγιστος, ενώ και η εμπειρία τους είναι μεγάλη. Θα πάει καλά ελπίζω... για να δούμε...

Mazda 6 20-08-2008 15:36

Την 11η θέση κατέλαβε στον τελικό της σφυροβολίας η Στέλλα Παπαδοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε δύο άκυρες βολές, ενώ η τρίτη της ήταν στα 64.97 μέτρα, επίδοση που δεν της έδωσε το δικαίωμα να δοκιμάσει άλλες τρεις βολές.(sport24.gr)

Αν δεν είχε κάνει τις άκυρες η Παπαδοπούλου, θα είχε πάει πιο ψηλά. Σίγουρα...

Γκαντέμιασα και τον Μπετινίδη και αποκλείστικε. Μητσοτάκης...

Mazda 6 20-08-2008 15:37

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε η ασημένια Ολυμπιονίκης του επτάθλου, Λιουντμίλα Μπλόνσκα.
Η ουσία στην οποία βρέθηκε θετική δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά πρόκειται για κάποιο στεροειδές.

Εντός των επόμενων ωρών πρόκειται να συνεδριάσει εκτάκτως η εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ, προκειμένου να αποφασίσει την αποβολή της αθλήτριας από τους Αγώνες. Αυτό θα γίνει πριν την εξέταση του β' δείγματος, καθώς η Μπλόνσκα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της και στον τελικό του μήκους, που θα γίνει την Παρασκευή.

Παράλληλα, αναμένεται να αποφασιστεί η ακύρωση των αποτελεσμάτων της Ουκρανής στο έπταθλο. Επομένως η Μπλόνσκα θα παραδώσει το μετάλλιό της, αλλά και τη διαπίστευσή της. Συνεπώς, το ασημένιο μετάλλιο περνάει πλέον στην Αμερικανίδα Ιλέας Φάουντεν, ενώ το χάλκινο μετάλλιο θα παραλάβει η Ρωσίδα Τατιάνα Τσερνόβα.

Η Μπλόνσκα κινδυνεύει με ισόβιο αποκλεισμό, αφού το 2003 της είχε επιβληθεί διετής αποκλεισμός για θετικό δείγμα ντόπινγκ και θεωρείται υπότροπη.

Η περίπτωση της Μπλόνσκα αποτελεί το πέμπτο κρούσμα ντόπινγκ από την έναρξη των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων, μετά από αυτά της Ισπανίδας ποδηλάτριας Μαρία Ισαμπέλ Μορένο (ΕΠΟ), του Βορειοκορεάτη αθλητή της σκοποβολής Κιμ Γιονγκ Σου (προπανολόλη), του Βιετναμέζου αθλητή της ενόργανης γυμναστικής Ντο Τι Νγκαν Τουόνγκ (φουροσεμίδη) και, φυσικά, της Φανής Χαλκιά, που βρέθηκε θετική στην ουσία μεθυλτριενολόνη. (sport24.gr)

Με το κουβά τα είχαν οι Σοβιετικοί τα dianabol στην Ολυμπιάδα της Σεούλ. Τώρα θα κολλήσουν;!:)

greekfansws 20-08-2008 17:54

άιντε πόντο πόντο το πάμε ;p

Κάτι πρέπει να κάνουμε με τα τρίποντα που δεχόμαστε.

gatoni 20-08-2008 17:58

Είμαστε εξαιρετικοί στην επίθεση ως τώρα, οι επιλογές τις περισσότερες φορές είναι οι καλύτερες δυνατές.Αστεία λάθη στην άμυνα όμως... Κάνουμε τα φάουλ σε λάθος χρόνο ή δεν κάνουμε καθόλου κάποιες φορές που χρειάζεται. Βασικά ανησυχώ γιατί όπως πήγε το ματς έπρεπε να είμαστε μπροστά με 7-8 πόντους και είμαστε στον 1. Μακάρι να μην το πληρώσουμε στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου...

Neacel 20-08-2008 18:56

Αχχχχ τόσο κοντά.... Δεν πειράζει μπράβο στα παιδιά έπαιξαν καλά ειδικά στην επίθεση.

Α ρε Σπανουλη και να το βαζες....:cry:

Καλά ο Μπολτ έσπασε και το μυθικο ρεκορ του Τζονσον απο τους Ολυμπιακους της Ατλαντα στα 200μ και έκανε 19.30. Τα σπασε όλα τα ρεκόρ το παλικάρι....:hehe:

greekfansws 20-08-2008 19:01

κάναμε λάθη στο τέλος :(

gatoni 20-08-2008 19:20

Θα πάθω εγκεφαλικό... Χάσαμε από 2 παίχτες,αν είναι δυνατόν!!
Στο 2ο ημίχρονο έγιναν εγκλήματα. Καταρχήν ξεκινάει και κάνουμε 6 λάθη σε 4 λεπτά ενώ στο 1ο ημίχρονο έχουμε μόλις 3... Ο Σπανούλης ενώ είναι φανερά κουρασμένος δεν γίνεται αλλαγή πριν κάνει το 4ο λάθος του (από τα 6 ομαδικά). Μετά γίνεται η φάση-κλειδί εν μέρει του αγώνα στο 56-55. Χάνει το κάρφωμα (!!!) ο Βασιλόπουλος και στον αιφνιδιασμό τρώμε τρίποντο. Καπάκι κάνει 2ο λάθος και ξανατρώμε τρίποντο. Αντί να περάσουμε μπροστά χάνουμε με 7... Τρώμε 15 πόντους σερί (Θεέ και κύριε!! :amhn: ) από τον Ντελφίνο και δεν κάνουμε Τ Ι Π Ο Τ Α για να τον σταματήσουμε. Ένα τάιμ άουτ, αλλαγή στο μαρκάρισμα,ένα δυνατό φάουλ να εκνευριστεί,κάτι! Μέσα από πολύ τυχερά καλάθια ξαναμπαίνουμε στο ματς,χάνει ο Τζινόμπιλι το τρίποντο στα 8-9" και η μπάλα πέφτει στον Σπανούλη...

Τι σουτάρεις τρίποντο ρε ΤΡΙΣΜΑΛ@ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???

Η άμυνα τους ήταν ανοργάνωτη,είναι ξεμαρκάριστος και είχε ΑΝΕΣΗ να κάνει είτε πάσα είτε μπάσιμο και να το πάει στην παράταση στέκεται και σουτάρει τρίποντο!! (εδώ θέλω να επισημάνω την απουσία emoticon με μούντζα, Άστρο κάνε κάτι)

Κρίμα,κρίμα... Απίστευτη ευκαιρία χάθηκε... Ίδια ακριβώς πίκρα με πριν 4 χρόνια στο ΟΑΚΑ. Πάλι στο τελευταίο σουτ...
Μας στοίχησαν η κακή μέρα Διαμαντίδη-Παπαλουκά, πως ο Τσαρτσαρής που τους έκανε περίπου ό,τι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο ξεχάστηκε στην πάγκο και τα συνεχόμενα λάθη Βασιλόπουλου-Σπανούλη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου που μας υποχρέωσαν να κυνηγάμε στο σκορ συνεχώς.

ΥΓ: Για να προλάβω τον οποιονδήποτε. Ναι,αν το έβαζε το τρίποντο θα πανηγύριζα αλλά δεν θα έπαυε να είναι λάθος επιλογή.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:03.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0