WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Linux (http://www.world.gr/forum/linux/)
-   -   Αρνούνται να “περιθάλψουν” PC με Linux (http://www.world.gr/forum/linux/%CE%91%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%E2%80%9C%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%AC%CE%BB%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BD%E2%80%9D-pc-%CE%BC%CE%B5-linux-2109.html)

Astrolabos 15-09-2007 01:58

Απάντηση: Αρνούνται να “περιθάλψουν” PC με Linux

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο R@tNET (Μήνυμα 29541)
...και στο θέμα μας τώρα... αν κατάλαβες δεν του έκαναν τεχνική υποστήριξη στο Hardware γιατί είχε αλλάξει το λειτουργικό σύστημά του... έχεις δει πουθενά να γράφει ότι... αυτό αυτό και αυτό το Hardware έχει 3 χρόνια εγγύηση αλλά ακυρώνεται αν του αλλάξεις το λειτουργικό σύστημα... ααν είναι δυνατών... :toufeki:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Apsiman (Μήνυμα 29583)
Hardware με Linux =/ Hardware με Windows????
Από πότε?

Λέει πουθενά στο άρθρο για hardware?:P Για ακύρωση εγγύησης μιλάει. Αν στους όρους πώλησης αναφερόταν ότι δεν επιτρέπεται η αλλαγή λειτουργικού, τότε καλά έπραξε το εν λόγω κατάστημα. Και για να σας προλάβω, ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας βάζει τους όρους του όπως του γουστάρει.

Apsiman 15-09-2007 02:08

To hardware Linux=/Hardware Windows πήγαινε για αυτό ->

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 29568)
Κάτσε ρε Μπίλιε, το γεγονός ότι ίσως να μην έχουν την τεχνογνωσία να εξυπηρετήσουν Η/Υ με linux το σκέφτηκες;

Φυσικά και έχουμε ελεύθερη αγορά και ο καθένας βάζει τους όρους που γουστάρει στην εγγύηση. Εξάλλου το είπα και νωρίτερα ότι δεν γνωρίζω τους όρους της PC World οπότε μπορεί και να έχουν δίκιο..... (όχι όμως ότι είναι και σωστό....)

R@tNET 20-09-2007 23:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 29584)
Λέει πουθενά στο άρθρο για hardware?:P Για ακύρωση εγγύησης μιλάει. Αν στους όρους πώλησης αναφερόταν ότι δεν επιτρέπεται η αλλαγή λειτουργικού, τότε καλά έπραξε το εν λόγω κατάστημα. Και για να σας προλάβω, ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας βάζει τους όρους του όπως του γουστάρει.

Επέστρεψα... (66)

...όπως κάθε Linux User έτσι και ο φίλος μας που έβαλε στο PC του Linux άμα του βγάλει κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό του δεν θα πάει στους τεχνικούς του PC World... αλλά θα το φτιάξει μόνος του ή θα βοηθηθεί από καμιά ομάδα του συλλόγου όπως το Hellug... οκ!
Έτσι συμπεραίνουμε ότι δεν μιλάμε για SOFTWARE πρόβλημα... ;p

Xavier 20-09-2007 23:35

άλλη φορά θα λες το πρόβλήμα με το όνομα του και θα εξηγείς γιατί εμείς μπορεί να είμαστε και χαζοί. το καταλαβαίνεις ????

Astrolabos 20-09-2007 23:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο R@tNET (Μήνυμα 30525)
Επέστρεψα... (66)

...όπως κάθε Linux User έτσι και ο φίλος μας που έβαλε στο PC του Linux άμα του βγάλει κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό του δεν θα πάει στους τεχνικούς του PC World... αλλά θα το φτιάξει μόνος του ή θα βοηθηθεί από καμιά ομάδα του συλλόγου όπως το Hellug... οκ!
Έτσι συμπεραίνουμε ότι δεν μιλάμε για SOFTWARE πρόβλημα... ;p

Ωραία λογική ρε. Του στύλ "οι μπάτσοι ειναι όργανα, το μπουζούκι είναι όργανο άρα οι μπάτσοι είναι μπουζούκια", ε;

R@tNET 21-09-2007 00:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 30532)
..."οι μπάτσοι ειναι όργανα, το μπουζούκι είναι όργανο άρα οι μπάτσοι είναι μπουζούκια"...

