|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μαφία (MAFIA) σημαίνει: Morte Allafrancia Italia Anela, δηλαδή: Θάνατος στη Γαλλία είναι της Ιταλίας ο πόνος! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#102 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Διαφωνώ. Αμερικάνους θα αλλάξει μόνο. Πλέον έχει κορμό από μικρούς Έλληνες (Βασιλειάδης,Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης,Πρίντεζης) και μη Έλληνες (Σειμπούτις,Τεόντοσιτς) και πάνω σε αυτούς και τον Μάτσε θα χτιστεί η ομάδα. Δεν λέω να γυρίσει και ο Σόφο γιατί εδώ και 2 χρόνια αυτό λέμε οπότε αν δεν γίνει δεν έχει νόημα να το αναφέρουμε πλέον.
|
|
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
εσυ καλα θα κανεις γαυρε του καναπε,να σηκωσεις λιγο τον κωλο σου και να ρθεις σε κανα γηπεδο,κι οχι στα πλει οφφ να μου κλαιγεσαι οπως περσυ ''καλε θειε Ταλε βρες μου και μενα ενα εισιτηριο,θα μαι καλο γατονι''.
Επισης ο Γαυρος θελει ΠΟΛΛΗ κι οχι ΠΟΛΥ δουλεια.Και θελει παιχτες με προσωπικοτητα κι οχι Γκρι. |
|
|
|
|
|
|
#104 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Καναπεδ-ακη click to show | |
|
|
|
|
|
#105 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ: ΗΤΑΝ Μ@ΛΑΚΟΣ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΟΥ; Χέσε μας ρε φύτουλα με τα ορθογραφικά σου λάθη!Σιγά μην θυμάμαι τέτοιες λεπτομέρειες τόσα χρόνια μετά... | |
|
|
|
|
|
|
#108 (permalink) |
|
![]() |
Πανιώνιος-Βαλένθια 70-59 στους 32 του ULEB cup.
Πολύ καλός ο Πανιώνιος, μεγάλη νίκη κόντρα σε μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ που τα πάει καλά στην Ισπανία. Πήρε ψιλοκαλή διαφορά για την ρεβανς αν και θα μπορούσε και μεγαλύτερη.Πολύ δουλεμένη ομάδα έχει φτιάξει ο Ζορόσκι πάντως,μπορεί να χτυπήσει τον Άρη και να βγει αυτός Ευρωλίγκα. |
|
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Μάλλον ο Μάρκοβιτς θες να πείς Γατόνι....
![]() ![]() όντως πολύ καλό ματς,τρομερή άμυνα απο τον Πανιώνιο και αρκετά καλός στην επίθεση,τρομερή η προσθήκη του Τσάπιν και πολλές βοήθειες προσφέρει και ο Λόννι Μπάξτερ,αν συνεχίσει έτσι χτυπάει σίγουρα τετράδα,και μπορεί και παραπάνω αν βρει τον Ολυμπιακό στα χάλια της Κυριακής,η τον Άρη του Φλέβαρη...... |
|
|
|
|
#110 (permalink) | |
|
![]() |
Ναι ρε φίλε,βλέπω ματσάκια και σχολιάζω. Όχι σαν εσένα αμπάσκετε που μου θυμάσαι το σπορ όποτε μαμήσει ο γαύρος!
![]() Παράθεση:
| |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:41.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο