![]() |
60.000.000 Vista!
http://www.fititis.gr/fititis2/image...laki/vista.jpg
Η Microsoft :drool: ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 60 εκατομμύρια άδειες για Windows Vista είχαν πωληθεί ώς το τέλος Ιουνίου. Το λειτουργικό σύστηματα των Windows εξασφάλισε την ευρεία αποδοχή του από τους χρήστες, από την έναρξη της κυκλοφορίας του τον Ιανούαριο το 2007. Επόμενος στόχος της Microsoft είναι να διευρύνει την αγοραστική της δύναμη και στον τομέα των Υπηρεσιών Διαδικτύου. ----------------------------------------------------------------------- http://farm1.static.flickr.com/124/3...2775e51534.jpg ... :hehe: |
Απάντηση: 60.000.000 Vista!
Δεν ξέρω γιατί προχωρήσανε στην αναβάθμιση ή αγορά των vista πολλοί windows χρήστες το διάστημα αυτό την ώρα που το λειτουργικό αυτό έχει ακόμα πάρα πολλά κενά τα οποία μπορούν να διορθωθούν βέβαια με κάποιο sevice pack .
|
Παράθεση:
|
Τα Vista είναι πιο βαριά από τα XP. Τέλος. Κολλάνε, έχουν ασυμβατότητες και διαφέρουν λίγο στη λογική από τα XP. Προσπαθώ να τα συνηθίσω.
|
Ειναι πολυ νωρις ακομα και ειναι λογικο να εχουν προβληματα τα vista. Μονο οι αμπαλοι βαζουν απο τωρα vista επειδη προφανως θεωρουν οτι εφοσον ειναι πιο καινουρια θα ειναι και καλυτερα. ;p
|
η εμπειρία μου με τα vista ήταν κάπως πρέπει να πω. σε συνδυασμό με το visual studio.net 2002 & 2003, sql server 2000 και sourcesafe κάτι από όλα δεν δούλευε σωστά. Ίσως και να έφταιγε το προεγκατεστημένο .net framework το οποίο ήταν έκδοσης 2 (αν θυμάμαι καλά), αλλά ρεζουμέ είναι ότι τη δουλειά μου δεν μπορούσα να την κάνω. Αν λοιπόν υπήρχαν προβλήματα με όλα τα παραπάνω (όλα είναι προϊόντα microsoft) δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους ασυμβατότητες προκύπτουν με εφαρμογές άλλων κατασκευαστών.
|
Έτσι καταλήγουμε με όλα τα παραπάνω ότι τα sVista της Microsoft είναι ακόμα unstable... σωστά!!! ^o)
Και ο λόγος για αυτό είναι ότι βιάστηκαν να τα βγάλουν, όπως κάνει πάντα η Microsoft :drool:... πως να μην έχουν δώσει περισσότερες από 60.000.000 άδειες αφού ότι PC αγοράσεις έχει sVista!!! Hello... υπάρχει και το Linux!!! ;p http://oss4you.de/ebay/suse/suse-kw_3.jpg |
Το να βάζεις μια γκόμενα στο Desktop δε κάνει το λειτουργικό πιο θελκτικό:P
|
εμένα αυτό με την θερμοκρασία μου άρεσε!
:) |
Αυτό το έχουν και τα Vista:P
|
Καλά... φαίνεται καθαρά ότι είναι άτομο της Micro$oft!!! :hehe:
|
Παράθεση:
ολοι βγαινουν τωρα και λενε εξω τα windows και ζητω τα λινουξ και τετοια... δηλαδη μονο και μονο για να πατε αντιθεση στη μικροσοφτ υποστηριζετε τοσο φανατικα τα λινουξ; εγω που το εχω dual boot δεν με βολευουν καθολου τα λινουξ,και δεν ειναι θεμα συνηθειας μου λεγαν ολοι τους πρωτους μηνες.. |
Παράθεση:
Εγώ δεν θα πρωτοτυπήσω... είναι θέμα συνήθειας! ;p Θα έτυχε σε εσένα... ένα μεγάλο σύνολο ατόμων που υποστηρίζουν το Linux!!! Π.χ. σε αυτό το forum δεν βλέπω να μιλάνε για Linux... σωστά! Linux is Evil http://www.onedigitallife.com/images...ain-lasers.jpg |
Παράθεση:
|
αν τα Windows διανέμονταν δωρεάν τα Linux δεν θα υπήρχαν ποτε...
|
Παράθεση:
Aγόραζε ένας το λειτουργικό με την άδεια του κανονικά... και μετά την αντέγραφε σε φίλους και γνωστούς... έτσι προωθήθηκαν τα Windows μεχρι τα XP!!! ;p |
Ναι. και;
|
το σχεδόν δωρεάν που λες δεν το ξέρω. τα windows 3 που είχε πάρει τότε ένας ξάδερφος κόστιζαν ένα σωρό λεφτά. το ότι διαδόθηκαν είναι όντως κίνηση της ίδιας της microsoft που δεν τα κλείδωνε, αλλά μην ξεχνάς ότι τότε δεν κλειδωνόταν σχεδόν τίποτα απλά γιατί αυτοί που χρησιμοποιούσαν pc ήταν διαλεγμένοι αλλά και γιατί δεν υπήρχε και η δυνατότητα. έπειτα τα πρώτα serial ακολουθούσαν πολύ εύκολους αλγόριθμους που ήταν πολύ εύκολο να σπάσουν. η ms ουσιαστικά είχε τη δυνατότητα του κλειδώματος στα 95, τα οποία ήταν εξαιρετικά ασταθή και χρειάστηκε να βγουν πρώτα με υποστηρίξη dos και μετά να σταθούν μόνα τους με την se. τότε η ms δεν κλείδωσε γιατί απλά ήταν γκουρού του μάρκετινγκ και έβλεπαν μπροστά.
|
Στην Apple γιατί δεν γίνονταν τα ίδια;
Γιατί ο Billάρα ήξερε τι έκανε... ;p Έχετε δει τη ταινία "The Pirates Of Silicon Valley"; (The story of the unethical business practices of Microsoft and Apple Computer) ... είναι φοβερή! :yahoo: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:15. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin