|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Απ' όλες τις φυλές του πλανήτη, οι μόνοι που δεν χρησιμοποιούν τη φωτιά είναι οι Adaman και οι Πυγμαίοι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#32 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Εμένα τώρα τελευταία μου έχει έρθει το κόλλημα. Κυρίως όταν έβαλα adsl και μπαίνω στο Internet. Μιλάω σε όλους αγγλικά παίζω βλέπεις πολύ Poker και έτσι τα βαρέθηκα. Ούτε Ok δεν λέω. Τι καλύτερο από το εντάξει.
|
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
![]() |
Δεν μπορώ τελικά να στo στείλω γιατί είναι πολύ μεγάλο και έτσι δεν κάνει attach. Προσπάθησα και με το WinRar αλλά δεν μπόρεσα τελικά να το στείλω.
|
|
τι κατά βάθος είμαι εγώ ποιος είναι άνθρωπος να του μιλήσω εγώ. Αντώνης Βαρδής. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionisisp : 09-02-2008 στις 08:04. |
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
![]() |
Ούτε από Ftp ούτε από Rapishare. θα το δοκιμάσω στο Rapidshare και θα σας πω.
http://rapidshare.com/files/90529193...ratou.wma.html Πρώτο που ανεβάζω στο Rapidshare γενικώς. Όσοι πιστοί προσέλθετε. |
|
τι κατά βάθος είμαι εγώ ποιος είναι άνθρωπος να του μιλήσω εγώ. Αντώνης Βαρδής. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionisisp : 10-02-2008 στις 03:04. Αιτία: Ανέβηκε στο Rapidshare για όποιον το θέλει |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Ελπίζω να βρείτε και να ανεβάσετε και άλλες εκπομπές γιατί μου αρέσει να τις ξαναακούω | |
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
![]() |
Σε μένα απευθύνετε η συγνώμη; Αν ναι δεν χρειαζόταν.
1ον : Έμαθα πως να αναιβάζω στο RapidShare. 2ον : Σας έδωσα κάτι που φαντάζομαι θέλετε αρκετοί έως πολλοί. 3ον : Ελπίζω και εσείς αν μπορείτε και βρείτε οτιδήποτε να τα ανεβάσετε στο RapidShare. 4ον : Η συγνώμη σου με έκανε να δω ότι εδώ σε αυτό το Forum είμαστε όλοι φίλοι , ευγενείς αφού ζητάμε συγνώμη για κάτι τόσο απλό έστω και αν δεν γνωριζόμαστε από κοντά. 5ον : Απλά εγώ εξήγησα γιατί δεν το ανέβασα αμέσως στο RapidShare και έκανα 2 μέρες για να σας στο δώσω. Πάντως χωρίς να χρειαζόταν συγνώμη την δέχομαι. |
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μην παρεξηγείσαι. Για καλό στο είπε.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:05.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο