![]() |
Βελτιωμένη η νέα έκδοση του OpenSuse 10.3 της Novell.
Η Novell παρουσίασε την Πέμπτη το OpenSuse 10.3, την πιο πρόσφατη ελεύθερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος ανοικτούς-κώδικα.
Η "εθελοντική" εκδοχή της διανομής της Novell περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Gnome 2.20 και KDE 3.5.7 και αρκετά χαρακτηριστικά από την επικείμενη έκδοση 4 του KDE. Επιπλέον, ενσωματώνονται τόσο το Compiz όσο και τα Compiz Fusion plugins, για να έχετε "out f the box" ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο 3D περιβάλλον εργασίας, ενώ για όσους επιθυμούν κάτι πιο λιτό, γρήγορο και λειτουργικό, υπάρχει και ως επιλογή η χρήση του XFCE desktop environment. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα έκδοση διευκολύνει την εγκατάσταση audio και video codecs κλειστού κώδικα, που επιτρέπουν την αναπαραγωγή MP3, WMA, DivX και Video DVD. Μπορείτε να κατεβάσετε την OpenSuSE τελείως δωρεάν από το επίσημο site του project Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά • Έκδοση 2.6.22 του πυρήνα Linux. • OpenOffice.org 2.3. • Xen 3.1 και VirtualBox 1.5 virtualization news.opensuse.org Compiz and Compiz Fusion http://news.opensuse.org/wp-content/...expo_thumb.png |
Απάντηση: Βελτιωμένη η νέα έκδοση του OpenSuse 10.3 της Novell.
lets try this one.....
έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και από το 10.2 αλλά σαν γνήσιος πειραματο.....(καμιά φορά γίνομαι και πειραματόζωο) θα την δοκιμάσω λίαν συντόμως!!! |
Παράθεση:
Ψήνομαι να τεστάρω και εγώ το 10.3... ;p |
Είμαι στο 24%;p
|
Τι ταχύτητα είπαμε ότι έχεις;
|
Μόλις τελείωσε και το DVD. Σε λίγο εγκατάσταση;p
|
Παράθεση:
|
Έτσι έτσι... σαν τα πουκάμισα. ;)
Άσ' το παιδάκι να παίξει... :hehe: |
|
Astrolabos μάντεψε... μία από τα ίδια και εγώ με το DVD... :angry:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:52. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin