![]() |
Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα
προσοχή προσοχή. τα μωρά σκοτώνουν. δαγκώνω τη γλώσσα μου μη μας προκύψουν τραυματισμοί όπως πέρσι. αν και φέτος είναι περισσότερο ομάδα και καθόλου "ψάξτε να βρείτε τον ανρί". χωρίς υπερβολή το τόταλ φούτμπολ δεν είναι μακρυά. αρσέν κνόους...
|
Η Αρσεναλ σερνοτανε στις αρχες τι εχει παθει μυγα τη τσιμπησε ξαφνικα;H Λιβερπουλ τι να πεις σηκωνεις τα χερια.Κατηγορια Ιντερ,Μπενφικα μια ζωη.Για Λιβερπουλ-Τσελσι λεγαμε στις αρχες τωρα το ξαναγυρισαμε στο παλιο το εργο.Στην Ιταλια οι τρισκαρατοι επαγγελματιες πρωταθλητες σωθηκαν παλι.Οι επαγγελματιες ευρωπαιοι αντιθετα τα βρισκουν σκουρα ως συνηθως.Και καποιοι οπαδοι της Μιλαν λεει τα χωσαν στη διοικηση επειδη δε κανει μεταγραφες.Γιατι ρε παιδια ειστε αχαριστοι;Εδω εχουμε Αμπροζινι,Σερτζινιο με κλειστο δεκαετες δε ντρεπεστε λιγο;Τι να τον κανουμε τον Ανρι,το Ρομπεν δεν ενδιαφερομαστε για νεα προσωπα.Στην Ισπανια σωθηκε παλι ο σαπιο ολλανδος.Ρε Λεο πετα τα εξω μπας και ξεκουμπιστει γαμωτο.Η Σεββιλη και παλι αμυντικα στημενη με 10 παιχτες πισω.Που πηγε η περσινη ομαδα που δεν φοβοταν τιποτα.
|
δεν το πιάνω. που ακριβώς σερνότανε η αρσεναλ?
|
1)Η Άρσεναλ παίζει μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτήν την στιγμή.
2)Στην Σεβίλη σταμάτησαν τα χάπια,μετα το θάνατο του Πουέρτα,και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους???????? 3)Στο Καμπιονάτο φέτος βλέπω Ρόμα.Η Μίλαν ξεκίνησε πολύ άσχημα,η Ίντερ είναι η γνωστή κομπλεξικιά,η Γιούβε δεν είναι έτοιμη. |
οντως η ρομα παιζει μια περιεργη αλλα ωραια μπαλα οσο τους βγαινει αυτο το ανυπαρκτο συστημα.
Ρε τι γκολαρα πεταξε ο Τεβεζ? |
εμένα δυστυχώς μου φαίνεται οτι η ντροπή του τορίνο θα τα καταφέρει (με κάποιο τρόπο) και θα κερδίσει τη σέριε α.
η άρσεναλ είναι σε απίστευτη φόρμα αλλά αυτή έχει έρθει κάπως νωρίς χρονικά και δεν ξέρω για πόσο θα αντέξει. η μπάρτσα ξεκίνησε νωθρά αλλά ξύπνησε πλέον. μεγάλη η συμβολή του ινιέστα στην ομάδα, δεν το περίμενα. ο ρόνι φεύγει τελικά? |
Παράθεση:
Τζουζέπε Ρόσι κύριοι. Δεν έκανε του σερ και σκοράρει με οπλοπολυβόλο στη Πριμέρα. Φιορεντίνα-Ρόμα. Ματσάρα από τις λίγες. Ο Φρει έπνιξε δύο γκολ για τα καλά :P |
Μου λέει ένας φίλος μου να παίξουμε στοίχημα τα διπλά της Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ, Λεβερκούζεν και Πάρμα. Τέσπα, εγώ στοίχημα δεν παίζω γενικότερα αλλά καθώς μου τα έλεγε βλέπω το διπλό της Μίλαν να δίνει 2.10. Και του λέω καλά θα ποντάρω 5 έτσι για το καλό αφού θα παίξει και αυτός αλλά θα βάλω και την νίκη της Μίλαν και μου λέει εντάξει. Βάλαμε μαζί 10 ευρο συνολικά και θα κερδίζαμε περίπου 500...Το τι έχω ακούσει σήμερα από τον φίλο μου που πιάσαμε όλα τα άλλα και χάσαμε την Μίλαν δεν περιγράφεται...Τέτοιο βρισίδι καιρό έχω να ακούσω αλλά έχω την αίσθηση ότι δικαίως τα ακούω.:(
|
κοιτα την έπαιξα και εγώ διπλό χτες τη μίλαν, αλλά σε ζωντανό και μόλις σκόραρε πούλησα το στοίχημα. γενικά δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη η ομάδα φέτος και δυστυχώς ως τώρα την έχουμε δει ικανή μόνο για το χειρότερο και όχι για το καλύτερο. ίσως να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος ενός μεγάλου (και σε ηλικία) κύκλου η μίλαν. ίσως πάλι να είναι καταβεβλημένη και να επανέλθει ακόμα και αν αυτό έρθει από το ανέβασμα κάποιας μονάδας της. το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι η μίλαν δεν πεθαίνει ποτέ
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:38. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin