|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η τραγουδίστρια Λένα Γκόλμπερτ Φορντ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Keep the home fires burning" ("Κρατήστε τις φωτιές των σπιτιών αναμμένες"), κάηκε μέσα στο σπίτι της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
Αφού έπεσε η τιμή του... και χρειαζόμουν και ένα δεύτερο κινητό... πήρα την μεγάλη απόφαση να το αγοράσω.
Και έλεγα... τι άλλο δεν έχω με Linux... τι άλλο; ![]() Για κάποιον ανεξήγητο λόγο μόνο το Πλαίσιο του έχει κατεβάσει την τιμή και του πήρα και μία 2GB microSD. Χαρακτηριστικά του Motorola A1200e Λειτουργικό Σύστημα: Linux Πλατφόρμα: eZx Διαστάσεις: 95,8 x 51,6 x 21,5 χιλ. Βάρος: 122 γραμμάρια Δίκτυα: Quad-Band GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Εσωτερική μνήμη: 8MB Υποδοχή Κάρτας Μνήμης: microSD Έγχρωμη οθόνη: TFT (Touch-Screen) Ανάλυση: 240 x 320 pixels (QVGA) Χρώματα: 262.144 (18-bit) Διαγώνιος: 2,40 ίντσες Επεξεργαστής: Intel PXA270 στα 312MHz Ψηφιακή κάμερα ανάλυσης: 2,0 megapixel (1600 x 1200 pixels) Μπαταρία ιόντων λιθίου: 850mAh Χρόνος αναμονής: 160 έως 200 ώρες Χρόνος ομιλίας: 270 έως 420 λεπτά Διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (IMAP4, POP3, SMTP, CMCC Mail) Αναπαραγωγή ψηφιακών αρχείων ήχου μορφής: RealAudio v10, AMR NB, MP3, XMF, AMR WB, AAC ,WMA v9, AAC+ και WAV Αναπαραγωγή βίντεο και βίντεο συνεχούς ροής: MPEG4, H.263 Internet Browser για την πρόσβαση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth Τεχνολογία Java MIDP 2.0, CLDC 1.1 Στερεοφωνικό ραδιόφωνο FM. Το περιεχόμενο του κουτιού... το κινητό... η μπαταρία... το καπάκι... το USB καλώδιο... τα ακουστικά... και ο φορτιστής. ![]() Άρχισε η συναρμολόγηση... τρελαίνομαι για αυτό το σημείο... ![]() Έτοιμοοοο... το επόμενο... τιιιι δεν έχει άλλο! ![]() ![]() Τα συνοδευτικά... ή αλλιώς το χαρτομάνι. Astrolabe για κοίτα... έχω και CD!!! ![]() ... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
Δεν είναι ένα απλό κινητό... με ένα firmware μπορείς να του εγκαταστήσεις μετά τα πάντα... αρκεί να είναι *.pkg.
Ακόμα και με την USB του μπορείς να το κάνεις WebCam και μάλιστα πολύ καλή αφού έχει κάμερα 2,0 Megapixel. Ακόμα και άλλο λειτουργικό μπορείς να του βάλεις... όπως έκανα κάποιοι GURU του Linux που του έβαλαν Ubuntu και το ανέβασαν στο Youtube.com Έχω να δηλώσω ότι θα τραβήξει πολλά από εμένα αυτό το κινητό. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Πολύ καλό Βασίλη. Ευχαριστούμε
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:22.

Υβριδικός τρόπος