|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατάνε 185.000 χλμ. κατά την διάρκεια της ζωής τους, τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#221 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
εγω παιδια χωρις εντιτορ εφερα στον βαζελο τον ιμπραημ αφελαυ εναν ολλανδο παιχτουρα γ@μει και δερνει απλα.και μονο 700.000 ευρο.ο οποιος μου εχει βαλει ολα τα γκολ που χρειαζομαι του ανανεωσα το συμβολαιο του με ρητρα 5.000.000 ευρο τα οποια την επομενη μερα ηρθε και μου τα εσκασε η τσελσυ.καλος παιχτης καντε τα αδυνατα δυνατα για να τον φερετε στον παο
|
|
|
|
|
|
#222 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Πάτρα
![]() |
Παράθεση:
2.Τα πολλα λεφτα ηρθαν στην ομαδα απο την πωληση του Chavdar Yankov στη Μαρσειγ για 5m και του Ismael στη Barcelona για 6μ(παικτες που ειχαν αποκτηθει ως ελευθεροι).Ακομα λεφτα απο πρωταθληματα και πορειες στο κυπελλο. 3. AST:Markus Muller FitCoach:Thanasis Kanatas GKCoach:Christos Maimanis(GK 20) Coaches:Fernando Hierro,Michael Ballack,Guy Bwele,Argyris Papaioanou,Alexadros Fotiadis Wonderkids:Matias Quintana,Pablo Vitti,Augusto Fernandez,Leo Pereira,Ismael,Carlos Elias,Ignacio Llorca Regens:Erik Van Doezum,Nektarios Lymperopoulos,Tasos Kotakis,Osvaldo,Morten Alberchtsen | |
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NICK THE GREEK : 11-09-2007 στις 23:09. |
||
|
|
|
|
|
#223 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Ε ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ
(sorry για την εκφραση παιδια αλλα συγχιστηκα)Λοιπον ειμαι 2 αγωνιστηκες πριν το τελος. Ειναι πολυ δυσκολο να ανεβω αφου πρεπει να κερδισω και τα δυο παιχνιδια (πραγμα θεωρητικα ευκολο με βαση τις ομαδες που αντιμετωπιζα) αλλα πρεπει να μην κερδισει η πρωτη, η δευτερη ή η τριτη (νικη βολου, καλλιθεα και βεροια ) ομαδα κανενα απο τα παιχνιδια (πραγμα θεωρητικα δυσκολο με βαση τις ομαδες που αντιμετωπιζαν)! Για να παρω μαλιστα την θεση της ν.βολου (που ήταν πρωτη) θα επρεπε να τα χασει και τα δυο αφου μας χωριζαν 6 βαθμοι αλλα στα μεταξυ μας παιχνιδια ειχα το πλεονεκτημα! Προτελευταια αγωνιστικη ολα καλα, κερδιζω εξω 0-2 τον Πανθρακικο με γκολ του Τουρνα και του Ντεγιανοφ, κερδιζει η βεροια (αρα αποκλειεται να παρω την θεση της) και φερνει χ η καλλιθεα πραγμα που με βολευε και χανει η ν.βολου! Τραυματιζεται βεβαια ο Χιγκιτα (παλι) αλλα οκ! Εχω αρχισει να πιστευω οτι μπορω να ανεβω! Ερχεται η αναθεματισμενη τελευταια αγωνιστικη! Παιζω μεσα στο Δασος με τον Αστερα Τριπολης ο οποιος εκανε μια ασχημη χρονια (11ος)! Βαζουν γκολ καπου στο 11! Δεν μπορει λεω θα το γυρισω! Ισοφαριζω λιγο πριν το τελος του ημιχρονου! Δεν με βολευει η ισοπαλια... θελω ΜΟΝΟ νικη! Κοιταω στην διακοπη του ημιχρονου τα αποτελεσματα των αλλων ομαδων! Η Νικη Βολου χανει, η Βεροια ειναι ισοπαλια και η Καλλιθεα το ιδιο! Αυτα που θελω! Ετσι και κερδισω παιρνω την θεση της Νικης Βολου και ανεβαινω ως τριτος! Αλλα ελα που δεν θα κερδισω! Αυτος ο καταραμενος ο Αστερας θα κανει συνεχως καθυστερησεις, θα παιξει με 10 παιχτες στην αμυνα κλπ κλπ και μου παιρνει το χ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ!!! Και ηρθαν τα αποτελεσματα που ηθελα ΑΛΛΑ δεν κερδισα! ![]() ![]() ![]() ![]() Με τιμει που μετα εκανα σαν τρελος; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:23.

(sorry για την εκφραση παιδια αλλα συγχιστηκα)

)
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο