WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   World Sports (http://www.world.gr/forum/world-sports/)
-   -   Μπασκετούπολη. (http://www.world.gr/forum/world-sports/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-2760.html)

mousaka+10 18-02-2008 01:35

Απάντηση: Μπασκετούπολη.

Ο Μπουρουσης εκει π κλαιγοταν τλκ βαρεσαι 2 βολες κ μετρησε κ το καλαθι!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ!!:clap:

gatoni 18-02-2008 01:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 45568)
Το καλοκαιρι κ παλι θα αλλαξει ολη η ομαδα οπως γινεται καθε χρονο.Αυτη ειναι η μλκ του ΟΣΦΠ.

Διαφωνώ. Αμερικάνους θα αλλάξει μόνο. Πλέον έχει κορμό από μικρούς Έλληνες (Βασιλειάδης,Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης,Πρίντεζης) και μη Έλληνες (Σειμπούτις,Τεόντοσιτς) και πάνω σε αυτούς και τον Μάτσε θα χτιστεί η ομάδα. Δεν λέω να γυρίσει και ο Σόφο γιατί εδώ και 2 χρόνια αυτό λέμε οπότε αν δεν γίνει δεν έχει νόημα να το αναφέρουμε πλέον.

TALOS 18-02-2008 12:07

εσυ καλα θα κανεις γαυρε του καναπε,να σηκωσεις λιγο τον κωλο σου και να ρθεις σε κανα γηπεδο,κι οχι στα πλει οφφ να μου κλαιγεσαι οπως περσυ ''καλε θειε Ταλε βρες μου και μενα ενα εισιτηριο,θα μαι καλο γατονι''.
Επισης ο Γαυρος θελει ΠΟΛΛΗ κι οχι ΠΟΛΥ δουλεια.Και θελει παιχτες με προσωπικοτητα κι οχι Γκρι.

anthropas 18-02-2008 12:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 45604)
εσυ καλα θα κανεις γαυρε του καναπε,να σηκωσεις λιγο τον κωλο σου και να ρθεις σε κανα γηπεδο,κι οχι στα πλει οφφ να μου κλαιγεσαι οπως περσυ ''καλε θειε Ταλε βρες μου και μενα ενα εισιτηριο,θα μαι καλο γατονι''.
Επισης ο Γαυρος θελει ΠΟΛΛΗ κι οχι ΠΟΛΥ δουλεια.Και θελει παιχτες με προσωπικοτητα κι οχι Γκρι.

Aαααααα κοιτα ποιος μιλαει...οι αληθινοι γαυροι φανηκαν χτες που περπατησαν 20 λεπτα στη χιονοθυελλα για να πανε στο γηπεδο και οχι αυτοι που λενε ''εγω θα βαλω πυτζαμουλα και θα κατσω στη ζεστη''.Ουυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυ
Καναπεδ-ακη

click to show

gatoni 18-02-2008 15:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 45604)

Σόρρυ αλλά χτες είχα το παγοθραυστικό μου στο συνεργείο και δεν μπορούσα να έρθω Αθήνα.
ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ: ΗΤΑΝ Μ@ΛΑΚΟΣ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΟΥ;

Χέσε μας ρε φύτουλα με τα ορθογραφικά σου λάθη!Σιγά μην θυμάμαι τέτοιες λεπτομέρειες τόσα χρόνια μετά...

Arkadios 18-02-2008 19:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Arkadios (Μήνυμα 43391)
Ποιο ντερμπι?

ΟΕΟ

aitherovamon 19-02-2008 20:04

2 μηνες να του δωσουμε του γιαννακη και αυτος ο ολυμπιακος δεν θα υπαρχει...

gatoni 19-02-2008 22:03

Πανιώνιος-Βαλένθια 70-59 στους 32 του ULEB cup.
Πολύ καλός ο Πανιώνιος, μεγάλη νίκη κόντρα σε μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ που τα πάει καλά στην Ισπανία. Πήρε ψιλοκαλή διαφορά για την ρεβανς αν και θα μπορούσε και μεγαλύτερη.Πολύ δουλεμένη ομάδα έχει φτιάξει ο Ζορόσκι πάντως,μπορεί να χτυπήσει τον Άρη και να βγει αυτός Ευρωλίγκα.

pippo 9 20-02-2008 01:21

Μάλλον ο Μάρκοβιτς θες να πείς Γατόνι....:P:P

όντως πολύ καλό ματς,τρομερή άμυνα απο τον Πανιώνιο και αρκετά καλός στην επίθεση,τρομερή η προσθήκη του Τσάπιν και πολλές βοήθειες προσφέρει και ο Λόννι Μπάξτερ,αν συνεχίσει έτσι χτυπάει σίγουρα τετράδα,και μπορεί και παραπάνω αν βρει τον Ολυμπιακό στα χάλια της Κυριακής,η τον Άρη του Φλέβαρη......

gatoni 20-02-2008 03:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 45841)
χεσε μας ρε γατονι σχολιαστη των παντων.Πετρο Μιχο των φορουμ

Ναι ρε φίλε,βλέπω ματσάκια και σχολιάζω. Όχι σαν εσένα αμπάσκετε που μου θυμάσαι το σπορ όποτε μαμήσει ο γαύρος! :armed:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pippo 9 (Μήνυμα 45846)
Μάλλον ο Μάρκοβιτς θες να πείς Γατόνι....:P:P

όντως πολύ καλό ματς,τρομερή άμυνα απο τον Πανιώνιο και αρκετά καλός στην επίθεση,τρομερή η προσθήκη του Τσάπιν και πολλές βοήθειες προσφέρει και ο Λόννι Μπάξτερ,αν συνεχίσει έτσι χτυπάει σίγουρα τετράδα,και μπορεί και παραπάνω αν βρει τον Ολυμπιακό στα χάλια της Κυριακής,η τον Άρη του Φλέβαρη......

Ναι,λάθος πάνω στην αναμονή του cl!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:29.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0