Αυτή είναι λογική ενός 5χρονου... και δεν έχει καμιά σχέση με το συμπέρασμά μας... ok!

R@tNET 21-09-2007 00:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 30531)
άλλη φορά θα λες το πρόβλήμα με το όνομα του και θα εξηγείς γιατί εμείς μπορεί να είμαστε και χαζοί. το καταλαβαίνεις ????

... :armed:

Xavier 21-09-2007 00:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο R@tNET (Μήνυμα 30551)
... :armed:

γράφεις μια είδηση χωρίς επαρκείς πληροφορίες, χωρίς σαφή πηγή και χωρίς να διευκρινίσεις σημαντικά πράγματα. σε αυτήν την περίπτωση εγω και ο κάθε εγώ που μπορεί να είμαι και χαζός μπορω να υποθέσω ότι μου φαίνεται λογικό. οτι συγκεκριμένα ο τύπος το είχε πειράξει το μηχάνημα και όχι μόνο στο λειτουργικό. εδώ λοιπόν πρέπει να σκεφτείς αν το θέμα σου το έβαλες για να αναφέρεις ένα ανήκουστο γεγονός που έκανε μια μεγάλη εταιρία ή αν το θέμα σου το έβαλες με αφορμή το συμβάν για να προβάλεις ένα υποτιθέμενο κομπλεξισμό έναντι του αγαπημένου σου λειτουργικού. αν ισχύει το πρώτο η εστίαση είναι σε λάθος σημείο. αν ισχύει το δεύτερο τότε πρέπει να σκεφτείς κάποιες προτεραιότητες σου διαφορετικά.

άντε κρύψε τα πιστόλια τώρα μην αμολήσω το ζωάκι του σάτυρου αντμίν. kalo!!!

R@tNET 21-09-2007 00:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 30553)
γράφεις μια είδηση χωρίς επαρκείς πληροφορίες, χωρίς σαφή πηγή και χωρίς να διευκρινίσεις σημαντικά πράγματα. σε αυτήν την περίπτωση εγω και ο κάθε εγώ που μπορεί να είμαι και χαζός μπορω να υποθέσω ότι μου φαίνεται λογικό. οτι συγκεκριμένα ο τύπος το είχε πειράξει το μηχάνημα και όχι μόνο στο λειτουργικό. εδώ λοιπόν πρέπει να σκεφτείς αν το θέμα σου το έβαλες για να αναφέρεις ένα ανήκουστο γεγονός που έκανε μια μεγάλη εταιρία ή αν το θέμα σου το έβαλες με αφορμή το συμβάν για να προβάλεις ένα υποτιθέμενο κομπλεξισμό έναντι του αγαπημένου σου λειτουργικού...

:hehe: :hehe: ...το ξέρεις ότι έχεις μεγάλη φαντασία... πάντως μην το αφήσεις να το κοιτάξεις ;p :hehe:

Πάρε και την φοβερή πηγή... http://www.eexi.gr/?q=node/1210

...έβαλα αυτό το θέμα για να το σχολιάσουμε... όχι για να πλακωθούμε :slap:

Xavier 21-09-2007 01:04

Παράθεση:

...έβαλα αυτό το θέμα για να το σχολιάσουμε... όχι για να πλακωθούμε http://www.world.gr/../images/smilies/slap.gif
ακριβώς γι αυτό και επειδή είναι και βράδυ και νυστάζω και δεν έχω όρεξη για πλάκα και βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο και επειδή οι κακόγουστες πλάκες με ξυπνάνε απότομα και επειδη αμα ξυπνάω απότομα αγριεύω και τσαντίζομαι και αντιδρώ και άσχημα και επειδή οι ειρωνίες με βαράνε στα νεύρα και έχω πολλά και πρέπει να πάω να τα κοιτάξω, λέω να πάει στο διάβολο το θέμα επειδή συν τοις άλλοις το βρίσκω και μαλακισμένο

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:31.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0