|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Λόγω κρουσμάτων κερδοσκοπίας, από το 1950 και έκτοτε όλοι οι νικητές των Όσκαρ υπογράφουν συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο τους απαγορεύεται να πουλήσουν το πολυπόθητο βραβείο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#55 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ένας παίκτης που μου άρεσε από τότε που τον θυμάμαι να παίζει στην Βενέτσια. Τώρα με χαρά μαθαίνω πως πάει στην ομάδα που παρακολουθώ στενά, τον Πανιώνιο.
Από εκείνες τις χαρισματικες φυσιογνωμιες που δεν τύχαν μεγάλης αναγνώρισης επειδή πάντα υπήρχαν γύρω τους μεγαλύτερα αστέρια αλλά ήταν πάντα εκεί για να προσφέρουν. Χωρίς εξωγηπεδικά προβλήματα και μάλιστα τον Τσίνο αυτό που τον ευχαριστούσε πάντα στον ελευθερό του χρόνο ήταν να πηγαίνει να ψαρεύει.... ![]() Καταπληκτικό βίντεο με το Feeling A Moment των Feeder να παίζει απο κάτω..... Το γκολ στο 2:29 με την Λέτσε αλλά και το γκολ εναντίον της Ρόμα στο 3:20 είναι αυτά που θυμάμαι πιο έντονα από τον Ρεκόμπα. Το πιο καλιμπραρισμένο αριστερό πόδι που μπορώ να θυμηθώ. Το γκολ του εναντίον την Μπολόνια στο 2:22 είναι ισχυρό όσο τα σουτ του Κάρλος αλλά και τεχνικό όσο του Μπέκαμ.... |
|
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Εντάξει δεν τον πήρε πάλι ο Καπέλο εθνική αλλά δεν πειράζει.
Εμείς αναγνωρίζουμε την συμβολή του στο άθλημα..... Υποκλίνομαι στο ταλέντο του. Ένα σωστό ποδοσφαιρικο ίνδαλμα και μια χαρισματική προσωπικότητα.... |
|
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ενταξει παλι unavailable το βγαζει οποτε μαλλον εγω δεν θα κανω κατι σωστα..
τεσπα, ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που εβγαλε το νησι και που αδικα πηγε χαμενος απο τους τραυματισμους και τα λαθη στις επιλογες του.. βεβαια ,εγω προσωπικα δεν μπορω ακομα να αποφασισω αν εκανε καλα που εφυγε απο τη λιβερπουλ για τη ρεαλ , αλλα οι λογοι που ειπε τοτε ηταν εντελως γελιοι.."φευγω απο τη λιβερπουλ για να παω στη ρεαλ και να εχω την ευκαιρια να παιζω τσαμπιονς λιγκ" οχι μονο τσαμπιονς λιγκ δεν επαιξε αφου ηταν βασικος αριστερος παγκιτης , αλλα και η λιβερπουλ επαιξε τα περισσοτερα παιχνιδια στο τσαμπιονς λιγκ απο καθε αλλη ομαδα... τελος παντων, μεγαλος παιχτης, και πιστευω οτι ειναι ο τελευταιος που προσπαθει να σωσει τη νιουκαστλ μετα τη φυγη του κεβιν-προπονητη και πιστευω οτι για αλλη μια φορα στη καριερα του πρεπει να παρει μια αποφαση και να φυγει απο κει και να παει καπου αλλου στην αγγλια..μακαρι να παρει τη σωστη αποφαση |
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
επειδη δεν μπορω να δω το απο πανω , βαζω και εγω ενα , αν και ειναι απο τα πιο διαδεδομενα βιντεο του , δλδ το πρωτο αν κανεις search στο youtube , αλλα δεν μπορω να ανεβασω αυτα που εχω στον σκληρο μου με τον οουεν... το γκολ με την μπενφικα , το ψαλιδακι και αυτο με την νιουκαστλ οταν ηταν ακομα αναπληρωματικος στη λιβερπουλ γυρω στα 17 του ειναι απο τα memorable που λεμε στο χωριο μου..και φυσικα αυτο με την αργεντινη.. |
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
spywareguard 2008.exe , telecharger anti spyware gratuit , turn windows firewall off remotely , server 2008 turn off firewall , kde firewall gui
buy discount Adobe premiere elements 8 oem download cheapest discount Adobe captivate 5 oem download cheapest Deskshare videoeditmagic 4 3 download now firewall threat , comodo firewall 2 , pc download software , antivirus best reviews , antivirus firewall spyware , spyware iemonster b , update file for escan antivirus , firewall tarpit , microsoft windows security antivirus , microsoft windows mobile help more media player cheap low cost Microsoft office 2010 home and student family pack 64 bit download now discount Omni group omnifocus mac download cheapest discount Microsoft office 2010 professional plus 32 bit download asquared antispyware , microsoft windows vista ultimate sp1 retail , firewall pcmagazine , window antivirus software , netqin mobile antivirus review discount Adobe captivate 3 download oem cheap low cost 1click dvd to ipod 2 oem download cheap discount Parallels desktop 4 for windows oem download |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:40.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο