|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όταν δίνουμε σε κάποιον «πουρμπουάρ» η ακριβής του ερμηνεία είναι ότι του προσφέρουμε χρήματα για να πιει κάτι δηλαδή τον κερνάμε ένα ποτό! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Πως έχει η κατάσταση:
Αναγκαστικά πρέπει να μπλέξω με τα Linux. Έχω Windows XP φυσικά, τα οποία και δεν προτίθεμαι να απεγκαταστήσω, καθώς υπάρχει τεράστιο υλικό, για το οποίο δεν έχω backup. Θέλω να περάσω τα Linux λοιπόν, χωρίς να χάσω τίποτα (πολύ βασικό). Γίνεται; Πείτε αναλυτικά.Δεύτερος σκληρός δεν υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μπορείς να δοκιμάσεις να τρέξεις κάποιο live CD. Η πρότασή μου είναι το Ubuntu μιας και "φέρνει" πολύ σε windows και δε θα σε δυσκολέψει πολύ. Αν θές κάποια μόνιμη λύση, η πιο καθαρή είναι να βάλεις ένα δεύτερο δίσκο και να κάνεις εκεί την εγκατάσταση.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Look out Below
![]() |
Αυτό σκέφτομαι, να βάλω Ubuntu. Αλλά επειδή έχω μία τάση να καταστρέφω (
) πράγματα, μου πάει τρεις και μία. Με το Ubuntu φαντάζομαι θα έχω τη δυνατότητα να έχω "φορτωμένα" και τα XP και τα Linux... Βασικά είμαι να βήμα πριν να το κάνω. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
... απλά
... έλιωσα!!!Καλός ήρθες φίλε μου Karmakosmik στο Linux! ![]() Μπορείς να τρέξεις ένα Live-CD όπως είπε και ο Astrolabos... πολύ καλή διανομή είναι η UBUNTU η οποία μπορείς να παραγγείλεις CD τσαμπέ από εδώ. Τρέχεις το Cdάκι... μπορείς να δεις τα υπάρχοντα αρχεία του δίσκου σου... και άμα σου αρέσει κάνεις ένα απλό διπλό κλικ στο εικονίδιο Install και τσούουπ τελείωσες! Είναι πλήρεις σε προγράμματα και αν λείπει κάτι π.χ. το VLC media player γράφεις στο shell αυτό: $ sudo apt-get install vlc ... και τσούκ κατέβηκε! Πολύ απλό! Υπάρχει να παραγγείλεις με ... Gnome περιβάλλον και με ...KDE διαλέγεις και παίρνεις. ![]() Δες και αυτό... μια πολύ καλή βοήθεια! ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Look out Below
![]() |
Ευχαριστώ πολύ R@tNET, για τις πληροφορίες. Ήταν πολύ χρήσιμες κυρίως στον ψυχολογικό τομέα
Το ubuntu 7.04, το έχω κατεβάσει εδώ και καιρό... Θα το τρέξω οπωσδήποτε, αφού το χρειάζομαι (όχι ότι είχα καμιά όρεξη να μπλέκω ). Θα αναφέρω εντυπώσεις προσεχώς. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Τώρα και σε windows ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
ποτέ
![]() |
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:37.

Έχω Windows XP φυσικά, τα οποία και δεν προτίθεμαι να απεγκαταστήσω, καθώς υπάρχει τεράστιο υλικό, για το οποίο δεν έχω backup. Θέλω να περάσω τα Linux λοιπόν, χωρίς να χάσω τίποτα (πολύ βασικό). Γίνεται; Πείτε αναλυτικά.

) πράγματα, μου πάει τρεις και μία. 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο